Red Hot Chili Peppers

Portretas

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 ... 7 8 9 10 11 »

WoOw 2008-03-04 15:31
Žinučių: 217
Citata:

Saulyte(HOT) rašė:
Na as taip ir maniau
Tai va. Manau, kad esi tamsiais rudais tiesiais plaukais, dideliu rudu akiu, draugiska, megsti paplepeti su draugemismegsti skaityti knygas ir jei ji tau patinka labai isijauti, ziuri simpsonus, kazkodel manau, kad turi sese esi drasi ir optimiste, siek tiek smalsi todel megsti nuotykius. Megsti su draugais eiti i miesta, nerukai.
Manau, kad negroji gitara, bet noretum ismokti groti. Neturi nieko pries mokykla, bet nesi moksliuke ir kartais patinginiauji kai reikia pasimokyti. Megsti istorija.
hmm...nezinau ka dar pasakyt, kol kas tiek

Na as sviesiais plaukais, melynom akim ..
turiu broLi.
Plepeti megstu, aisku simpsonus ziuriu...
apie gitara labai labai teisingai
beje, apie mokykla ir rukima taip pat
taciau geografija labiau domina nei istorija
Vilte 2008-03-04 21:46
Žinučių: 1870
na kaip spejimas visai neblogas

----------------
Don't worry
Be hippie!

Chuck Norriss 2008-03-04 23:10
Žinučių: 468
Psic

megsta piena ir sokti, lankesi vilniuje, matomai buvo tamstoi paziuret kaiko gitarai, gryzes iskart ja pasieme nes be jos negali ugis 174 cm 17 metu, sendien ir vakar neruose namu darbu

----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais

julė 2008-03-05 20:02
Žinučių: 329
Citata:

laisva_žolė rašė:
Ka dabar aprasyt man? Jule? Jule rudaplauke, simpatiska, 1,70, vat pas ja tai labai grazi sypsena, nu tokia tipine grazuole Muzikali, knygu megeja, kelioniu megeja, saldumynu megeja, pernelyg nesigilinanti, tokia tipine atsiputus paaugle

šakės. tiksli aš. nors dėl šypsenos nesutikčiau.

----------------
you aaare

julė 2008-03-05 20:06
Žinučių: 329
Chuck Norriss

nelabai aukštas, tipinės 'lietuviškos' rudai pilkos spalvos plaukų, trumpų beje. nesidomi mada, skarmalai jam nerūpi. mėgsta gerą rock'ą (na čia ne taip ir sunku pataikyt), nelinkęs į meną ar meditacinį poilsį. nemėgsta knygų.

----------------
you aaare

Chuck Norriss 2008-03-06 09:33
Žinučių: 468
Citata:

julė rašė:
Chuck Norriss

nelabai aukštas, tipinės 'lietuviškos' rudai pilkos spalvos plaukų, trumpų beje. nesidomi mada, skarmalai jam nerūpi. mėgsta gerą rock'ą (na čia ne taip ir sunku pataikyt), nelinkęs į meną ar meditacinį poilsį. nemėgsta knygų.

neblogai su tom knygom tai taikliai

----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais

Meskute ;)) 2008-03-10 17:26
Žinučių: 392
Citata:

Linas rašė:
Ok,meškutė.
Atrodo,tokia linksma,nuoširdi,užjaučianti.Atsiduoda savo pomėgiui,kuris yra(?)
Nenošioja briketų,šviesūs plaukai,apie make up nešnekėsiu,nes nė velnio nekertu.
Dar mėgsta dainuoti,bet labiau kai niekas negirdi.
Nėra aukšta ir stambi.
Yra apie kažkurį RHCP narį sapnavusi erotinį sapną (šitą tai tikrai neigsi,bet aš žinau tiesą)
Nu tai ir viskas.

Šeip daug pataikei tik plaukai tamsoki ir esu aukštoka bet ir atspėjai kad neigsiu kad erotinį sapną sapnavau oj linksma skaityt
Linas 2008-03-10 17:53
Žinučių: 3919
Citata:

Meskute ) rašė:
Citata:Citata:

Linas rašė:
Ok,meškutė.
Atrodo,tokia linksma,nuoširdi,užjaučianti.Atsiduoda savo pomėgiui,kuris yra(?)
Nenošioja briketų,šviesūs plaukai,apie make up nešnekėsiu,nes nė velnio nekertu.
Dar mėgsta dainuoti,bet labiau kai niekas negirdi.
Nėra aukšta ir stambi.
Yra apie kažkurį RHCP narį sapnavusi erotinį sapną (šitą tai tikrai neigsi,bet aš žinau tiesą)
Nu tai ir viskas.

Šeip daug pataikei tik plaukai tamsoki ir esu aukštoka bet ir atspėjai kad neigsiu kad erotinį sapną sapnavau oj linksma skaityt

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

Meskute ;)) 2008-03-10 18:06
Žinučių: 392
Nu gerai Linas. nei per aukštas nei per žemas,
trumpų rudų plaukų.Negarbanotų AAAAAmmm. kotai nesigalvoja man
mėgsta krepšinį, linksmas. Ką čia dar. Nepuošiaiva
Linas 2008-03-10 18:53
Žinučių: 3919
Kotai nesigalvoja tau?

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

just me 2008-03-10 19:07
Žinučių: 302
menulis ne tas

----------------
Believe in love, peace and google

Hetfield 2008-03-12 22:16
Žinučių: 277
Hmm... Just Me. Ne labai auksta, ilgu tamsiai rudu plauku. Megsta piesti , lankytis teatre Retkarciais paskaitos kokia tai knyga. Nemegsta Matematikos ir Fizikos

----------------
Don't stop for nothing its full speed or nothing

ScummyMan 2008-03-22 00:42
Žinučių: 391
Hetfield: Megsta metallica(galvojo vaziuot gal net i riga), groja gitara ir megsta kampuotas gitaras su tuo nesveiku derinimu(nezinau kaip vadinas bet ne ten kur grifo galas o prie nuemeju), kartais net padainuoja,megsta futbola ir pats pagainioti kamuoli neatsisako.vidutinio sudejimo,virs metro 80,laisvalaikiu skaito nternetines naujienas ir galvoja kaip nukariauti pasauly.nemegsta forsu bet pats mustis pirmas nepuola.

Visiskai viskas is galvois...arba is nck'o ir avataro...
vabbbaliuke 2008-03-22 18:08
Žinučių: 160
Scummy Man:
idomi asmenybe. Aukstas. nenaivus. Pasitikintis savimi. Nepriekabus. bendraujantis. uzsispyres. Ka cia dar... Nu, gal ir viskas. Ai dar! Muzikalus

----------------
Be like tigger, sound like dinner!
Destiny is calling me.
Take me to the othe side of time.
Too much blood will kill you!
Cha!
That was me. Don't blame because of that. Forget me. I said forget!

Simple 2008-03-22 18:47
Žinučių: 995
vabbbaliuke: kažkur apie 14 - 16m. neukšta, tikriausiai nešioja akinius, rudų plaukų.
Dievina visokį britišką roką Knygų neskaito, bet mokosi gerai... Daug laiko praleidžia su draugėmis kalbėdamos visokius niekus. Gyvena šia diena. Linksmų plaučių.
vat..

----------------

ScummyMan 2008-03-22 19:30
Žinučių: 391
Citata:

vabbbaliuke rašė:
Scummy Man:
idomi asmenybe. Aukstas. nenaivus. Pasitikintis savimi. Nepriekabus. bendraujantis. uzsispyres. Ka cia dar... Nu, gal ir viskas. Ai dar! Muzikalus

del naivumo tai cia dar klausimas. aukstas tikrai nesu, ir esu gan priekabus
Treeda 2008-03-22 20:26
Žinučių: 920
Simple, mmm 15 metų, ūgis ~ 1,75, liekna, ilgos blakstienos, pilkos akys, džinsai + džemperis + kedukai, nemėgsta mergaitškų drabužių, garsiai kalba, dar garsiau juokiasi, nepatinka tikslieji mokslai, kartais gal parūko , turi daugiau draugių merginų, bet sueina ir su vaikinukais, ai, nežiau

----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.

Simple 2008-03-22 21:04
Žinučių: 995
Citata:

Treeda rašė:
Simple, mmm 15 metų, ūgis ~ 1,75, liekna, ilgos blakstienos, pilkos akys, džinsai + džemperis + kedukai, nemėgsta mergaitškų drabužių, garsiai kalba, dar garsiau juokiasi, nepatinka tikslieji mokslai, kartais gal parūko , turi daugiau draugių merginų, bet sueina ir su vaikinukais, ai, nežiau

amm, nu su amžium, išvaizda ir apranga, tai nelabai pataikei... Viska kita - daug maž.
ai, dar ir nerūkau

----------------

anaiptol 2008-03-22 23:38
Žinučių: 2302
Simple,

[IMG]http://www.redhotchilipeppers.lt/uploads/thumbs/4/9/4/11803747986421.jpg[/IMG]

:blink:

----------------
no desire do i hide

anaiptol 2008-03-22 23:38
Žinučių: 2302
Čia taip ir turėjo būt

p.s. http://www.redh ... 03747986421.jpg

----------------
no desire do i hide

« 1 ... 7 8 9 10 11 »