hmm, tie visi paverkimai del kontru ir pvz 10 kl egzu tai taip juokingai db atrodo.. bet aisku, kai pati sulioj buvau, tai irgi bijodavau, ypac matkes.. na 12 kl egzai, tai tikrai rimtas dalykas. rimciau negu univere.. bet univere nervu daugiau isgadina.. zodz, smaguma tie atsiskaitymai visi, toks vaizdas, kad niekad nesibaigs
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
na man egzaminai nuo antros klases maziausiai 3 kartus per metu atrodo lyg tureciau buti pripratus,bet vistiek jaudinuos pries dabar esanciu, gal todel,kad taip tipo labai svarbu,nes nuo to priklauso mano ateitis ?
Chuck Norriss rašė: mano ateitis priklauso nuo to ar daug stogu reiks nusmaluot busiu stogdengys su pazarniku vaiksciosiu pakaitisiu ir tada bitumo rulona paridensiu
o as noriu but suvirintoja arba siuveja P.S.tj va, rasem ta matiekos nesam sian per 2pam stebejo tikybos/etikos mokytojai tj tikybos mokytojas duodamas man lapa, pasake kad tas lapas sekmingas, tj kazkaip pasitikejau savo jegom XD (xe, kitiem to nesake )
---------------- goosey grizo D tik idomu, ar ilgam?
----------------
goosey grizo
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
goosey grizo
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
goosey grizo
----------------
Transforming The World Together ! ! !
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
----------------
----------------
Looove and peace
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
o as noriu but suvirintoja arba siuveja
P.S.tj va, rasem ta matiekos nesam sian per 2pam
----------------
goosey grizo
man atrodo, jei būtų kasmet egzaminai bendrai kontrolei, būtų daug geriau, niekas taip nebijotų 12tos klasės egzaminų.