Knyga tikrai super, bet filmas perdaug norejo būt epic ir gavos šnipštas. Kaip ir dauguma Burtono filmų. Erzina, kad Deppo vaidmuo svarbesnis už pačios Alisos, o ir istorija tokia random.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
panašiai ir įsivaizduoju.. sužaidžia garsiais vardais, ir įspūdingesniais vaizdais, pritraukią krūvą žiūrovų, o tikroji atmosfera kažin kur pradingsta.. tik va dabartiniais laikais ekranizuojant senus romanus ir siekiant populiarumo, vargu, ar kitaip įmanoma. bet čia kol kas išankstinė nuomonė mano.
wow niekad nebuvau matęs šitos senienos, super. Man patiko, kai buvau mažas, tas 80's filmas, kurį mėgsta rodyt per vėlykas mūsų televizijos.
Šiaip gal ir ne į temą, bet vienas iš geriausiai pavykusių Alisos interpretacijų yra žaidimas American McGee's Alice, 2000 atrodo, tikra seniena, bet super stilius. Alisa su mental problems.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Ohh...mental problems always makes little girls even cuter šiais laikais su mental problems nieko nenustebinsi,todėl tai darosi populiaru
O šiaip seniai pastebėta visų,kad kūrėjai nebe tokie kūrybingi ir stokoja savo pačių idėjų,kuria pagražintas analogijas gerų senienų ;/ Vienas kitas filmas per per dešimtmetį turbūt išeina,kurį būtų galima pavadint tikrai super originaliu,nesulyginamu su kitais. Tačiau būtų galima ir kūrėjus užjausti,kad tokius filmus šiais laikais sukurti darosi vis sunkiau ir sunkiau, auga naujos kartos vis reiklesnių ir reiklesnių žiūrovų
gyvenimas nesaziningas, tokia diskusija praleidau, o trigrasi ikist oi kaip butu niezteje. AUUGUHGHGH.
kad butu i tema... paskutinis labai patikes filmas - kuri norejau paziuret labai seniai ir labai seniai reikejo tai padaryti - 1995-uju Manno 'Heat'. A nu ka galiu pasakyt, man kriminaliniai - comfort movies, o cia dar ir gudrus, bet naturalus dialogai, De Niro & Pacino ir visi kiti fantastiskai vaidmenims parinkti aktoriai, puiki istorijos struktura, grazi kinematografija, teisingoj vietoj kablys ir gera pabaiga.
va situo filmu geriau piktintumetes, wikej skaiciau, kad filmo mafijozu priciudus po isleidimo i ekranus visai placiai nukopijavo plesiant bankus : DD
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
pažiūrėjau kine "Kuždesių salą". šiaip man Martin C. Scorsese ir L. DiCaprio bendradarbiavimai patinka. bet net nežinau.. pati filmo idėja tikrai nėra kažin kas naujo. labai priminė kitą puikų filmą (bet negaliu sakyti kokį, nes jei kas norėsite pažiūrėti šitą, tai žiūrėjimas jau kaip ir sugadintas bus ). ok, nemalant š - prikaustė dėmesį ir visai nesigailiu žiūrėjusi.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
powas rašė: Knyga tikrai super, bet filmas perdaug norejo būt epic ir gavos šnipštas.
ką tik po filmo. ok, pritariu tam, ką pasakei 120%. ne ne ne. negalima taip. pasinaudoti klasikiniu romanu, Depp'u ir už vardus plėšti pinigus. jei Lewis Carroll 'Alisos' atmosfera netgi stilinga, tai čia paėmus tuos pat personažus ir pastačius Narnijos Kronikų variantą gaunasi juokinga, blogąja prasme.:/ labai nusivyliau. ir Depp'o personažas filmo neištempia, bent jau mano nuomone. be geros išvaizdos, charakteris eilinis, be spalvos. nieko blogo, jei imi klasikinio kūrinio herojus ir juos keiti, pristatai kitoje aplinkoje ir t.t. ir pan. Bet čia nieko naujo nepamačiau.
žodžiu, po šios savaitės lankymosi kine: Scorsese/DiCaprio - thumbs up Burton/Depp - thumbs down down down:/
bent pagal mano skonį ir pasaulio suvokimą.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
Pritariu Rokui. Robert Downey Jr. vaidyba tiesiog nepriekaištinga,net gal sakyčiau pateikė kiek kitokią, labiau išprotėjusią,linkusią į degradaciją,atsiskyrimą nuo visuomenės mokslo tikslais Holmso paveikslo versiją,kuri,tiesą sakant,maloniai sužavėjo. Taip pat ir Jude Law pasistengė su Vatsonu,geras aktorius.
Abejonė patiko pavadinimas atitinka busena po filmo Bet sunervuoja tokie filmai bet geraja prasme ..
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
the usual suspects. jau taip viskas painu.pabaiga išvis super.10/10. plius kevin spacey vaidmuo.žodžiu, filmas tikrai patenka į mano top 5.daug mačiusių?
---------------- "i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
malukinacija rašė: the usual suspects. jau taip viskas painu.pabaiga išvis super.10/10. plius kevin spacey vaidmuo.žodžiu, filmas tikrai patenka į mano top 5.daug mačiusių?
taip taip taip!!! Cia mano brandzios paauglystes filmas, ir grynai mano stiliaus - toks visiskas kriminalas. Su diedais. Awesome. KEYSER SOZE! Nors tiesa, tikrai ne top 5, bet twistas zavingas, ypac jei nedaug panasaus stiliaus ir strukturos filmu teke matyti. Vaje, kaip as myliu neo-nuarus [visokius nuarus, ir turint omeny, kad kas antras filmas itelpa i kazkoki nuara... pamirsau ka norejau pasakyt].
as tai labai daug visko priziurejau per sias dienas, bet kas nauja ir nematyta, tai The Informant! Pasakoj, dykas seansas buvo. Zodziu, mano klaida yra ta, kad as filmo pradzioj emiau ir sugalvojau, kad man sis panasus i Coenus [esp. Fargo & Burn After Reading], nes Soderberghas, nors ir stilingas, greitas ir ritmingas, neturi nei poteksciu, nei detalumo. Kita vertus, filmas paremtas tikra istorija [ir, reik pasakyt, visa konspiracija ganetinai smagiai sudeliota, ziurovas nepasimeta, kas yra gerai siuo atveju], tad jei darom prielaida, kad rezisierius is dainos zodziu neismete, galbut viso to tiketis ir nereikejo. Nezinau! Man patiko naratyvas ir grizus paguglinau lizino kainu fiksavimo konspiracija, so there's that.
ai, ir vakar dar po Blade Runner [simtakart ziuretinas vien del garso takelio, acakau] pirmakart paziejau Minority Report, kazkaip praleidau as si filma, o paremtas puikiu Philip K. Dick apsakymu [ir taip, po sito vakarykscio pagal jo kurinius pasatytu filmu festivaliuko noriu vel pulti ji skaityti]. Ne itin turiu ka pasakyt, viskas ganetinai aisku, grazus vizualiai + lol @ Kruzo gimnastika priesais ekranus.
iiiir kine dar ziurejau Shutter Island, daug kur visur jau prisiburbuliavau apie ta filma, tai baigsiu tik bajeriu, kuris man dar nenusibodo:
Shutter Island?! I BARELY KNOW HER
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
man patinka tokie laikas nuo laiko vieniši monologai mūsų forume. Aš atkreipiau dėmesį į tavo bajerį, kad nebūtų liūdesiuko, bet nieko nesupratau vis tiek. Aš tai esu apsėsta dokumentinių/biografinių filmų ir nieko negaliu padaryti, čia turbūt kažkaip susiję su mano neišsemiama meile istorijai. Šian žiūrėjau apie Van Goghą, tai dieve neprisimenu kada tokia laiminga jaučiaus. OMG belekaip seksistiškas gramatikos taisytojas čia, nes parašiau laiminga ir man raudonai pabraukė atseit neteisinga gramatika, o pasiūlymus išmetė kaip teisingai parašyti: "laimingas", turbūt dėl to, kad moteris laiminga tik gali būti virtuvėj darydama sumuštinius, o nežiūrėdama filmus kažkokius atsiprašant, tai pagalvojo seksistiškas gramatikos taisytojas, kad susimaišiau lytyse. dieve, jaučiau per daug jau ištęsiau šitą juoką. Bet nieko. netrinsiu. vis tiek seksistiškas gramatikos taisytojas nieko nesitiki gero iš manęs, be skanaus sumuštinio. (?)
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
ane?:/ nes knygą dievinu.. maždaug įsivaizduoju, dėl ko galėtų nuvilti mane, bet pasakysiu, kai pažiūrėsiu
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
beje, tikriausia Alisos versija man yra šita
Alice in Wonderland (1903)
http://www.yout ... player_embedded
----------------
Šiaip gal ir ne į temą, bet vienas iš geriausiai pavykusių Alisos interpretacijų yra žaidimas American McGee's Alice, 2000 atrodo, tikra seniena, bet super stilius. Alisa su mental problems.
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
šiais laikais su mental problems nieko nenustebinsi,todėl tai darosi populiaru
O šiaip seniai pastebėta visų,kad kūrėjai nebe tokie kūrybingi ir stokoja savo pačių idėjų,kuria pagražintas analogijas gerų senienų ;/ Vienas kitas filmas per per dešimtmetį turbūt išeina,kurį būtų galima pavadint tikrai super originaliu,nesulyginamu su kitais. Tačiau būtų galima ir kūrėjus užjausti,kad tokius filmus šiais laikais sukurti darosi vis sunkiau ir sunkiau, auga naujos kartos vis reiklesnių ir reiklesnių žiūrovų
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
kad butu i tema... paskutinis labai patikes filmas - kuri norejau paziuret labai seniai ir labai seniai reikejo tai padaryti - 1995-uju Manno 'Heat'. A nu ka galiu pasakyt, man kriminaliniai - comfort movies, o cia dar ir gudrus, bet naturalus dialogai, De Niro & Pacino ir visi kiti fantastiskai vaidmenims parinkti aktoriai, puiki istorijos struktura, grazi kinematografija, teisingoj vietoj kablys ir gera pabaiga.
va situo filmu geriau piktintumetes, wikej skaiciau, kad filmo mafijozu priciudus po isleidimo i ekranus visai placiai nukopijavo plesiant bankus : DD
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
ok, nemalant š - prikaustė dėmesį ir visai nesigailiu žiūrėjusi.
----------------
ką tik po filmo. ok, pritariu tam, ką pasakei 120%.
ne ne ne. negalima taip. pasinaudoti klasikiniu romanu, Depp'u ir už vardus plėšti pinigus. jei Lewis Carroll 'Alisos' atmosfera netgi stilinga, tai čia paėmus tuos pat personažus ir pastačius Narnijos Kronikų variantą gaunasi juokinga, blogąja prasme.:/ labai nusivyliau. ir Depp'o personažas filmo neištempia, bent jau mano nuomone. be geros išvaizdos, charakteris eilinis, be spalvos. nieko blogo, jei imi klasikinio kūrinio herojus ir juos keiti, pristatai kitoje aplinkoje ir t.t. ir pan. Bet čia nieko naujo nepamačiau.
žodžiu, po šios savaitės lankymosi kine:
Scorsese/DiCaprio - thumbs up
Burton/Depp - thumbs down down down:/
bent pagal mano skonį ir pasaulio suvokimą.
----------------
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
Taip pat ir Jude Law pasistengė su Vatsonu,geras aktorius.
----------------
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
And I drank the beer
jau taip viskas painu.pabaiga išvis super.10/10. plius kevin spacey vaidmuo.žodžiu, filmas tikrai patenka į mano top 5.daug mačiusių?
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
taip taip taip!!! Cia mano brandzios paauglystes filmas, ir grynai mano stiliaus - toks visiskas kriminalas. Su diedais. Awesome. KEYSER SOZE! Nors tiesa, tikrai ne top 5, bet twistas zavingas, ypac jei nedaug panasaus stiliaus ir strukturos filmu teke matyti. Vaje, kaip as myliu neo-nuarus [visokius nuarus, ir turint omeny, kad kas antras filmas itelpa i kazkoki nuara... pamirsau ka norejau pasakyt].
as tai labai daug visko priziurejau per sias dienas, bet kas nauja ir nematyta, tai The Informant! Pasakoj, dykas seansas buvo. Zodziu, mano klaida yra ta, kad as filmo pradzioj emiau ir sugalvojau, kad man sis panasus i Coenus [esp. Fargo & Burn After Reading], nes Soderberghas, nors ir stilingas, greitas ir ritmingas, neturi nei poteksciu, nei detalumo. Kita vertus, filmas paremtas tikra istorija [ir, reik pasakyt, visa konspiracija ganetinai smagiai sudeliota, ziurovas nepasimeta, kas yra gerai siuo atveju], tad jei darom prielaida, kad rezisierius is dainos zodziu neismete, galbut viso to tiketis ir nereikejo. Nezinau! Man patiko naratyvas ir grizus paguglinau lizino kainu fiksavimo konspiracija, so there's that.
ai, ir vakar dar po Blade Runner [simtakart ziuretinas vien del garso takelio, acakau] pirmakart paziejau Minority Report, kazkaip praleidau as si filma, o paremtas puikiu Philip K. Dick apsakymu [ir taip, po sito vakarykscio pagal jo kurinius pasatytu filmu festivaliuko noriu vel pulti ji skaityti]. Ne itin turiu ka pasakyt, viskas ganetinai aisku, grazus vizualiai + lol @ Kruzo gimnastika priesais ekranus.
iiiir kine dar ziurejau Shutter Island, daug kur visur jau prisiburbuliavau apie ta filma, tai baigsiu tik bajeriu, kuris man dar nenusibodo:
Shutter Island?! I BARELY KNOW HER
----------------
----------------
Aš tai esu apsėsta dokumentinių/biografinių filmų ir nieko negaliu padaryti, čia turbūt kažkaip susiję su mano neišsemiama meile istorijai. Šian žiūrėjau apie Van Goghą, tai dieve neprisimenu kada tokia laiminga jaučiaus.
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės