Red Hot Chili Peppers

Geriausia perskaityta knyga

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 ... 8 9 10 11

Eimante_ 2007-12-01 23:57
Žinučių: 135

Skonio reikalas, man tai cia turbūt viena iš labiausiai nupezusių knygų DCitata:

Aquile rašė:
Autoriaus neatsimenu, o pavadinimas "Berniukas mergaiciu tuolete" gal pavadinimas ir ne kaip skamba bet knyga gera. Nėra geriausia is mano skaitytų, bet labai patiko.
Rokas 2008-10-05 13:11
Administratorius
Žinučių: 7573
..fronte buvo taip ramu ir tylu, jog kariuomenės pranešimą sudarė tiktai vienas sakinys: "Vakarų fronte nieko naujo"..

Kątik pabaigiau - super!

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

zweee 2008-10-05 21:14
Žinučių: 644
Joa sita knyga tikrai super, Rokai. Skaitau F.Kafkos Metamorfoze.
Kiaunė 2008-10-05 22:57
Žinučių: 2818
o man tai kafkos trumpesnieji apsakymai labiau patiko. kaip tas apie kankinimo mašiną
Psic 2008-10-06 13:03
Žinučių: 2970
Citata:

zweee rašė:
Joa sita knyga tikrai super, Rokai. Skaitau F.Kafkos Metamorfoze.

Kafka

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

inaa 2008-10-06 16:02
Žinučių: 2124
jo, Kafka yra geris

----------------

Kėstis 2008-10-06 16:51
Žinučių: 868
Edvino Kaledos knyga Kaunas Saulius abi dalys.. va ten tai knyga...

----------------
Transforming The World Together ! ! !

Zefyyrs 2010-01-18 16:44
Žinučių: 124
Man Edvino Kalėdos "Nemylimi" patiko labai, dabar kitos dalys laukia, bet vis laiko nerandu ; D Dar žiaaauriai patiko "Rugiuose prie bedugnės", turbūt vienintelė knyga, kuri taip "įstrigo" iš mokytojos pateikto sąrašo ; D
Gretred 2010-01-18 21:11
Žinučių: 82
H. Malot "Be Seimos"
Noodle 2010-02-01 20:54
Žinučių: 540
Steinbecko 'Musu nerimo ziema'. Labai pagauli ir gal net, sakyciau, aktuali. Ir taip isejo, kad tinkamu laiku perskaityta - nustebau suzinojusi, kad sia knyga isleidimo laiku kritikai komentavo kaip prasciausia is autoriaus parasytu :0 dar prie mylimiausiu - Arthuro C. Clarke 'Vaikystes pabaiga' ir Bradbury 'Marso kronikos' - kad ir kaip megciau progresyvu ir visoki kruta sci-fi, mano meile klasikinei mokslinei fantastikai sentimentali ir amzina.

o siaip esu pagavusi gigantiska kabli ant Trumano Capotes, holy shit, Pranai, koks stilius, koks teksto jutimas, atmosfera, charakteriai ir visa kita. O kai pagalvoji, po 'Pusryciai pas Tifani' maniau, kad jis gal racijos tik trumpiem apsakymukam teturi

o komiksus kadangi as prie literaturos klijuoju - na ne visus, kai kuriuos, nes komiksas yra komiksas, tik kartais dar ir geriau nei knyga parasytas - tai prie geriausios literaturos be kalbu ipaisyciau Gaimano 'Sandman' ir Moore'o faktiskai viska, ka skaiciau - ganetinai banalus pasirinkimai, bet ne veltui gerais grafiniais romanais laikomi.

aha, vel romano ilgio postas, cool story, bro.

----------------
under the bridges of fame it's always nighttime

Noodle 2010-02-01 20:58
Žinučių: 540
Citata:

Akvilė rašė:
Autoriaus neatsimenu, o pavadinimas "Berniukas mergaiciu tuolete" gal pavadinimas ir ne kaip skamba bet knyga gera. Nėra geriausia is mano skaitytų, bet labai patiko.

tiem, kas creepina per nepopuliarias temas ir rupinasi doublepostingu, tai baisiai atsiprasau, bet autorius - Louis Sachar ir jo 'uobes' yra most.awesome.thing.ever. Aciu, kad priminei

----------------
under the bridges of fame it's always nighttime

« 1 ... 8 9 10 11