taaaaiip!!! taaaaaiip!!!! as vakar is savo NUOSAVO braskiu darzo nusirinkau pirmasias! mmm mm mmm!! daaar dziugina... kad mano kompe pagaliau sutvarke garsa! dabar einu atsiziuret filmu uz kelis menesius
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
tai va, man KT idomiausias dalykas si pusmeti buvo, bet: nebuvo nieko is nutarimu [o tik juos skaiciau. VISUS] ir kolosaliai susimoviau pagrindiniam klausime. Negalit isivaizduot! Uztat taip isitikinus buvau nesekme, kad dabar miniai interesantu turesiu statyt alaus. Woo. Baigiu, neidomu, zinau, bet dziaugiuos.
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
sesi testiniai [is 1922 Konstitucijos, istatymu plonybes, dar kazkas], konstituciniai teisiniai santykiai & teisinis faktas ir FAKIN SEIMO KONTROLIERIAI. Apie sita nebekalbu ;__;
Nu tuos tai mokiaus.Tik nelabai teisinio fakto galėčiau pakomentuoti.Realiai čia ir taip viskas aišku.O apie 1922m. konstituciją tai gėda nebūtų mokėt :/ Anyway.Baigiam teršt forumą
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
nu sorry Linai bet lengva sakyt, kai pats nerasei! Pas mus ir siaip labai LRKT praktika akcentavo, o man kliuvo variantas be jos. Ir testiniai bjaurus, visiskos smulkmenos [zinau, zinau, visi studentai taip aiskinasi ir as ne geresne], nors tik po 0.25 balo sudare isvis! Taip kad nenuodyk mano euforijos!
Goda, ka reiskia islepinti? Mes neigiama patirti verciam teigiama
Aš irgi šiandien apturėsiu santykių su logika Bet džiugina dėl to, kad po jos liks tik desertinis egzaminas ir tada pilnu tempu VASARA AA ;O Visiškai laisva vasara šiuo momentu atrodo tiek pat reali, kiek skraidantys kentaurai.
Bet jau greit.
Ir po to mytas.
Ir heinekenas.
Ir dar viskas viskas.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
Šnekant apie sesiją, tai vakar perskaičiau anekdotą, kuris ne tiek juokingas, kiek labai gerai atspindi studento gyvenimo ciklą ir grynai matau sesiją dabar šituo įvaizdžiu :
Numirė studentas. Nukeliauja į pragarą, o ten velnias ir klausia: - Į kokį pragarą nori – paprastą ar studentišką? Studentas pagalvojęs (gal kas geriau bus): - Gal į paprastą pragarą… Taip ir padarė. Nukeliauja studentas į paprastą pragarą, o ten alus, merginos, puotos ir kitos linksmybės. Viskas būtų gerai, bet kiekvieną vakarą ateina velnias ir sukala vinį į užpakalį. Na pragyveno jis ten keletą mėnesių, atsibodo jam tas velnias su savo vinimis. Sako velniui: - Klausyk perkelk mane į studentišką pragarą – gal ten geriau bus - Gerai, – sako velnias. Persikelia studentas į studentišką pragarą, o ten viskas tas pats – alus, merginos, ir kas svarbiausia jokio velnio kiekvieną vakarą. Na gyvena taip studentas pora mėnesių, tris, keturis. Po keturių mėnesių ateina velnias kibiru vinių nešinas: - Tai ką, studente, sesija atėjo, lenkis…
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
EIKIT SAU! Visiškai neįvertinot anekdoto!!! EIKIIIIT KAS JŪS PER ŽMONĖS!!!?!?!?!
O džiugina tai kai žmonės nieko neperspėję vis tau atneša kokią knygą, nes mano kad tau būtina ją perskaityti. (Bla bla bla čia sako ir vadinas ":.bla:" tik be to taško, jei kada nors norėsit panaudot šitą veidelį)
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
let's make evil
daaar dziugina... kad mano kompe pagaliau sutvarke garsa! dabar einu atsiziuret filmu uz kelis menesius
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
let's make evil
fuck yeah
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
----------------
Ghost Horses...
----------------
----------------
Anyway.Baigiam teršt forumą
----------------
Ghost Horses...
Goda, ka reiskia islepinti? Mes neigiama patirti verciam teigiama
----------------
----------------
Bet jau greit.
Ir po to mytas.
Ir heinekenas.
Ir dar viskas viskas.
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
Numirė studentas. Nukeliauja į pragarą, o ten velnias ir klausia:
- Į kokį pragarą nori – paprastą ar studentišką?
Studentas pagalvojęs (gal kas geriau bus):
- Gal į paprastą pragarą…
Taip ir padarė. Nukeliauja studentas į paprastą pragarą, o ten alus, merginos, puotos ir kitos linksmybės. Viskas būtų gerai, bet kiekvieną vakarą ateina velnias ir sukala vinį į užpakalį. Na pragyveno jis ten keletą mėnesių, atsibodo jam tas velnias su savo vinimis. Sako velniui:
- Klausyk perkelk mane į studentišką pragarą – gal ten geriau bus
- Gerai, – sako velnias.
Persikelia studentas į studentišką pragarą, o ten viskas tas pats – alus, merginos, ir kas svarbiausia jokio velnio kiekvieną vakarą. Na gyvena taip studentas pora mėnesių, tris, keturis. Po keturių mėnesių ateina velnias kibiru vinių nešinas:
- Tai ką, studente, sesija atėjo, lenkis…
----------------
O džiugina tai kai žmonės nieko neperspėję vis tau atneša kokią knygą, nes mano kad tau būtina ją perskaityti.
----------------
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
Taip ir jaučiau, kad kažkur yra žmogus norintis!
----------------