Ina, „Petro mėgstamą komandą“ teisėjai parūrijo jau aštuntfinalyje, kai neįskaitė įvarčio, kuris buvo per visą pusmetrį vartuose Sirgau už Olandiją, taip, nes man nepatinka nei portugalai, nei ispanai, nei kiti aktoriai. Kad greitai lakstant ir menkas kontaktas gali baigtis griuvimu, žinau, bet lygiai taip pat žinau, kad Ispanijos ir Portugalijos rinktinėse po tokio kontakto nepriimta net BANDYTI išsilaikyti ant kojų. Kad kampinis nieko nelėmė - nesąmonė. Noriu priminti, kad ispanai įvartį įmušė kaip tik po to nepaskirto kampinio, kol olandai buvo pasimetę dėl tokio teisėjo idiotizmo proveržio.
Varžybos buvo labai prastos, teisėjavimas buvo dar prastesnis. Būtų gerai, kad kitame čempionate teisėjautų tik pasaulinės klasės teisėjai, ypač finalui, nes toks cirkas prie gero nieko nenuves. O kad ispanai tapo čempionais... Meh. Į galą jau buvo nebesvarbu, kas taps. Neverti nei tie, nei anie, jei visas varžybas imsim ištisai.
as irgi uz olandus buvau. bet pripazistu kad ispanai buvo zymiai stipresni Kojotai newaryk taip ant howardo webbo, jis gi tavo megstamos anglu komandos tautietis o seip tai jis tikrai gerus sprendimus prieme per finala, pasielge kaip tikras finalo teisejas kai de jongui dave geltona kortele, nors jis vertas buvo raudonos nes jau toki kirto gera i saules rezgini o del kampinio man irgi abydna kad suklydo.. bet wa jeigu butu parodes dejongui raudona tai 100 procentu kad ispanai butu zymiai anksciau imuse ivarti
----------------
Looove and peace
Varžybos buvo labai prastos, teisėjavimas buvo dar prastesnis. Būtų gerai, kad kitame čempionate teisėjautų tik pasaulinės klasės teisėjai, ypač finalui, nes toks cirkas prie gero nieko nenuves. O kad ispanai tapo čempionais... Meh. Į galą jau buvo nebesvarbu, kas taps. Neverti nei tie, nei anie, jei visas varžybas imsim ištisai.
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
Sakai?
http://www.15mi ... ausi-228-107163
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.