Justas virs Anthony. Spalio 29.d Kauno klube "Combo" 23:00 30.d Klaipedos klube "Kiwi" 23:00 31.d Vilniaus klube "New york" 22:00 Bus atliekami RHCP grupes hitai ir netgi ivyks TIKRAS KARNAVALAS Informacija rasta Žurnale "laisvalaikis"
Jooo,Linas katik parsvirduliavo namo po vakarykščių krikštynų. RHCP project'as BELEKAIP ištaškė.Senai taip nesitūsinau.Ištikro viskas buvo atlikta pakankamai profesionaliai (ypač patiko bosistas,gryna FLEA kopija ).Na,aišku,keliuose vietose Justas susimovė,tačiau visiems tai buvo nei motais-tūsino iš širdies[manau,Anthony daugiau žodžių pamiršta ] Visiems pipirų mėgėjams(čia,manau,tokių yra) patariu apsilankyti.Tikrai labai fun Manau Marmaliūzas man pritars.Gerai mes ten ant scenos taškėmės,a?
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Jo, marmaliuzas tau pritaria...pasitaskem , pasitaskem tik ,kad labai nelaiku jie baige grot... p.s. bugnininkas kieciausiai atrode, o kaip jie ten sugrojo ir sudainavo,tai man nelabai rupejo, nes siaip ir nelabai suprantu svarbiausia ten buvo peperiai!
Kadangi Linas su Marmaliūzu išreklamavo visą šitą reikalą, tai klausiu, KAS norit eiti 31-ą dieną Vilniuje NEMOKAMAI? (pirmenybe pazistamiems pipirfaniams)
Klaipedoj tai sis renginys buvo siek tiek apgailetinas prasidejo tik po 1h nors rasyta kad 23h, atlikejai geri bet garsas tragiskas o ir zmoniu ne daugiau nei 50 na visa laime kad mes uz nieka nemokejom tai nera ko ir gailetis
Spalio 29.d Kauno klube "Combo" 23:00
30.d Klaipedos klube "Kiwi" 23:00
31.d Vilniaus klube "New york" 22:00
Bus atliekami RHCP grupes hitai ir netgi ivyks TIKRAS KARNAVALAS
Informacija rasta Žurnale "laisvalaikis"
----------------
alot of sugar and zero taste
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
----------------
I know I know for sure
That life is beautiful around the world
I know I know it’s you
You say hello and then I say I do
RHCP project'as BELEKAIP ištaškė.Senai taip nesitūsinau.Ištikro viskas buvo atlikta pakankamai profesionaliai (ypač patiko bosistas,gryna FLEA kopija
Visiems pipirų mėgėjams(čia,manau,tokių yra
Manau Marmaliūzas man pritars.Gerai mes ten ant scenos taškėmės,a?
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
p.s. bugnininkas kieciausiai atrode, o kaip jie ten sugrojo ir sudainavo,tai man nelabai rupejo, nes siaip ir nelabai suprantu
svarbiausia ten buvo peperiai!
----------------
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
----------------
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante