Truputi paveluotai rasau, bet vakar labai nudziugino, kai netycia isijungusi MTV hits kanala pamaciau, kad rodo top100 greatest bands ever. Ir ka jus manot - RHCP buvo 3 vietoj
kokia rhcp daina 1 vietoj? ir kokia U2 daina???? blemba priesh koki pusvalandi buvai isijungus kai rode greatest hits ever top 100 o paskui perjungiau....
o jes!!!dar rodo !!! dabar 4 vieta kylie kaip jos pavarde rashos...minouge???...ce tikiuos tie patys klipai...kaip ir vAKAR.....dieve ash tikrai laimes kudikis.... tuoj bus 3 vieta
FUCK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 visai ash ne laimes kudikis....nes ce 3 vietoj kozkokia fucking "stacY mom"
bej gal kas matet kaip all saint perdainavo under the bridge...ash asmenishkai nemaciau bet mano klasioke mate...sake ziauriai tragishka su bumcikais ir t.t ten tokios fyfos su treningiukais vaipos ir shoka pagal bumcikus...ta mano klasioke nera labai didziule rhcp fane bet under the bridge jei ish viso yra virna ish megstamiausiu dainu..tai sake kai pamate ta all saint tai apsiverke ish pykcio...
Jo ash kaip tik vakar maciau ta klipa Man taj irgi tas ju perdainavimas visai nepatiko, net pati melodija siek tiek pakeista, kazkokia berysybe. Uztai kazkada maciau per telika kai rode kazkokius apdovanojimus ir kalbejo su zvaigzdem ant raudono kilimo, taj ten eme interviu is Chado ir pro sali praejo All Saints, taj jis is ju spejo pasisaipyt, tipo Under the bridge geras gabalas, ane merginos?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
visai ash ne laimes kudikis....nes ce 3 vietoj kozkokia fucking "stacY mom"