Red Hot Chili Peppers

Gitara

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 2 3 4 5 ... 97 »

FLEAPEAjus 2005-08-25 02:33
Žinučių: 142
Teko "bandyt mokint grot gitara" keleta panelioo,tai jau po triju minuciu paaishkeja,kad kantrybes tikrai neuzhtex , tad nieko ir neishmokinau
Shiaip susidariau nuomone(subjektyvia),kad bachoorai gabesni gitarai negu panos ,bet visgi panikes darbshtesnes
Kojotas 2005-08-25 02:40
Žinučių: 2538
Dažniausiai paaiškėja, kad TAU neužteks kantrybės mokinti, o ne PANIKEI mokytis Bet būna ir malonių išimčių Tiesa, rimtai mokymu niekada neužsiėmiau, nes manau, kad galiu mokyti tik tai, ką pats daugmaž moku (bosinę gitarą), o tai žmonėms nėra labai įdomu...
FLEAPEAjus 2005-08-26 03:39
Žinučių: 142
Citata:

carnifex rašė:
Dažniausiai paaiškėja, kad TAU neužteks kantrybės mokinti, o ne PANIKEI mokytis

Kantrybes gal ir bootoo tiek ish mano,tiek ish panikes puses,bet taip isheina,kad tiek ash nenoriu jai ikyret(brukdamas gitara ir versdamas ja mokintis grot)tiek ji man nenori ikyret(versdama mane mokint ja grot)

Kita vertus tai toli grazhu nebuvo rimti mokymai-tiesiog bendravimas..viskas vyko paprikolu ir su gera nuotaika -zhodzhiu-ne taip,kaip isivaizdavau ish pradzhiu

Visgi man norejosi ishmokint bent viena melodija,kad zhmogus patirtu,ka reishkia mokintis grot bei kazhka ishmokt grot(kad ir paprashciausia melodija)...bent jau man tai(Mokintis ir ishmokt grajint) buvo idomi patirtis... Smalsumas patirt shi,kad ir nedideli,nuotyki buvo vienas ish daugelio stimulu,skatinanciu paimt i rankas gitara

Shiaip mano pirma ishmokta melodija buvo Nirvanos "Come as you are"(Ta pati,kuria ir norejau ishmokint):

5(La).......0.0......2.2
6(mi)0012.2.2210.0
Capas 2005-08-26 11:22
Žinučių: 416
apie grojima gitara rasiau temoje "Kalam i clyną", ten ir aprasiau savo santykius su ja

Citata:

Kamane rašė:
na,ka gi..tiek norecau suzhinoti,ar daug ish jusu groja gitara ir ish vis ka apie ja mano
sticky 2005-08-26 12:07
Žinučių: 850
brungzt brungzt
Dozzaz 2005-08-27 00:13
Moderatorius
Žinučių: 1143
Kartais pabandau isivaizduot save kaip gitaros mokytoja nu zodziu butu i ka paziuret, nes kai pats mokiniesi, tai atsakyt i savo klausimus ne taip keblu... o jau kitiems aiskint tai nemoku tikrai...
Kamane 2005-08-27 19:29
Žinučių: 34
Gitara geras dalykas...o elektrine dar geresnis,tik kad kodel tevai sako,kad jei nusipirksi tai ir gules kampe?
po galais,juk netiesa
ievaBach 2005-08-28 16:44
Žinučių: 672
groju gitara 2m..nors labai uzsinorejau ja grot pries 3mteus, bet tetis, deja, manes nemokino, o paskui (aciu dievui) tevai leido pas mokytoja mokytis. pirma grot ismokau gama..2as kurinelis buvo toks etiudas..po to grojau Carullio valsa. ir taip toliau. akordu pradmenu drauge ismoke. telefonu smsais o po to, kai interneta prisijungiau tai pati akordu mokytis pradejau. nes pas mokytoja grojam tik klasika ir jazza. and thats cool. laukiu nesulaukiu, kada vel eisiu pas ji.

nu, aisku, negules kampe ta el.gitara, bet as nesuprantu, kai pvz zmones, kurie net nemoka grot ne kiek su gitara, iskart perka elektrines..absurdas.

man ir reikia elektrines, bet ir dab gerai :turiu tevo akustine ir klasikine.

ir siaip : sitas isntrumentas ne veltui toks visu megiamas. ji tapo dalis gyvenimo. nu pvz atsikeli ryte ir galvoj mintis : "hm, reiks pagrot ta kurini, kuri vakar ismokau, dabar. tuoj pat. tik is lovos islipt reikia"

fuck, einu grot
Aš Goda. 2005-08-28 16:47
Žinučių: 2087
blemba jauciu fainai..bet man net keista kad visi aplinkui nori groti su gitara arba groja..o as tikrai nuosirdziai visai nenoriu
Dozzaz 2005-08-29 11:01
Moderatorius
Žinučių: 1143
ai turiu viena pazistama pana, kuri nieko nemokejo, bet irgi kazkur ruosesi eit mokytis, tai nusipirko akustine, uz 700 atrodo... nu mano pirma gitara kainavo 170 ir esu visai patenkintas. Nesuprantu as tokiu zmoniu, kurie jei perka, tai butinai uz daug.
ievaBach 2005-08-31 00:40
Žinučių: 672
geriau jau man tuos pinigus atiduotu
Kamane 2005-09-02 12:59
tikrai...uzh juos galima daug gero nusipirkti..mano irgi kainavo 180 ir ash patenkinta
Iron-ija 2005-10-15 20:41
Žinučių: 35
As metukus groju. Ex... sunku, bet imanoma. Idomus instrumentas: po 2 menesiu melodija padaryt bus ore, nemazai dainu galesi sugroti, bet geriausieji gitaristai mokosi metu metus (20 kokius) ja groti ir tai nevadina saves profesionalais.
Nuo G, C, Am ir D viskas tik prasideda...
svirdulis 2005-10-15 21:57
Žinučių: 754
nu aš iš to savo nekuklumo drįsiu priskirt save prie "keletos", turbūt tiksliau vieno, bosisto. tik kad su mano grojimu... vis nėr pas ką norm bosine pasimokint, nes šiaip tai kraupu..
svirdulis 2005-10-15 21:58
Citata:

Iron-ija rašė:
As metukus groju. Ex... sunku, bet imanoma. Idomus instrumentas: po 2 menesiu melodija padaryt bus ore, nemazai dainu galesi sugroti, bet geriausieji gitaristai mokosi metu metus (20 kokius) ja groti ir tai nevadina saves profesionalais.
Nuo G, C, Am ir D viskas tik prasideda...

nu jie mokinas kokius 8 metus(priklauso kiek groja), o po to jau eina praktika...
svirdulis 2005-10-15 22:01
Citata:

carnifex rašė:
Na, jei jau Chiligirl užsiminė, tai ir aš galiu pasidalinti savo žiniomis apie bosinę gitarą, jei atsirastų norinčių... Tiesa, korumpuotas padaras esmi, kai kam nemokamai padalinčiau, kai kam mokamai

oi galėtai pasidalint, oi kai kurie veikėjai nesupyktų..

kotais jaučiu, kad šitom temoj floodas gavos iš mano pusės..
Kojotas 2005-10-16 17:13
Žinučių: 2538
Gavosi
Kamane 2005-10-27 19:13
koks skirtumas gavosi,ar ne :B
svirdulis 2005-10-27 19:45
na, šiaip pakankamai didelis
Chiligirl 2005-10-28 18:41
Žinučių: 681
savaitgaliui buvau atemusi gitaraa ish vieno Berniuko, tai pajutai kaip labai skauda pirshchiukus kai po ilgo negrojimo surengi namishkiams koncertaa... Auch!

« 1 2 3 4 5 ... 97 »