blemba reklamavo kita mtv weekend ir paleido fortune faded ir rode rhcpvaizdus galvojau kad jau kitas savaitgalis bus rhcp...ir tai pradziugino...bet paskui ishaishkejo kad kitas savaitgalis guitar groups..tai vistiek buus ir kas nors su RHCP...tad laukiam laukiam laukiam
Dziugina, kai pasibaigus mokslo metams eini namo ir zinai, kad ryt nebereikia i mokykla, dziugina kai valgai juoda sokolada, dziugina, kai pabundi 6.59 ir zinai, kad po minutes keltis, bet paskui staigiai prisimeni, kad dabar sestadienis ir kad dar gali geras 4 valandas numigt, dziugina, kai karsta vasara gali isokt i vandeni, dziugina, kai kas nors gero ivyksta neplanuotai, pvz:kelione, dziugina kai su drauge ziuri gera komedija, dziugina, kai buni viena namuose ir gali garsiai dainuot ir brolis nesako: "durne usiciaupk", dziugina, kai "susisaudai" zvilgzniais ir sypsenom su patinkanciu, bet nepazystamu boy....Ir dar daug, daug kas...
Kartais buna gera, kai truputi liudna Pvz: Uz lango baisi liutis: griaudzia ir zaibuoja, o tu uzsileidi liudna daina is sau "medituoji".....
Siandien mane dziugina absoliuciai viskas - is kazkur atkeliavusi mane uzliejo kazkokia keista optimizmo banga, todel jauciuosi keistai laiminga Siandien mane bent jau kol kas lydejo sekme, o svarbiausia, siandien man prasideda atostogos pagaliau!!!!!
Kartais buna gera, kai truputi liudna Pvz: Uz lango baisi liutis: griaudzia ir zaibuoja, o tu uzsileidi liudna daina is sau "medituoji".....