Nu manęs tai kažkodėl netraukia ant rhcp atributikos, ženkliukų ir pan Kažkaip man visai nesvarbu turėt kažką kas parodytų jog klausau rhcp Aišku, turiu tą apyrankę Dozzo, bet ir ją ėmiau tik tam kad kažkas sietų su šio puslapio vartotojais ir kadanors taip netyčia susitikčiau žmogų su tokia pat apyranke ( bet to dar neįvyko )O šiaip net ir vienintelį plakatą geraširdiškai padovanojau savo gitaros mokytojui
siauliuose saules mieste lyg ir prie bomba yrap parduotuve keistu pavadinimu, kurioje pilna visokiu blizguciu, dirzu ir ten prie kasoss vazelese yra rhcp zenkliuku po 2lt ir yra pinigine uz 40 litu rhcp =]]
buvau fantazmoj, ir visi zenkliukai redhotu jau buvo ispirkti... na bet dar kada kita kart nueisiu gal jau bus o amblemos tai ten tokios per paprastos, negrazios... tad nesusiviliojau bet siaip fantazma agoria yra gera parduotuve, toks maziukas plotelis alternatyvumo, yra visokiu pataukliu daikciuku... pradedant ziedais ir auskarais, baigiant kerzais ir kuprinem cool
Donciu rašė: buvau fantazmoj, ir visi zenkliukai redhotu jau buvo ispirkti... na bet dar kada kita kart nueisiu gal jau bus o amblemos tai ten tokios per paprastos, negrazios... tad nesusiviliojau bet siaip fantazma agoria yra gera parduotuve, toks maziukas plotelis alternatyvumo, yra visokiu pataukliu daikciuku... pradedant ziedais ir auskarais, baigiant kerzais ir kuprinem cool
aha, pilies gatvei! zinai? lankais? komentarai kokie apie ja tavo
wisai nk, as ten nuejau 1 karta, ieskojau zenkliuku,, sake nera,,,,paklausiau kada bus, po men sake, dar nenuejau... tingiu,....nu parduotuve tj ten neipatinga....o batus 1 tokius pamaciau kad isvis wemt wercia
ir pardavejos tokios... hm... na atitinka parduotuves turini savo isvaizda bet siaip fainos, lb malonios galima pakalbet, paklaust ka rekomenduoja tam tikrom situacijom (pvz: koki ir kur auskara vertis, kokia preke verta pirkt ir pan)
ce ta parduotuve, kur pro toki broma ieit reikia,, prie katedros?
wisai nk, as ten nuejau 1 karta, ieskojau zenkliuku,, sake nera,,,,paklausiau kada bus, po men sake, dar nenuejau... tingiu,....nu parduotuve tj ten neipatinga....o batus 1 tokius pamaciau kad isvis wemt wercia
Čia kokioj? Kodėl aš nieko nežinojau iki šiol??