man liepta sukurti šią temą. amm, kadangi buvo planuota, kalbėta, o laikas bėga, manau reikia pagaliau nuspręsti dėl to meet'o. kiek kalbėjom, tai supratau, kad niekam didelio skirtumo nėra. tuomet rugpjūčio 7-8 dienomis. būkit geri, pasireikškite visi, kurie tikrai dalyvaus. visgi, svarbu žinoti, kiek mūsų bus. nuo to priklausys, ką veiksim ir pan... jei kas turit gerų minčių, idėjų, pasiūlymų dėl meet'o pajūryje, rašykit čia.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
Kęstutis rašė: tai dar tiksliai ner datos gi da nemazai laiko =]
Aš manau, kad yra. Tai rūpjūčio 7 - 8 d. Nuspresta ir viskas, kas gali , tas ateina, atvažiuoja.Nes paskui gaunas begalinės diskusijos dėl datos ir taip nieko ir neivyksta.Oir to laiko tik kelios savaitėlės. Nu nežinau man susirodė šitaip, pataisykit kas, jei klystu.
Tai aš taip supratau.Juk buvo kalbėta, kad pikta turi ( ar kaip ten tiksliai nežinau) butuka ir gali priglausti keletą žmonių.Čia dar reikia tikslinti, tvirtai negaliu sakyti, bet kalbėta buvo apie tai.
na esmė, kad bus suvažiavusių iš kitų miestų, tai būsim su nakvyne, todėl 7-8 dienos, susitinkam 7 dienos poietę arba vakarop. galim kad ir kopose prasėdėti visą naktį, jei geras oras. bet jei reikės stogo virš galvos, tai taip, tada priimsiu.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
amm, kadangi buvo planuota, kalbėta, o laikas bėga, manau reikia pagaliau nuspręsti dėl to meet'o. kiek kalbėjom, tai supratau, kad niekam didelio skirtumo nėra. tuomet rugpjūčio 7-8 dienomis.
būkit geri, pasireikškite visi, kurie tikrai dalyvaus. visgi, svarbu žinoti, kiek mūsų bus. nuo to priklausys, ką veiksim ir pan...
jei kas turit gerų minčių, idėjų, pasiūlymų dėl meet'o pajūryje, rašykit čia.
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
----------------
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
jei pavyks tai dalyvauju
----------------
the beat goes round and round
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
Transforming The World Together ! ! !
----------------
----------------
Hey Jesus,get a haircut!
----------------
Aš manau, kad yra. Tai rūpjūčio 7 - 8 d. Nuspresta ir viskas, kas gali , tas ateina, atvažiuoja.Nes paskui gaunas begalinės diskusijos dėl datos ir taip nieko ir neivyksta.Oir to laiko tik kelios savaitėlės. Nu nežinau man susirodė šitaip, pataisykit kas, jei klystu.
----------------
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
no desire do i hide