Na nėra jau taip ir žiauriai išversta Viskas pagal tarimą. Antonis , Džonas, Maiklas ir Čadas. Tik vietom nervino "Fruskanti" ir Chadą "Čaku" vienoje vietoje pavadino. O šiap skaityti labai lengva, nes buvau originalo kalba pdf parsisiuntusi, tai labai nepatogu, kad ir kokia gera anglų kalba būtų, reikia nuolatos į žodyną dirsčioti ir vistiek ne visas frazes gali suprasti.
---------------- Free your mind, your ass will follow
Bepsy rašė: Na nėra jau taip ir žiauriai išversta Viskas pagal tarimą. Antonis , Džonas, Maiklas ir Čadas. Tik vietom nervino "Fruskanti" ir Chadą "Čaku" vienoje vietoje pavadino. O šiap skaityti labai lengva, nes buvau originalo kalba pdf parsisiuntusi, tai labai nepatogu, kad ir kokia gera anglų kalba būtų, reikia nuolatos į žodyną dirsčioti ir vistiek ne visas frazes gali suprasti.
Cia jau individualu Didziausia blogybe, susijusi su vertalais (ypac su situ, nes Anthonis megsta isradinet frazes su daug zodziu per bruksneli ) yra ta, kad pilna issireiskimu anglu kalboj, kaip ir visose kitose, kurie paprasciausiai nesivercia arba neturi atitikmenu lietuviu kalboj. I still prefer English
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
tik vieno dalyko nesuprantu, kam išvis tuos vardus ir pavardes verst?
----------------
let's make evil
Lietuviai rimti zmones, jei apsiima dirbt darba, tai dirba ji rimtai ir iki galo.
----------------
Antonis , Džonas, Maiklas ir Čadas. Tik vietom nervino "Fruskanti" ir Chadą "Čaku" vienoje vietoje pavadino. O šiap skaityti labai lengva, nes buvau originalo kalba pdf parsisiuntusi, tai labai nepatogu, kad ir kokia gera anglų kalba būtų, reikia nuolatos į žodyną dirsčioti ir vistiek ne visas frazes gali suprasti.
----------------
Free your mind, your ass will follow
Jadzius?
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
Cia jau individualu
----------------
----------------
Free your mind, your ass will follow
----------------
peace