Red Hot Chili Peppers

FORUMO pakeitimai

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Pasiūlymai, pageidavimai, nusiskundimai

teibaz 2005-03-07 02:14
Administratorius
Žinučių: 2036
Pagaliau prisėdau prie forumo.. darbai tęsėsi 5 valandas, bet rezultatu esu patenkintas pagaliau mudu su supergrassu drąsiai galėsime viską trinti / koreguoti ir panašiai - visos klaidos ištaisytos.. šiek tiek pakeičiau išdėstymą - man bent jau dabar daug aiškiau viskas.. dar liko keli darbai su forumu, bet jau nebe tokie esminiai - programavimo klaidų atrodo nebėra.. pačiu laiku...
sticky 2005-09-05 18:14
Žinučių: 850
nu cia ne prie forumo ,bet...kodel kai isijungi puslapi ,tai ismeta kazkoki balta lapa su uzrasu SIMNET? tik per googla galima nueit i puslapi...
anaiptol 2007-09-03 14:28
Žinučių: 2302
Noriu pasiūlyt pvz įmest daugiau "smile'ų" į forumą, nes pasirinkimas mažas. Man patiktų toks pasirinkimas kaip www.miestai.net/forumas ten įvairiausių pilna, galima išsireikšt kaip reikiant...

----------------
no desire do i hide

Dzebedajus 2010-03-07 16:48
Žinučių: 200
Norėčiau pasiūlyti vertingą dalyką,kuris yra visuose forumuose, rimtuose ir nerimtuose, t.y. "EDIT" mygtukas. Žiauriai jo pasigendu,pats būdamas išsiblaškęs ir neretai perskaitau ką parašau,tik po paspaudimo "OK!". Su manim manau sutiktų daugelis,kad tai reikalingas dalykas, sumažėtų paskartojančių ar viena po kitos einančių to pačio vartotojo žinučių.
Rokas 2010-03-07 20:14
Administratorius
Žinučių: 7573
Buvo jau daug kalbėta apie tai, bet teibaz nenori to.

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Dzebedajus 2010-03-07 20:19
Žinučių: 200
Damn, norėčiau pasidomėti kodėl.