ieva_pieva rašė: Blemba, kirpykos nervina... However, ateinacius kelis metus nesiruosiu ten lankytis... Auginsius... Labai labai... O jei jau kas privers, tuomet turiu gera zmogu, kuris mane padarys. Vat... Bet jau nuo vakar galvoju kaip cia padarius, nes noriu nusikirpti plaukus trumpai... Huh... Nezinau, nezinau...
Nuoširdžiai džiaugiuosi, ne kiekvienai sekasi būti padarytai gero žmogaus...
O šiaip geros kirpėjos ne tokia jau ir baisi retenybė, kaip pastebėjau. Va mane jau kelis kartus iš eilės sėkmingai apkirpo ne taip, kaip aš norėjau, bet vis tiek labai gerai
Jej, Hippy, Tavo sakinys nuskambejo labai gresmingai, kaip ziaurus teisininkas pasakei (toks su languotais marskiniais, raudonu kaklaraisciu, tamsiai melynos spalvos kostiumu, nublizgintais batais, rolex laikrodziu, akiniais juodu remeliu, sulaizytais plaikais, spead'o kelnaitem, juodu odiniu porhfeliu, pasikvepines mexx kvepalais ir auksiniu ziedu, kuris paveldetas is savo tevo, taip pat teisininko). Mazdaug taip...
na merginoms fantazijos netruxta shiaip ten turejo skambeti draugishkai, bet ishejo kaip ishejo o teise manes netraukia, kaip ir sulaizhyti plaukai na o raudonas kaklaraishtis wisai nieko, reix nusipirkti
Jooo Kirpyklos Sucks ...Augint per daug irgi negaliu,nes "grifka" kazhkokia lenkta,sukurys prieky didzhiausias-atrodo mazhdaug taip---> ir nezhinau,kaip man tuos plaukus ishtiesint,kad padoriai galeciau augint ,o i kirpykla eit bijau,bet shi menesi vis tiek teks ...Jei blogai nukirps,tai ash ta kirpeja pamokysiu,kaip reik kirpt: Kirpeja--> <--Ash
O dzhiugina shiuo metu mane tai,kad Pasaulio jaunimo cempionate Lietuvos jaunimo rinktine pusfinaly sutriushkino iki tol pralaimejimo nepatyrusius Australus ir ishejo i finala ..cia kashis,jei kam neaishku Shianakt finalas (Priesh Graikus)
Hmmm... Šiandien man sunkiai galvojasi, kas džiugina Gal netgi niekas... Ai, va, tiksliai, Chiligirl pasirodė po ilgo laiko ir neatmetė vieno mano (neintymaus ) pasiūlymo
Nuoširdžiai džiaugiuosi, ne kiekvienai sekasi būti padarytai gero žmogaus...
O šiaip geros kirpėjos ne tokia jau ir baisi retenybė, kaip pastebėjau. Va mane jau kelis kartus iš eilės sėkmingai apkirpo ne taip, kaip aš norėjau, bet vis tiek labai gerai
ha ha..O is kur man zinoti, kad kirpeja normali? Ieiti i kirpykla ir garsiai paklausti, ar cia yra normaliu kirpeju?
Mazdaug taip...
Kirpeja-->
O dzhiugina shiuo metu mane tai,kad Pasaulio jaunimo cempionate Lietuvos jaunimo rinktine pusfinaly sutriushkino iki tol pralaimejimo nepatyrusius Australus ir ishejo i finala
Shianakt finalas (Priesh Graikus)