Red Hot Chili Peppers

Artimiausias koncertas

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Koncertai, iškylos, susitikimai

« 1 2 3 4 5 6 »

Psic 2009-02-04 21:05
Žinučių: 2963
Mano akim tai ju muzika laiptukais "lengvyn" ejo... Kuo toliau, tuo lengvesne SA isvis toks poprock'o svelnaus rinkinukas. Cia aisku galima gincytis, bet neteko nei vieno FORSELIO einancio gatve matyt, kad klausytusi, tarkim, "by the way", ar ko nors dar senesnio, pavyzdziui, "suck my kiss". Uztat "Snow", "Tell me baby", "ani California" ne kart girdejau.. Turejau omeny, kad man smagiau butu juos matyt darant solo projektus, nei (tiek to, nepabijosiu to zodzio) popsejant.

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

powas 2009-02-04 21:19
Žinučių: 1697
Nezinau kaip jus bet as muzika bendrai klausau del to jausmo o ne del kazkokio isskirtinumo. Man tiesa pasakius tikrai vienodai kad marozai megsta populiariausias Stadium Arcadium dainas, vistiek man tos dainos asmeniskai patinka ir albumas tikrai nesibaigia tomis dainomis. Man SA labai patinka palyginus su By the Way.

Nepirmas zmogus del to forseliu klausymo skundziasi, man nesuprantama.

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Psic 2009-02-04 21:30
Ko cia nesuprast ? Zinant placiosios Lietuvos klausytoju minios skoni (raktiniai zodziai google : "Pukas TV", "Kelias i zvaigzdes", "NL" for more info) ir matant, kaip "Snow" keicia "18 mne uzhe" susidaro neblogas vaizdas. Pepperiai visada grojo muzika, suprantama daug kam (fanu baze pasaulyje milziniska!), bet jei supranta ir sitie zmones, tai jau kazka sako apie muzika. Nepaneigsi niekaip. As asmeniskai susidariau ispudi apie SA dar iki situ visu forsisku vaizdiniu... Nesigilinkim i skoni, bet tarkim pavadinimas grupes "Red Hot Chili Peppers" ir Anthonio miaukimas dainoje "Hard to concentrate" tai... Kontrastingas...

----------------

Psic 2009-02-04 21:34
Beje, man ta "jausma", kaip tu sakei ir sukele muzikos isskirtinumas. Ir ne del to, kad jos neklause mano draugai ir as, neva, "jauciausi kietas, nes klausiausi jos". Ne, jos klausesi daug kas Bet pepperiai turejo kazka tokio ORIGINALAUS, ko neturejo kitos grupes... Savo "draiva" . Bet to isskirtinumo mazejo, kartu su tuo "jausmu". Ir SA jo buvo maziausia mano ausim, sirdim ir kitais organais ...

----------------

powas 2009-02-04 21:39
Man asmeniskai patinka "Hard to concentrate". Labai.
Velgi skonio reikalas bet pritariu kad anksciau Pepperiai buvo daug ypatingesni, bet man pavyzdziui SA nu nezinau, patinka, grazus, kontrastingas albumas, visi atrodo rado grupeje savo vieta. We Believe arba pvz Charlie. Skonio reikalas, tik as dziaugiuosi siaip kad Pepperiai nekuria to ko nori fanai. Bent tiek gerai. Sekdamas fanais visada pasiklysi, ir jeigu chebra isleido albuma kuris jiems asmeniskai patinka ir kuris buvo kepamas is sirdies jie niekada nesuklys.

Siaip su vienu draugu juokiausi kad Pepperiam vietoj John'o visai Josh'as tiktu.

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Aš Goda. 2009-02-04 21:40
Žinučių: 2081
Pritariu. Man nelabai skaudėtų jei jie daugiau nieko neišleistų, nes ir dabar man nėra skirtumo ar SA egzistuoja ar ne. Išskyrus, kad kai kada turiu apginti peperių garbę pasakodama apie jų ansktyvesnį fanką ir energiją.

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

Dozzaz 2009-02-04 21:41
Moderatorius
Žinučių: 1142
Nesuprantu muzikos kritiku. Jie sake, kad SA yra geriausias albumas is rhcp. Kazkada skaiciau tokiu straipsniu, bet kartais pagalvoju, kad jie tikrai jo neklause. Kokios dainos neklausiau nei 3 kartus? turbut dainos "if"

----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane

powas 2009-02-04 21:43
C'mon Dozzaz, velgi man asmeniskai IF visai grazi daina, ir tikrai kai galva pilna visokiu minciu padeda.

Na va cia Pepperiu fanbase ir issiskiria kalbant apie SA, SA arba myli arba jo nemegsta.

----------------
And I drank the beer

Rokas 2009-02-04 21:43
Administratorius
Žinučių: 7573
Nu tai sulyginai 'mainstreaminius' Snow ar Dani su prieštvaniniu Suck My Kiss. Būtent dėl to toks ir klaysytojų ratas.

Vienintelis minusas su SA man yra tas, kad nereikėjo daryt 2CD.

Popsėjimas ar ne, čia jau kaip kam patinka. Paskutinis 'raw' albumas buvo Cali, skambesys minkštėt pradėjo jau nuo BTW, o ne SA.

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Rokas 2009-02-04 21:44
Administratorius
Žinučių: 7573
Citata:

powas rašė:
Man asmeniskai patinka "Hard to concentrate". Labai.

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Psic 2009-02-04 21:49
Citata:

Rokas rašė:
Nu tai sulyginai 'mainstreaminius' Snow ar Dani su prieštvaniniu Suck My Kiss. Būtent dėl to toks ir klaysytojų ratas.

Gal ir tavo tiesa

Citata:

Rokas rašė:
Popsėjimas ar ne, čia jau kaip kam patinka. Paskutinis 'raw' albumas buvo Cali, skambesys minkštėt pradėjo jau nuo BTW, o ne SA.

As ir sakiau, kad popsejimas vyko iki SA Kiekvienas albumas, pradedant paciu pirmuoju.

----------------

powas 2009-02-04 21:52
Citata:

Psic rašė:
As ir sakiau, kad popsejimas vyko iki SA Kiekvienas albumas, pradedant paciu pirmuoju.

Kas tiesa tas ne melas.

----------------
And I drank the beer

Kojotas 2009-02-04 22:21
Žinučių: 2538
Stadium Arcadium - įvairus albumas? Tikrai? Mes tikriausiai ne to paties albumo klausėm, nes man Stadium Arcadium yra pats vienodžiausias ir nuobodžiausias albumas EVAH. Džiaugiuosi, kad turiu Stadium Arcadium tik parsisiuntęs, nes taškyti pinigų ant 20 "filler" lygio gabalų su vos keliais perliukais, ir tais pačiais susibraižiusiais - per didelė prabanga.

Žinau, kad kai žmonės sensta, pasidaro labiau "mellow", bet tai nereiškia, kad reikia pradėti šeimynines balades apie Flea šunį kniaukti. Jei kas nors leistų perrašyti RHCP istoriją, tai Stadium Arcadium niekada nebūtų nutikęs, o RHCP būtų išsiskirstę po konflikto tarp Flea ir Johno po By The Way albumo.

O tie muzikos kritikai, kurie įvertino, jog Stadium Arcadium yra geriausias RHCP albumas, yra visiškas LOL. Matyt, tai buvo pirmas vienintelis albumas, kurį jie apskritai girdėjo.

----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.

Linas 2009-02-04 22:40
Žinučių: 3915
Aj,visai geras tas SA.Nupopsėjas-taip,tačiau tikrai yra gražių dainų.Man pepperiai visada išliks pepperiais,na ir kas,kad jų dainos "palengvėjo",tačiau vistiek man jie išskirtiniai ir taškas

Norėčiau,kad kitas(?) jų albumas būtų šiek tiek sunkesnis,gal koks ekspermentinis,galėtų paįvarinti savo stilių

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

motörhead 2009-02-04 23:16
Žinučių: 1793
na gal SA ir yra lengviasias ju darbas...bet jame geru dainu tikrai galima rasti .....ir as jo tikrai neistrinciau is pipiru diskografijos ..is vis blemba dziaukites kad sukure ji,o ne ismire nuo perdozavimo ...djeeeeez taigi jau seni jie...nebesugeba sukurt kazko tokio ipatingo ir jei jie kuria tik lengvas seimynines balades tai arba ju klausykit arba pasilikit prie senuju albumu .........nedekingi sikniai

----------------

inaa 2009-02-04 23:27
Žinučių: 2122
siaubas, kas jums pasidare, visi toookius ilgus post'us rasot...ne mano jegoms visus perskaityt, nors as tikius jus rasot labai idomiai! labai! bet...

----------------

Psic 2009-02-04 23:31
Citata:

inaa rašė:
siaubas, kas jums pasidare, visi toookius ilgus post'us rasot...ne mano jegoms visus perskaityt, nors as tikius jus rasot labai idomiai! labai! bet...

Taip buna, kai rhcp.lt forume po mazdaug pusmecio (ar daugiau) pertraukos kalbama apie RHCP

----------------

motörhead 2009-02-04 23:34
Žinučių: 1793
Citata:

inaa rašė:

tai ir nesivargink ju skaitydamas...neidomus

----------------

Vilte 2009-02-05 13:15
Žinučių: 1870
O as viska perskaiciau
Man asmeniskai SA yra geras albumas, sutinku, kartais klausai klausai ir tik poto pastebi, kad jau kita daina, bet tikrai yra geru ir graziu. Kai po ilgo laiko paklausai tai isvis dar geresnes jos pasidaro

----------------
Don't worry
Be hippie!

Dozzaz 2009-02-05 13:37
Moderatorius
Žinučių: 1142
SA tikrai nebuvo tai, ko tikėjausi. Net po BTW, kuris man visai patiko. Kuris singlas man buvo bjauresnis? Tell Me Baby ar Hump De Bump? Nežinau, nemėgsu jų abiejų Kažkokie visiškai ne rhcp type... Net toje pačioje Dani California (kaip ir daugelyje kitų dainų tame albume) yra kažkokia skysta vieta, kurios metu Byvis su Tešlagalviu perjungtų kanalą

----------------
http://www.johnfrusciante.lt
I like pleasure spiked with pain
Music is my aeroplane

« 1 2 3 4 5 6 »