Kaip idomu Treeda apibudint! Treeda isivaizduoju juodaplauke, zydraake... Grieztu bruozu, kaip Fridos Kahlo, na, tik antakiai nesuauge Ugio ir sudejimo normalaus, forminga ten kur reik ... Budu tai tokia kieta mergina, sunkiai prieinama, tobulai susigaudanti savose srityse, lydere is prigimties Na kitaip tariant visu galu meistre, visi jos klauso, visiems ji dalina patarimus, bet taip ir neranda kas juos dalintu jai Gana smaiksti, tik jos juokai gali but izeidziantys... Mokslai jai lengvai ikertami, megsta knygas ir filmus Baigiau.
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Simple rašė: vabbbaliuke: kažkur apie 14 - 16m. neukšta, tikriausiai nešioja akinius, rudų plaukų. Dievina visokį britišką roką Knygų neskaito, bet mokosi gerai... Daug laiko praleidžia su draugėmis kalbėdamos visokius niekus. Gyvena šia diena. Linksmų plaučių. vat..
Viskas tiesa isskyrus tai, kad nemegstu knygu skaityt
---------------- Be like tigger, sound like dinner! *** Destiny is calling me. *** Take me to the othe side of time. *** Too much blood will kill you! *** Cha! *** That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!
ScummyMan rašė: Hetfield: Megsta metallica(galvojo vaziuot gal net i riga), groja gitara ir megsta kampuotas gitaras su tuo nesveiku derinimu(nezinau kaip vadinas bet ne ten kur grifo galas o prie nuemeju), kartais net padainuoja,megsta futbola ir pats pagainioti kamuoli neatsisako.vidutinio sudejimo,virs metro 80,laisvalaikiu skaito nternetines naujienas ir galvoja kaip nukariauti pasauly.nemegsta forsu bet pats mustis pirmas nepuola.
Visiskai viskas is galvois...arba is nck'o ir avataro...
Nu tiesos yra Tik va truputi zemesnis esu ir megstu nekampuotas gitaras http://www.merc ... gati/308660.jpg mano Nu nukariaut pasaulio dar negalvoju O mustis pirmam ir nera ko pult, nebent prisisneka
---------------- Don't stop for nothing its full speed or nothing
ScummyMan rašė: Hetfield: Megsta metallica(galvojo vaziuot gal net i riga), groja gitara ir megsta kampuotas gitaras su tuo nesveiku derinimu(nezinau kaip vadinas bet ne ten kur grifo galas o prie nuemeju), kartais net padainuoja,megsta futbola ir pats pagainioti kamuoli neatsisako.vidutinio sudejimo,virs metro 80,laisvalaikiu skaito nternetines naujienas ir galvoja kaip nukariauti pasauly.nemegsta forsu bet pats mustis pirmas nepuola.
Visiskai viskas is galvois...arba is nck'o ir avataro...
Nu tiesos yra Tik va truputi zemesnis esu ir megstu nekampuotas gitaras http://www.merc ... gati/308660.jpg mano Nu nukariaut pasaulio dar negalvoju O mustis pirmam ir nera ko pult, nebent prisisneka
Kambarys tarp foto ne mano jeigu ka Pamirsau pridet
---------------- Don't stop for nothing its full speed or nothing
Nes forumo branduolys vienas kitą jau N kartų matė. bet va! Aš tavęs gi nemačiau.Tai pabandysiu Akys žalios.Ūgis 173cm.Esi liekna.Šviesių plaukų.Nešioji akinius.Nekenti aukštakulnių,todėl visur vaikštai su kedais.Graži šypsena.Nežinau kodėl,bet aš tave drovią įsivaizduoju :l
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
tevai kazka ne taip padare, nesu nei drovi, nei blondine, nebent sirdy kartais. Keliais cm mazesne, bet 173 yra mano svajoniu ugis, tai cia well done! Aukstakulnius, leisk darkart sugriauti tavo fantazijas, megstu.
as tai man rodos tave turiu last.fm drauguose; akys giedros, burna pilna dantu [tikiuosi siaip, kad dantu turi, jei ten kartais ne tu]. Sneki letai, ta prasme, ne su kaip karsta bulve burnoj; neturi galvos anekdotams, bet imlus bajeriams.
o siaip, o siaip del to matymo n kartu, taigi galima ir visko susigalvot, pvz: is postu tono jauciu, kad Ilona nuo paskutinio karto, kai ja maciau, priaugo desimt kilogramu.
ir panasiai. Vaje, tikiuos, kad cia jokiu Ilonu nera! Jei ka, sorry, Ilona, as taip nemanau.
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
as tai man rodos tave turiu last.fm drauguose; akys giedros, burna pilna dantu [tikiuosi siaip, kad dantu turi, jei ten kartais ne tu]. Sneki letai, ta prasme, ne su kaip karsta bulve burnoj; neturi galvos anekdotams, bet imlus bajeriams. .
Et,niekad nemokėjau gerai spelioti :/ Anyway.Akys pilkai žalios,nepaisant to,kad esu iš Šiaulių dantų turiu.Šneku...aaam.net nežinau.manau gan greitai :/ Dėl bajeriųųų taaai nežinau.Daug jų sakau.Šiaip pezėt mėgstu.nežinau,kiek tai patinka kitiems.
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Treeda isivaizduoju juodaplauke, zydraake... Grieztu bruozu, kaip Fridos Kahlo, na, tik antakiai nesuauge
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Viskas tiesa isskyrus tai, kad nemegstu knygu skaityt
----------------
Be like tigger, sound like dinner!
Destiny is calling me.
Take me to the othe side of time.
Too much blood will kill you!
Cha!
That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!
Nu tiesos yra
----------------
Don't stop for nothing its full speed or nothing
Kambarys tarp foto ne mano jeigu ka
Pamirsau pridet
----------------
Don't stop for nothing its full speed or nothing
----------------
goosey grizo
best thing ever
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
bet va!
Aš tavęs gi nemačiau.Tai pabandysiu
Akys žalios.Ūgis 173cm.Esi liekna.Šviesių plaukų.Nešioji akinius.Nekenti aukštakulnių,todėl visur vaikštai su kedais.Graži šypsena.Nežinau kodėl,bet aš tave drovią įsivaizduoju :l
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
as tai man rodos tave turiu last.fm drauguose; akys giedros, burna pilna dantu [tikiuosi siaip, kad dantu turi, jei ten kartais ne tu]. Sneki letai, ta prasme, ne su kaip karsta bulve burnoj; neturi galvos anekdotams, bet imlus bajeriams.
o siaip, o siaip del to matymo n kartu, taigi galima ir visko susigalvot, pvz: is postu tono jauciu, kad Ilona nuo paskutinio karto, kai ja maciau, priaugo desimt kilogramu.
ir panasiai. Vaje, tikiuos, kad cia jokiu Ilonu nera! Jei ka, sorry, Ilona, as taip nemanau.
----------------
Et,niekad nemokėjau gerai spelioti :/
Anyway.Akys pilkai žalios,nepaisant to,kad esu iš Šiaulių dantų turiu.Šneku...aaam.net nežinau.manau gan greitai :/
Dėl bajeriųųų taaai nežinau.Daug jų sakau.Šiaip pezėt mėgstu.nežinau,kiek tai patinka kitiems.
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------