Sprendžiant pagal viską, ką aš esu girdėjęs, Red Hot Chili Peppers jau daugiau kaip metus nebekoncertuoja ir sklando gandai, kad daugiau niekada gyvenime ir nebekoncertuos dėl vidinių konfliktų.
dėl vidinių konfliktų? prašom plačiau pakomentuoti (arba numesti kokią nuorodą), nes aš nieko apie vidiniu konfliktus (o ir pačius rhcp) pastaruoju laiku negirdėjau...
Oi ne ne, jie ir kankinami neprisipažins Tiesiog iš kai kurių Johno pasisakymų ir NEpasisakymų daugiau nei akivaizdu, kad kažkas grupės viduje šūdais kvepia, o visa kita - spekuliacijos, beje, mano paties
Atsiilses vieni nuo kitu, susieis siu metu pabaigoj, arba kitais metais, suprate, kad vieni be kitu nebus isklausyti ir irasys ka nors ir varys gastroliuot.. siaip ar taip, pinigai heroinui kazkada baigsis ir tures irasinet anxciau ar veliau
Tai kad žmonės Johno ir be RHCP su labai dideliu malonumu klauso, o ir jo interviu sudaro įspūdį, kad Red Hot Chili Peppers tik varžo jo kūrybinę laisvę... Nežinau nežinau
Kojotas rašė: Tai kad žmonės Johno ir be RHCP su labai dideliu malonumu klauso, o ir jo interviu sudaro įspūdį, kad Red Hot Chili Peppers tik varžo jo kūrybinę laisvę... Nežinau nežinau
Bet kokiu atveju tikiuosi Anthonis imsis kazkokiu priemoniu ir bandys vel visus suburti. Tiktai, kad Johnas toks uzsispyres atrodo. Nezinau, gal susiras koki nauja gitarista, seip tikiuosi ne.
Siaip John'o muzika soline ir mintys tikrai gilios ir man labai patinka bet as manau kad jis su Antanu susipykes, nezinau kodel bet tokia nuojauta kad su Antanu ypac po to podcasto.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Keisti Johna kazkuo kitu bent jau man visiskai nesinori. Man jie taip gerai susigyvene atrode, butent pipirai be Johno nebus pipirai. Reikia tiketis, kad viskas susitvarkys.
Jeigu taip saltai apmascius viska, po pertraukos nuo pepperiu, tai jau geriau jie paatostogautu ZYMIAI ilgiau, negu isleistu albuma ta linkme(apie muzika sneku), kuria ejo iki Stadium Arcadium... Nesinori, kad dar vienas band'as uzbaigtu karjera koncertais rytu Europoje, nes likusiame pasaulyje nelabai kam ir beidomus Cia siaip pamastymai...
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
-----
dėl vidinių konfliktų? prašom plačiau pakomentuoti (arba numesti kokią nuorodą), nes aš nieko apie vidiniu konfliktus (o ir pačius rhcp) pastaruoju laiku negirdėjau...
----------------
let's make evil
----------------
-----
----------------
peace
----------------
-----
tai vat as irgi nezinau.. =)
----------------
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
|
|
\|/
----------------
-----
----------------
-----