mane dzhiugina,kad susikaupusius jausmus galiu ishlieti per muzika,dzhiugina per gimtadieni gautas shuniukas kuria pavadinau chili(zhinoma pilnas vardas red hot chili peppere),kad eidama per miesta su ja zhmones sustoja ir dzhiaugiasi ja bei klausia kox vardas ir ash ihsdidzhiai sako red hot...mane dzhiugina shitas puslapis!!!zhmones sedintys jame...aj daug kas....myliu myliu myliu!!!
nezinau, nors nelaikau visishkai saves jokia ten lt patrijote ir tikrai neverkciau, jei ish cia ishvaziuociau , bet bent jau man, yra ir cia shirdi dziuginanciu dalyku manau kiekvienam zemes kampeli kur zmones gali but visai nelaimingi, vistiek buna tokiu akimirku, kai jie nusihypso ir jiems buna gera , vien del to manyciau shie zodziai yra teisingi
LIETUVOJ GRAZU !!! AISHKU? SHALNE IR UGA ??? ash tikrai esu ziauri patriote todel man skaudziom temom neshnekekit .... dziugina kad shiandien uzsidirbau pirmaji savo gyvenime uzdarbi...atsiminkit shtai taip prasideda RHCP fanes GODOS didingas gyvenimas...
<VeniceQueen> aha ir ji ir ash laimingos shiaip jinai dar labai mazhyte 2men. tai pats grazhumas kai bus meet`as atsivesiu ir ja,gi visdelto ji irgi susijusi
As nesu patriote, nes as tokia nenoriu buti, bet jei jau butu taip, kad tektu gyventi kitoj salyje, vis tiek cia noreciau sugrizti... Lietuva yra gerai, nes: 1. Grazi gamta; 2. Didinga istorija; 3. Anthonis yra lietuvis (ne visai, bet whatever); 4. Yra ziema; 5. Yra graziu vyru; 6. Cia visi mano artimi zmones ir draugai; Lietuvoje yra blogai, nes: 1. Lietuveje nera tvarkos politikoje; 2. Yra forsu; 3. Lyja lietus; 4. Tragiskas viesasis transportas; 5. Mazas BVP; 6. Nera pasirinkimo ivairiu dalyku (knygos, zurnalai, rubai etc.); 7. Kolkas nerandu laimes... Vat...
nzn ash ta citata mazdaug turejau omeny ne pacia lt ar kitas shalis, o tiesiog, kad gyvenimas visur yra grazus ir kad pastoviai net nepastebimiausiuose dalykuose yra kuo dziaugtis
shalne, ash tai supratau..... o ievai_pievai noriu pasakyti kad taip lietuvoj yra shudinu dalyku, bet manu kad reikia juos keisti o ne pvz. begti i uzsieni arba ant LT varyti... sakykim niekada nevaziavai autiku ar truliku zuikiu? jei vaziavai tai zinok kad shitaip nuskriaudei valstybes biudzeta ir gal butent todel jie negali sutvarkyti to vieshojo transporto... ...ash taip myliu lietuva kad visada stengsiuos ja gerint kaip tik sugebesiu.. idomu kaip vadinas zmones jauciantys aistra savo tevynei...sakykim vaikams - pedofilai, gyvunams- zofilai...tai tevynei...cantrofilai?
supranti nusishnekejimas sudaro 40% mano gyvenimo AND IT ROCKS!!! nebuk toks tikras...o jei man forsai su beisbolke nuskins galva tada ish viso niekas neuzaugs...nei puikus nei ne puikus...
ten del tu autiku RHCP, ieva speju mazdaug tokia minti norejo suregzt - prie truliku nelendam ten viskas, lyg ir ok, bet vat mes namo ish shulios ir i ja vziuojam tokiu pensininku ikarusu, kuris meta visas tas ishmetamasias dujas ne i lauka, bet i vidu , ryte vaziuojant nuo kalno i mokykla praktishkai nesam garantuotos ar nuvaziuosim, nes stabdziu ten nerasta , ishvis patylesiu, kad rato viduri ant lubu kazkokiu tai ten pagaliu pririshta, kurie mus labai gasdina, o ziema tai jis ishvis pasakele tampa...kai buna apipustyti keliai, tai jau zinok, kad i pirma pamoka nespesi, nes ratu i zieminius, tai niexs nekeicia, o ir saltis jame nezmonishkas...prie langu geriau nesest, nes jiems labai mazai truksta iki ishkritimo dar ish vidaus priklijuota lipduku mazdaug kazka pansh rashancio"saugokite shi autobusa, nes jis jums kainavo 330000''...shauniai ane
dabar sedziu prie kompo o mano tevai miega sekanciam kambary man priesh valanda sake eit nuo kompo...rashydama bandau nekelti garso...bet kol raziaus manno kojos pirshtas sutrashekjo ir prizadinau kazkuri ish tevu...turejau nebejudet kad vel uzmigtu.... jauciuos kaip ish siaubo filmo.. o apie autikus tai nepasakok pati turiu tokia laime su jais vazineti.... kadangi viskas shitaip ishklere...pradedant sedynem o baigiant langais ir durim..tai ishtisai vaziuojant vyksta rezonansas (ir ash shio to ishmokau shiais metais per fizika) ir toks "malonus" drebejimas vyksta visa kelione.... bet shiaip pripratau ir pavasariais jauciu malonuma sedeti sename ikaruse ir vaziuojant pro musu privartautoju mishkeli ziureti i zydra dangu ir pushu zalias virshunes... damit ash gi cinike o iki shitokiu sentimentaliu dalyku nusileidau..kaip zema...
dabar tu mane privertei pagalvot, kad tixliai kartais ir ikarusas nesha geri , pvz vasara ishties kartais nieko vaziuot skyletame ikaruse, kai pro tave sklando shiltas vejelis, ar puse kelio eit peshciomis ir geretis gamta, kai senolis neizvaziuoja i kalna, kokie sentimentai ishshoko ikarusui, net graudu pasidare
Hippy ---> vat butent as tos laimes giliai neieskau, as zinau, kad ji yra kazkur netoli manes. Bet ja pagauti yra nezmoniskai sunku. O jei ir pavyksta, supranti, kad tai dar ne tai ko ieskojai.
RHCP-----> zinai, Tu esi PATRIOTE, ir tai yra labai gerai. As tokia nesu. Ir man gerai. Nes zinau, kad siuo klausimu as niekuo negaliu padeti, o tik trukdyti. Beje, manau, kad tokia, kaip Tu uz LT pastoves kur kas geriau, nei 4 zmones, kaip as. Todel daug LT nepraranda negaudama mano arsaus patriotizmo.
Sakykite ka nori, bet viesojo transporto as nekanciu. Ir nekesiu visa gyvenima. Ir manau nekalbu tik apie Lietuvos, bet apie viso pasaulio.
dziugina draugai...ypac tokie su kuriais bendrauji taip kad niekas kitas nesupranta.... kai darome tokias nesamones o ish ju juokiames iki asharu.....o kiti i mus paziuri ir daro " "...
mane apskritai dziugina RHCP gerbejai
dziugina kad shiandien uzsidirbau pirmaji savo gyvenime uzdarbi...atsiminkit shtai taip prasideda RHCP fanes GODOS didingas gyvenimas...
Lietuva yra super šalis
-->>... na Carnis teisus, lietuwiai kartais uzhnisa, bet pats krashtas yra tikrai smagus
Lietuva yra gerai, nes:
1. Grazi gamta;
2. Didinga istorija;
3. Anthonis yra lietuvis (ne visai, bet whatever);
4. Yra ziema;
5. Yra graziu vyru;
6. Cia visi mano artimi zmones ir draugai;
Lietuvoje yra blogai, nes:
1. Lietuveje nera tvarkos politikoje;
2. Yra forsu;
3. Lyja lietus;
4. Tragiskas viesasis transportas;
5. Mazas BVP;
6. Nera pasirinkimo ivairiu dalyku (knygos, zurnalai, rubai etc.);
7. Kolkas nerandu laimes...
Vat...
RHCP-----> zinai, Tu esi PATRIOTE, ir tai yra labai gerai. As tokia nesu. Ir man gerai. Nes zinau, kad siuo klausimu as niekuo negaliu padeti, o tik trukdyti. Beje, manau, kad tokia, kaip Tu uz LT pastoves kur kas geriau, nei 4 zmones, kaip as. Todel daug LT nepraranda negaudama mano arsaus patriotizmo.
Sakykite ka nori, bet viesojo transporto as nekanciu. Ir nekesiu visa gyvenima. Ir manau nekalbu tik apie Lietuvos, bet apie viso pasaulio.