svarbiausia kad pats taip jaustumeis "asd esu zvaigzde" !!! mirsiu ish juoko tikrai...shian ish viso ivyko keistas dalykas buvau pas kirpeja ji mane pakirpo ir man ziauriai nepatiko galvojau reikes sedet namie kol ataugs...bte gryzus namei pasiziurejau ir man dabar ziauriai patinka... va ka reishkai pauglishkas nepastovumas
man tai dar taip ir nepavyko atrast tos 'savo' kirpyklos, su jom man kazkaip tragishkai nesiseka...vat pvz kazkada neseniai, tai buvo panashu, kad ne ish kirpyklos ishejau, o ish laiko mashinos, nes oooohooho kokius ish kazkurio deshimtmecio ji man ten kuodus buvo padarius , bet nieko dabar kirpyklos nera mano draugai ir dar kokius 3men. tai tikrai nebus
As dar meginau Salnei tuos plaukus kazkaip priploti, bet deja - nepavyko... Buvo baisu... Bet man gal linksma... Sorry, bet tikrai, Salne, atrodei juokingai... Peace
man buvo visai nejuokinga vos i depresija nepuoliau, isivaizduoji rugsejo pirma nueini, plaukai tikrai gerai atrode, bet poto ish po mokyklos nueinu i kirpykla ir ten ish manes padaro 'kazka' , niu baisu baisu, tiesa po kirpyklos gi dar reik nueit atshvest moxlo metu pradzios, bet kur taaaaa galva kisht, kad niexs nepamatytu, o ryt dar i mokykla niu siaubas baubas, kas ten per daiktas buvo ant galvos..gerai, kad nors ievcia buvo shalia, tai vozdavo, kai jie pasistodavo, nors nelabai jau kas ten ir padedavo
Ash i kirpykla einu tris kartus per metus kaip waikinui nemanau kad tai daug shiais metais jau du kartus buwau, taigi, daugu daugiausiai liko wienas bet nzn kada ji ishnaudosiu
Blemba, kirpykos nervina... However, ateinacius kelis metus nesiruosiu ten lankytis... Auginsius... Labai labai... O jei jau kas privers, tuomet turiu gera zmogu, kuris mane padarys. Vat... Bet jau nuo vakar galvoju kaip cia padarius, nes noriu nusikirpti plaukus trumpai... Huh... Nezinau, nezinau...
Ha ..As tai pastoviai auginuosi savo palukucius, kol viena diena nueinu i kirpykla ir nusishnoju trumpai..Cia jau man visada taip buna..Bet dabar rimtai auginuosi ir negi bijau eiti kirpykla rytoj..
However, ateinacius kelis metus nesiruosiu ten lankytis... Auginsius... Labai labai... O jei jau kas privers, tuomet turiu gera zmogu, kuris mane padarys. Vat...
Bet jau nuo vakar galvoju kaip cia padarius, nes noriu nusikirpti plaukus trumpai... Huh... Nezinau, nezinau...