Red Hot Chili Peppers

Kokius filmus megstame?

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 »

Psic 2010-03-07 22:45
Žinučių: 2963
Wait... Sulauziau nora lauzyti standartus. Tada viskas gerai.

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

Aš Goda. 2010-03-07 22:49
Žinučių: 2081
Kiek galima tuos santykius aiškintis. Iš savęs šaipiaus dėl to "karšto temperamento", kaip dar galima sakyti, kad nejaučiu aš jokio priešiškumo asmeniško, čia visiškai man diskusija ir kiek man pats filmas kelia aistrų tiek, niekas nenukreipta prieš žmonės. Jau beviltiškai pradedu jaustis, kai man sako, kad aš sau meluoju ir kad per galvas lipu.

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

powas 2010-03-07 22:49
Žinučių: 1697
Šiaip jei kažkas man patinka tai būna sunku pasakyti kodėl, rasti tinkamus argumentus, bet kai kažko labai nemėgstu tai argumentai kodėl tiesiog pilasi savaime. Just sayin'.

Nebent labai objektyvus žmonės čia

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Aš Goda. 2010-03-07 22:52
Žinučių: 2081
dabar iš viso juokas suimė, kai pažiūrėjau į šitą situaciją. "Internetinės aistros verda." Einu geriau paskaityt.

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

mėgaukis tyla 2010-03-07 22:55
Žinučių: 1394
Citata:

dzebedajus rašė:
Ginti savo nuomonę gerai,tik nereikia perlipt per galvas kitiems.

tai kad tu su Linu tiek pat lipat per galvas kiek ir Goda...
P.S. jūsų visų postus skaičiau lyygiai 25 min. neatsimenu kada pastarajį kartą tiek laiko rhcp.lt praleidau

----------------
let's make evil

powas 2010-03-07 23:03
Ar tavęs Goda čia kartais nebus antikristas apsėdęs?

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Psic 2010-03-07 23:06
Citata:

RHCP rašė:
dabar iš viso juokas suimė, kai pažiūrėjau į šitą situaciją. "Internetinės aistros verda." Einu geriau paskaityt.

Man juokingiausias tai "O asmeniškumai masėms patinka.Dabar forumas atgis.Prasidės intrigos.Nu bet aš nenoriu čia pyktis.Va jei norėsi man trenkt,kai susitiksim,tai taip ir sakyk.Nupirksiu kavos ir gal susitaikysim.GAL...[čia palieku įtampą]..
tesinys kitame poste..."

D JUS CIA PYKSTATES, EIKAT KAVOS GERT.

----------------

Dzebedajus 2010-03-07 23:06
Žinučių: 200
Žvelgti PLAČIAU,nereiškia GILIAU. Prašom skaityti tai,kas parašyta.
Vėl gi.
Argi minėjau,kad čia reikia įžvelgti kažką gilesnio? Turbūt atvirkščiai. Teko nusivilti Jūsų teksto suvokimu ir prisiversti save abejoti ar tikrai viską perskaitėt ir įsiveržėt į diskusiją,su tais pačiais klausimais,kurie atsakyti prieš tai.
O žvelgti plačiau,čia buvo diskusija su Goda,jog reikia plačiau žiūrėti, t.y. ne į vieną pusę ir remtis ne vien savo nuomone,pagalvoti,stengtis pabūti kitu žmogumi. Nebūkim tokie egocentrikai.

Kalbant apie filmą, nieko be entertainment'o, nuotykinio siužeto ir veiksmo ten nereikia kapstyt. Kartais banaliausiais siužetais ir kvailiausiom priemonėm filmai prikausto juos žiūrėti - čia pliusas Tarantinui turbūt ir tai jau yra ypatinga ir galima vadinti MASTERPIECE,jeigu Jūs taip to norite. Nors to ir "nenumečiau". Niekad nenoriu konkretintis,nes taip lengva būti ne taip suprastam,tačiau,kaip pastebėjau tenka,nes turbūt kitaip suprasti tai,kas rašoma, Jums sudėtinga.

O taip pat norint diskutuoti, netinka "ne esmė žodžiu" "kažkokie ten individai" ir "nieko įdomaus ir nepasakei". Būtu kvaila dominti savo nuomone,jeigu ji Jums neįdomi.
Psic 2010-03-07 23:06
P.s. As gi nepiktai klausiau - i mano klausima nieks neatsakys ? :l

----------------

powas 2010-03-07 23:11
Kur moderatoriai kai jų reikia

----------------
And I drank the beer

Dzebedajus 2010-03-07 23:14
Tavo maldos išklausytos, į tavo visus klausimus atsakyta, sūnau mano.
Let the force be with you, always....

Dzebedajus 2010-03-07 23:16
Kadangi NĖR EDIT MYGTUKO,išdrysiu pasilepint save dar vienu papildomu postu.

Peace. Myliu tave,Goda.
Psic 2010-03-07 23:24
Klausyk, seni, mes ne debatu klube ir ne disputas cia, galim ir laisvesne forma pasneket - kaip kiekvienam priimtiniau Dar vienas pastebejimas, jei jau nori, kad sitas pokalbis pretenduotu i RIMTOS DISKUSIJOS statusa ( ) - jei jau diskutuoji, tai stenkis daugiau, nei puse posto paskirti ne asmeniskumams ir komentarams apie kito zmogaus ar zmoniu ypatybes, o apie esme. Just sayin'

Nu tu siulei Godai zvelgti placiau, jei nori testi diskusija. Sakei, kad savi isitikinimai nera argumentas, o jos "savas isitikinimas" buvo toks, kad zmonem patinka kraujo taskymaisi ir "pigios" pramogos tiesiog ir tame jie mato filmo geruma. Dabar tu pats sakai, kad ten apart banaliausio siuzeto ir kvailiausiu priemoniu nieko tam filme nera ir kad vien del to galima vadinti MASTERPIECE (wait... what? Beje, numetei ne tu, sito as ir nesakiau).
As ir klausiau, labai normaliai, jei jau tau nepatiko Godos nuomone del leksto siuzeto, su kuria as sutinku, tai kas tada ten gero ? Dabar sakai, kad BUTENT TAI IR YRA GERAS. Tai kaip cia dabar?

----------------

Linas 2010-03-07 23:27
Žinučių: 3915
Bleeem.Dabar taip nuoširdžiai pasijuokiau paskaitęs jūsų postus.Ta prasme,rašydamas ale kandžius postus iš dalies aš to ir siekiau.Blemba.Myliu šitą forumą.Vėl ilgos žinutės.Vėl diskusijos.Aleliuja!

O galiausiai ir meilės prisipažinimo sulaukėm.Nu argi ne smagu?

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

powas 2010-03-07 23:30
Linai tavo evil mastermind sugebėjimai mane stebina.

----------------
And I drank the beer

Dzebedajus 2010-03-07 23:41
Nesakau,kad būtent tai ir yra geras. Sakau,kad ir koks jis bebūtų, pliusas tame,jog jis vis dėl to prikausto jį žiūrėt ir yra įdomu. Va taip čia dabar. Jeigu tau tai ne argumentas,tau neįdomu buvo jį žiūrėt,tu nerandi nei kruopelytės gerumo, aš nekaltinu tavęs,aš gerbiu tavo nuomonę. Tačiau,jeigu tu to nerandi, nereiškia,kad pvz. aš,ar kas kitas negali rasti.

Laisvesne forma diskutuoti,tai nereiškia,jog nereikia skaityti tai,kas parašyta,seni.Tikėkimės ne tai turėjai omeny,sakydamas "priimtiniau".

Taip pat siūlai nerašyti pusės posto apie tai,į ką įeina diskusija. Tai kaip čia dabar? (wait...what?) Negalima diskutuot apie ką nori? ....

Anyway, lenkiu galvą prieš Jus ir sakau "labanakt".
Maybe ryt pratęsim...
Psic 2010-03-07 23:55
Matai kaip cia yra - taip teigti yra pats lengviausias kelias. Tokiu keliu einant, is esmes gaunasi, kad nera blogo filmo ar blogos muzikos, nes vistiek turi sava auditorija ir jos demesi pritraukia.
As turejau omeny butent KAS traukia ir kas padaro si filma isskirtiniu - jei abu sutinkam, kad jame nera nieko apart leksto siuzeto, tai jo toli grazu neiseina geru filmu vadinti ar tuo labiau MASTERPIECE - tokiu filmu iseina kruuuuuva vien is Holivudo, o is Tarantino noretusi kazko geresnio. Galu gale pagal sita modeli Borata galima statyt i viena lygi su IB. Juk ten irgi zmones lekstu siuzetu megaujasi. Bet juk neteisinga taip lygint, ar ne ?
Jei kazkas mano, kad sitam filme yra kazkas gilesnio, kas padaro si filma isskirtinai geru - man ir buvo idomus : kas gi? Pakolkas dar niekas neivardino

Laisvesne forma, turejau omeny be grieztu citavimu. As juk neiskraipiau tavo zodziu, o kad padarysiu cia isnasas kaip kokiam referate - nemanau, kad pades kuomnors.

Asmeniskumai niekad neieina i tema, jei snekama ne apie konkretu zmogu. Jei snekam apie INGLORIOUS BASTERDS, o daugiau nei puse posto sudaro postas apie Godos karsta charakteri, tai sorry, bet cia mazu maziausiai fleimas. Tiesiog jei jau pasiruoses taip a la rimtai diskutuot, tai reik i tema koncentruotis, ar klystu ?

Basta, Luko protrukis baigesi. Kam neaktualu ir ka uzkniso - sorr :/

----------------

inaa 2010-03-08 00:47
Žinučių: 2122
labai gerai labai gerai! cia ir yra forumas! smagu skaityti zmoniu nuomones, o ne sakinio zinute "ka groja tavo winampas". ir dar pasirodo kokie jus arsus bet siaip mano aplinkoje sita filma arba myli arba nekencia, kas yra gerai, Horovicas kazkada sake "jau geriau groti blogai negu niekaip" tai sia prasme bravo Tarantino.

----------------

asta_ 2010-03-08 13:03
Žinučių: 2147
Citata:

inaa rašė:
labai gerai labai gerai! cia ir yra forumas! smagu skaityti zmoniu nuomones, o ne sakinio zinute "ka groja tavo winampas".

man kaip tik LABAI patinka winamp'o tema. palieka vietos interpretacijai. diskusijos yra gerai tol, kol neprasideda nuomonės piršimas. ne pateikimas, bet PIRŠIMAS.
eisiu šią savaitę į du filmus. pirmiau į Alisą. labai tikiuosi, kad filmas bus pakankamai baugiai freaky, kaip kad vaikystėje atrodė knyga. o antrasis favoritas "Kuždesių sala".

----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."

powas 2010-03-08 17:48
Alisa labai labai nuviliantis filmas.

----------------
And I drank the beer

« 1 ... 73 74 75 76 77 78 79 »