sakmee rašė: vat dar linką duosiu, iš kur gali parsisiųsti: http://www.togg ... l22461/Ares.htm ten pasirinki Ares regular 2.0.9 p.s. aš kadangi dar nelinkus į double ir t.t postų nuodėmę, tai gal šį kartą atleisit, draugai forumiečiai
oj aciu aciu tau Sakmee!!!
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
gal dar kasnors dar parasys is kur apex dc ++ gaima atsisiust normaliai ir be jokiu ypatingu konfiguraciju naudotis?.. ar nebutinai dc++, svarbu tik kad butu programa is kurios butu galima siustis visokias nesamones...
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Bet kaip jūs nusimanot kompuose Šakės, aš net įsiinstaliuot nieko nemoku Gėda, žinau... Bet aš bijau kąnors spaust nes kai mums įvedė netą nepraėjo nė pusvalandis kaip aš užleidau kažkokį virusą Šita dėžė man kažkoks nesuvokiamas dalykas :/
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
oj aciu aciu tau Sakmee!!!
----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
----------------
----------------
Let's rock'n'roll today
Feeling brisk and crazy
Going straight away
Rolling down the highway
_____short one
DC++ for teh win! :p
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
----------------
----------------
parsisiunti, susiinstaliuoji, nueini file->settings->sharing, pasharini bent 10gb, prisijungi prie MegaNet'o (public hubs) ir whuolia
----------------
no desire do i hide
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
parsiunciau dc ++ bet man net instalint neleido...
----------------
nea. aš pavyzdžiui, turėjau ištrint, nes nesupratau kaip ten ką daryt. o soulseek jokių serverių nėr, nieko. pajami ir siunti.
Bet ar siunčia 500+KiB/s?
----------------
no desire do i hide
o is kur ta soulseek gaut?
----------------
oj! vos padekot nepamirsau! aciuuuuuuuu!
----------------