Tikriausiai daug kas dar nėra net akyse matęs A.K. biografijos, daug kas ieško kur gauti ir t.t. O aš jau kaip ir baigiu tą knygą skaityti... Ir man tikrai niekas nesuteiks didesnio džiaugsmo, nei galimybė visu tuo gėriu pasidalinti su norinčiais.
Tegul mano knyga pakeliauja tarp Lietuvos RHCP fanų, ir tikiu, kad vieną dieną ji sugrįš pas mane suteikusi laimės ne vienam Tokios optimistinės idėjos sklando mano galvoje. Gal atsiras ir daugiau žmonių norinčių kažkuo dalintis...
Aš savo knygą atsiųsiu vienam norinčiam, o jis (kai perskaitys) savo ruožtu ją persiųs kam nors kitam, o tas kitas dar kitam ir t.t.
Taigi, pretendentai jau gali pareikšti norą būti pirmaisiais eilėje. Kokiu būdu išsirinksiu žmogų dar nežinau, bet iš karto nuliūdinsiu tuos, kurie forume apsoliutūs naujokai. (tiesiog lietuviškas nepasitikėjimas naujais žmonėmis)
Man irgi tai pasirodė neregėtai panašu į bookcrossingą. Dominyko idėja labai graži, todėl aš prie jos prisijungti taip pat norėčiau. Kai sužinosiu, kur dabar yra mano knyga, būtinai kam nors perduosiu.
Aš Kiaunei perduosiu. Mergaitės mergaitėms, berniukai berniukams. Tra lia lia. Prisiminiau staiga, kaip mokykloje per ekskursijas mokytojai sakydavo mergaitėm eit sysiu daryt į dešinę, o berniukams į kairę. Todėl berniukai ir yra negeri.
Tegul mano knyga pakeliauja tarp Lietuvos RHCP fanų, ir tikiu, kad vieną dieną ji sugrįš pas mane suteikusi laimės ne vienam
Aš savo knygą atsiųsiu vienam norinčiam, o jis (kai perskaitys) savo ruožtu ją persiųs kam nors kitam, o tas kitas dar kitam ir t.t.
Taigi, pretendentai jau gali pareikšti norą būti pirmaisiais eilėje. Kokiu būdu išsirinksiu žmogų dar nežinau, bet iš karto nuliūdinsiu tuos, kurie forume apsoliutūs naujokai. (tiesiog lietuviškas nepasitikėjimas naujais žmonėmis)
Man irgi tai pasirodė neregėtai panašu į bookcrossingą.
Dominyko idėja labai graži, todėl aš prie jos prisijungti taip pat norėčiau. Kai sužinosiu, kur dabar yra mano knyga, būtinai kam nors perduosiu.
Perduosiu asmeniškai
i trumpoji
Iš tikrųjų tai būtų gal ir įdomu daugiau knygų taip paleisti tarp pipirfanių, įskaitant ir nebūtinai apie pipirus
Ačiū,Lituaniste.
Taigi tam yra bibliotekos.
Aha,čia jei kitam nepersiųsi nustatytu laiku,tai nereikės mokėti 10ct. baudos
Ei, Kiauniuk, nesąžininga...