Red Hot Chili Peppers

Nauja RHCP era

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: RED HOT CHILI PEPPERS

1 2 »

Psic 2009-12-17 20:03
Žinučių: 2864
Tai va, senokai jau buvo naujienu apie musu mylimus pipirus, senokai ir temu kazkokiu forume buvo su tuo susijusiu Po pertraukos gavom tokiu naujienu, kad hm... Kaip zinom, Johnas oficialiai paliko pepperius... Galit apie tai pasiskaityt johnfrusciante.com, jei netycia dar nespejot

Taigi, prasideda nauja RHCP era (?) . Ka apie tai manot ? Ko tikites is Josho? O gal isivaizduojat kazka kita Johno vietoj ?

Man asmeniskai tai truputi sokas buvo, nors cia jau buvo kuri laika "viesa paslaptis"... Kazkaip tie pepperiai, kuriuos myliu, buvo butent si sudetis. Nei Hillelas, nei Navarro, nei kas kitas man neskambejo taip tinkamai, kaip sita sudetis. Nostalgija jau dabar ima paziurejus i juos gyvai grojancius

Pasireikskit, pagaivinkim diskusijas grupes tema

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

Rokas 2009-12-17 20:58
Administratorius
Žinučių: 7477
Aišku, labai gaila, kad nebebus Johno. Bet labai laukiu, ką parodys pipirai su Joshu. Gana unikalus atlikėjas, tikiuos, įpūs naujų vėjų jų kūryboj. Balsą taipogi čiuvas turi gerą, turėtų įdomiai kartu su Anth skambėt.

Vienžo, laukiu kažko naujo!

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

asta_ 2009-12-17 21:25
Žinučių: 2105
man tai pasidarė graudu. seniai aišku buvo, kad jie kartu negros, bet kažkaip dabar tik susimąsčiau, kai oficialiai pareiškė.. pastaruoju metu rhcp, deja, nebuvo mano dažnai klausomi. bet jie vistiek visada išliks viena mėgstamiausių ir brangiausių grupių. ir būtent ta sudėtis su John'u. tokius išgirdau pirmą kartą, tokius pamačiau pirmą kartą.

dabar.. hmm.. belieka laukti. anyway, kad ir ką naujo sukurs, man tikrai nepermuš to, ką sukūrė su John'u. I know...

----------------

Skirkis 2009-12-17 21:42
Žinučių: 659
Man irigi gaila labai.Visgi peperiai būtent su Johnu buvo tą grupe , kurią aš labai pamėgau ir mėgsiu visą laik turbūt.Be Johno bus kažkas neto turbūt, nostalgija bus tikrai klausant jų su Johno gitaros skambėsiu.Ir jau dabar kai kuriem forumiečiam baltai pavydžiu, nes jie matė RHCP su Johnu gyvai, kas jau yra istorija ir daugiau nebepasikartos, nu gal....šiaip lamingi jūs žmonės mielieji
Kaip bebūtų dabar naujas etapas grupės bus. Smalsu išties koks bus skmabesys , naujovės, ką į grupę sugebės įnešti Joshas.dar pastebesiu,kad tikrai didelis amžiaus skirtumas tarp likusių ir Josho, ar tai gerai, ar blogai nežinau. Šiaip bus matyt, norisi greičiau kažką išgirsti iš jų ir įvertinti.
Bepsy 2009-12-17 21:56
Žinučių: 18
Kad ir kaip būtų sunku pripažint, kad Johnas mus paliko, laukiu naujų Pepperiu išskiestomis rankomis!

----------------
Free your mind, your ass will follow

mėgaukis tyla 2009-12-17 22:02
Žinučių: 1353
tik dabar supratau, kad giliai širdyje nuo pat pirmųjų kalbų apie Johno išėjimą žinojau, kad taip bus. Aišku save tikinau kitaip...
Gaila man, kad jis pepperiuose nebegros, visgi pirmoji daina, kurią išgirdau buvo su Johnu... ech.... ką dabar, tikiuos Joshas bus puikus Johno pakaitalas(nelabai gražiai skamba šitas žodis )

----------------
let's make evil

mod3stas 2009-12-17 22:10
Žinučių: 261
Bet dabar isivaizduokit kokia 'nasta' ant Josho peciu, kiek jam reikia praktikuotis senus rhcp gabalus, kurti muzika/lyrikus naujoms dainoms, ir aisku dauguma zmoniu tikesis kazko panasaus i John'a...varguteliau

----------------
music is my aeroplane :>

powas 2009-12-17 22:18
Žinučių: 1620
Kad Joshas gitara ir išmoko klausydamas ir grodamas pagal pipirų recordus.

----------------
It's not who you've known
But who you're knowing

Vilte 2009-12-17 22:27
Žinučių: 1793
Na kazkas naujo gal ir nieko bloga, bet kaip cia daugelis jau ir minejo, man tikrieji pipirai yra su John'u. Dabar paziuri kokia filmuota medziaga is koncertu arba klipus kokius ar dar ka, tai taip tikrai tokia nostalgija. Labai nemegstu to jausmelio, kad viskas kas buvo gera ir gerai nebegris ir viskas keiciasi ir kartais norisi, kad viskas liktu taip kaip yra. Bet bus idomu isgirst ir su Josh'u.

----------------
Don't worry
Be hippie!

malukinacija 2009-12-18 00:11
Žinučių: 403
kaip jau kažkas sakė, pipirus pamilau būtent kai sudėtyje johnas buvo, bet tikiuosi kad joshas pasistengs ir ne tai, kad pakeis johną, bet kartu atsineš ir kažką naujo. tokia kažkokia keista nostalgija dabar kai žiuri live at slane ar dar kokį live.

----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani

zweee 2009-12-18 21:08
Žinučių: 609
Zhopa. Nebebus tokiu gyvu pasirodymu kokie buvo.
Luna 2009-12-19 00:51
Žinučių: 5
Keista, kai žmonės atseit myli Pepperius, o kai Johnas išeina, sako, kad nebesiklausys. Šiaip tai aš tikiu Joshu.

P.S. Įdomu, kodėl taip ilgai nėra jokių naujienų? Nei apie MusiCares, nei apie John'o išėjimą neparašyta...

----------------
Jie vis dar Chili Peppers.

malukinacija 2009-12-19 10:28
Žinučių: 403
kaip tai nėra naujienų?
apie MusicCares dar nieko, bet apie Johno išėjimą pilna tų naujienų, žiūrėk temą 'RHCP pabaiga'

----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani

Luna 2009-12-19 16:36
Žinučių: 5
Tai aš ne forumą turėjau galvoj, bet tą pagrindinį naujienų puslapį. Bet matau, jau atsirado iškart netgi dvi naujienos, kad ir nelabai džiuginančios, bet vis gyvesnis puslapis atrodo Citata:

malukinacija rašė:
kaip tai nėra naujienų?
apie MusicCares dar nieko, bet apie Johno išėjimą pilna tų naujienų, žiūrėk temą 'RHCP pabaiga'

----------------
Jie vis dar Chili Peppers.

laisva_žolė 2009-12-20 19:53
Žinučių: 2609
Hm, biski liudna, bet kazkaip labiau del to, kad , kaip Vilte sake, viskas, kas gera, kadanors baigias O del Fru isejimo... tai tik isaugo mano lukesciai ... Dabar ziauriai idomu, kaip viskas bus, ir laukiu kazkokiu kurybiniu stebuklu tiek is pacio Fru, tiek is rhcp

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

kotrė 2009-12-22 11:21
Žinučių: 33
na, gaila aišku beprotiškai, bet juk visi jau labai senai nujautėm, kad taip bus..
kažkaip aš irgi deduosi prie tų, kurie palaiko Josh'ą ir tiki, kad grupėj papūs nauji, gaivūs vėjai ir daug geros muzikos.
Simple 2009-12-22 13:58
Žinučių: 991
Man mylimiausia grupė be Johno... Damn it. Man žiauriai gaila, bet matau, kad iseities kitos nebuvo. Kai išsiskiria muzikiniai interesai, nera nieko nebepadarysi. Ech.
Dabar su nekantrumu ir jauduliu laukiu nauju pepperiu dainu...

----------------

Simple 2009-12-22 13:58
Žinučių: 991
nieko nebepadarysi*

----------------

Gretred 2009-12-22 23:34
Žinučių: 73
Dabar skaitau ir galvoju: kokio velnio as gadinu sau nuotaika...
Man irgi Pepper'iai labiausiai patiko su John'u, ypac BSSM laikai.... Seip as dar tikiuosi, kad Jis antra karta ir sugris i Pepper'ius. Na, Josh'as irgi gerai, viskas bus ok Hope so
P.S.- tai Josh'as jau oficialiai naujas RHCP gitaristas?
Linas 2009-12-23 02:03
Žinučių: 3721
Dar vienas klausimasne hot minute RHCP negrojo Johno prašymu ar tai buvo visos grupės sprendimas?Gal dabar live išgirsime dainų iš to laikmečio,a?

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

1 2 »