- 'Rusiuojame' juos pagal pavadinimus? - Ziurime dazniausiai draugu ar aplinkiniu pasiulytus? - Ziurime tik tada, kai jiems sukuriama gera reklama, arba tuos, kurie pasaulyje pripazinti bei apdovanoti (nominuoti) Oskarams? - Gal...
P.S. Jei imanoma, prie nuomones pridekite ir MEGSTAMIAUSIU Filmu 3-uka ar 5-uka
Žiūriu netyčia, nes dažniau spoksau į kompiuterį Bet visgi kažką pamatyti kliūna Amelija iš Monmartro užkliuvo... Daugiau nelabai atsimenu iškart, bet kai atsiminsiu, parašysiu
per tv ar pc filmu nezhiuriu,jie vis tiek nepalieka tokio ispudzhio,kaip kinas.sheip i kina einu jei draugai lb rekomenduoja,jei sudomina pavadinimas ar reklama.lb megstu gerus siaubiakus,psichologinius ar istorinius.ketvertukas: 1.leles 2.Gladiatorius,Troja,A.Makedonietis 3.Skambutis 4.21gramas
heh Johnny Deppas super... dievinu ji ir kaip aktoriu ir kaip vyra aisq tik po Lynch o shape megstu psichologinius ir siaubiakus... tos lekshtos komedijos acibosta...dar megstu visokias dramas... grazhus filmas buvo Filadelfija, apsiverkiau acimenu beziuredama, dar Zalioji mylia.. irgi zliumbiau dar Mulen Ruzhas... grazhi istorija... istoriniai visi geri (dazniausiai buna)... psichologiniai irgi... patiko Valandos, Kiti. dar be galo megstu filmus su aktoriumi Robinu Wiliamsu... zodziu yra daug geru dalyku, reikia moket acirinkt
as ir katik paziurejau raiteli geras filmas. gotika.. vakar irgi teko i deppo veideli paziureti. maciau "niekados salies beieskant". grazi pasaka. o siaip megstu dramas, psichologinius trilerius ir siaip visokius gerus nebukus filmus. apskritai esu kinomane.
joa,Deppas grazhu veideli turi ir vaidina neblogai,man patiko Karibu juros piratai ir Sleepy Hollow.zuijka primine Mulen Ruzha,superinis filmas,tragikomedija.da perl harboras nieko.ir cele.krc mano filmu sarashas testusi be pabaigos bet va nuo titaniko jau vemt vercia.
nu ir kamgi filmai nepatinka as tikrai filmu nesugebeciau suskirstyti pagal geruma, nes reiketu kokio 100-tuko maziausiai. vat rudeni buvau uzsineses ant siaubaku, nors man jie ir nebaisus (tik per darkness ir the grudge biski baugoka buvo ). komedijos irgi visalaik fainei. fantastiniai hmmmm.... paskutini fantastini kuri ziurejau buvo i robot. dar atsimenu uzstrigo blin kaip ansai, nu su tuo vaiku, robotu turinciu jausmus. nu krc, tikriausei supratot. trileriai kartais buna boring. melodamos . bet pasitaiko tikrai neblogu dramu, pvz.; house of sand and fog, he loves me - he loves me not. vat dar iskirciau karines dramas, sukreciantis filmas buvo enemy at the gates. dar nesenei maciau bosniu filma niekieno zeme. buvau skeptiskai nusiteikes nes ka tie ubagai gali sukurt. ogi pasirodo sedevra. pasirodo sis filmas gao oskara kaip geriausiai uzsienio filmas. hmmmm... ka cia dar pamirsau. ai dar multikai (pilnametraziai, ne songokai visokie). tiktais nesupratau ko visiem srekas 1 patiko o stai antra dalis tai nu turbut butu ir viskas, jei dar ka prisiminsiu parasysiu
ash ir ziurejau wakar raiteli be galvos...tetis sake kad"raitelis be galvos" jo buwo pirmas filmas matytas EVER...nu tik ten buwo kitas filmas pagal ta pati romana.... shiaip man patinka psichologiniai trileriai, siaubekai..ir istoriniai...pvz kai priesh kokius 3 metus pamaciau pearl harbora tai taaaaaip 'uzveze'... "UZVEZE"....nekenciu romantiniu komediju..amerikietishku....siuzetas tox: du prieshai boba ir senis...paskui kas nors wyxta wyxta...tada jie pazina wienas kita geriau ir isimyli...wow!!! nuostabu.... .....
RHCP rašė: ash ir ziurejau wakar raiteli be galvos...tetis sake kad"raitelis be galvos" jo buwo pirmas filmas matytas EVER...nu tik ten buwo kitas filmas pagal ta pati romana.... shiaip man patinka psichologiniai trileriai, siaubekai..ir istoriniai...pvz kai priesh kokius 3 metus pamaciau pearl harbora tai taaaaaip 'uzveze'... "UZVEZE"....nekenciu romantiniu komediju..amerikietishku....siuzetas tox: du prieshai boba ir senis...paskui kas nors wyxta wyxta...tada jie pazina wienas kita geriau ir isimyli...wow!!! nuostabu.... .....
niu sheip perl harbore ne bet kas vyko,o II pasaulinio karo pabaiga,kai kinai atakavo jav havaju uosta;man patiko ne ta meiles siuzhetine linija,o bootent karo.spec. efektai tikrai sukrechiantys ir sheip viskas lb tiksliai ishdestyta,kaip buvo 1941m.
katik ziurejau Kristaus kancia... super geras filmas (prasme) ir labai ziaurus (scenos)... antra karta neziureciau, nes manau tai ka tuo filmu M.Gibsonas norejo pasakyti, supratau, o tokiu scenu ziureti negaliu...kariniai-istoriniai filmai yra naudingi dvigubai: jie primena istorija ir pamoko... ypac geri buvo the windtallkers, pearl harbor, uzh priesho linijos ir kt. super filmai apie samurajus o ypac paskutinis samurajus! pvs filmas apie robota berniuka turinti jausmus vadinasi dirbtinis intelektas ir mano nuomone tas filmas tikrai vertas ziurejimo...
SpanGuole - Pearl Harboras buvo pagrindinė priežastis, kodėl JAV įstojo į karą, t.y. tai buvo II pasaulinio karo pradžia Jungtinėms Valstijoms. Dėl Havajų nesuklydai, bet ten buvo ne uostas, o didžiausia Ramiajame Vandenyne JAV jūrų laivyno bazė, kurią nušluodami japonai, o ne kinai, tikėjosi įgyti pranašumą prieš JAV Ramiajame Vandenyne, tačiau nepasiekė to ir buvo ilgainiui sutriuškinti. O dėl filmo sutinku, "Pearl Harbor"
spanguole tai ash nieko ir nesakau ANT pearl harboro...man jis ziauriai patiko.... ... ir kodel tu galvoji kad ash galvoju kad ten belekas wyko?????????????? .....nebent tu ce norejai sawo istorines zinias pademonstruot...
Taigi kokius filmus megstame?
GAL
- 'Rusiuojame' juos pagal pavadinimus?
- Ziurime dazniausiai draugu ar aplinkiniu pasiulytus?
- Ziurime tik tada, kai jiems sukuriama gera reklama, arba tuos, kurie pasaulyje pripazinti bei apdovanoti (nominuoti) Oskarams?
- Gal...
P.S. Jei imanoma, prie nuomones pridekite ir MEGSTAMIAUSIU Filmu 3-uka ar 5-uka
taigi man geriausi filmai su Johnniu Deppu, va
patys megstamiausi filmai: Ziedu Valdovas 2, Piansitas, Prarastasis, Kiti, visi filmai su Jim Carrey
niu sheip perl harbore ne bet kas vyko,o II pasaulinio karo pabaiga,kai kinai atakavo jav havaju uosta;man patiko ne ta meiles siuzhetine linija,o bootent karo.spec. efektai tikrai sukrechiantys ir sheip viskas lb tiksliai ishdestyta,kaip buvo 1941m.
kiek is istorijos turi? 4 ar 5?
5