anaiptol rašė: Sakau gal padarom EuroBasket 2007 totalizatorių? norėtumėt?
Siūlau visiems forumiečiams dalyvauti mūsų Europos krepšinio čempionato totalizatoriuje. Taisyklės:
už atspėtą rezultatą skiriami 5tšk. už atspėtą skirtumą 3tšk. už atspėtą baigtį (atspėjus kuri komanda laimi) 1tšk. jei jūsų spėtas skirtumas nuo realaus rungtynių skirtumo skirsis tik per vieną metimą (tai yra iki 3 taškų), už tai gaunate 2tšk. neatspėjus nugalėtojo - 0 tšk.
Apsiimu skaičiuoti taškus. Ką manot? Gal yra pasiūlymų, pastabų?
Siūlau visiems forumiečiams dalyvauti mūsų Europos krepšinio čempionato totalizatoriuje. Taisyklės:
už atspėtą rezultatą skiriami 5tšk. už atspėtą skirtumą 3tšk. už atspėtą baigtį (atspėjus kuri komanda laimi) 1tšk. jei jūsų spėtas skirtumas nuo realaus rungtynių skirtumo skirsis tik per vieną metimą (tai yra iki 3 taškų), už tai gaunate 2tšk. neatspėjus nugalėtojo - 0 tšk.
as siulau daryt paprasciau, tiesiog sudarom visu ciampionate dalivaujanciu komandu galutine rikiuote. uz viena teisingai atspeta vieta 1taskas. kaip manot?
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
Labasrytas viesiem Nežinau, galim kąnors panašaus pabandyt, bet man atrodo, tada bus per mažai taškų, kad išaiškėtų nugalėtojai (pirmi 3), bus daug vienodai surinkusių... Galim dar pridėti pvz. išvardinkite medalininkus: už atspėtą pirmą vietą - 3tšk., antrą vietą - 3tšk. už trečią vietą - 3tšk..
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
anaiptol rašė: Labasrytas viesiem Nežinau, galim kąnors panašaus pabandyt, bet man atrodo, tada bus per mažai taškų, kad išaiškėtų nugalėtojai (pirmi 3), bus daug vienodai surinkusių... Galim dar pridėti pvz. išvardinkite medalininkus: už atspėtą pirmą vietą - 3tšk., antrą vietą - 3tšk. už trečią vietą - 3tšk..
O! gerai, ir davaj dar uz tris paskutinias po 3taskus! ok?
---------------- Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
As noriu dalyvauti losime, o mes balsosime tada kai zais Lietuva, gerai ? Nebent jus darykit kaip norit, bet as vien tik kada zais Lietuva
@Donciu: taip, sunku, nes gali kokios dvi pajėgios komandos susitikt ketvirtfinaly ir fsio @Jassas: mačiau, kaip kituose forumuose spėlioja visas rungtynes, bet ten košė gaunas Gal spėliojam tik tas, kurias per tv3 rodo?
----------------
sitniknak aknitap meij sen,ebyduzivas i eknilen iatsichozamodas
----------------
Viva. O.o
Siūlau visiems forumiečiams dalyvauti mūsų Europos krepšinio čempionato totalizatoriuje.
Taisyklės:
už atspėtą rezultatą skiriami 5tšk.
už atspėtą skirtumą 3tšk.
už atspėtą baigtį (atspėjus kuri komanda laimi) 1tšk.
jei jūsų spėtas skirtumas nuo realaus rungtynių skirtumo skirsis tik per vieną metimą (tai yra iki 3 taškų), už tai gaunate 2tšk.
neatspėjus nugalėtojo - 0 tšk.
----------------
no desire do i hide
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
as siulau daryt paprasciau, tiesiog sudarom visu ciampionate dalivaujanciu komandu galutine rikiuote. uz viena teisingai atspeta vieta 1taskas. kaip manot?
----------------
Tai, kad aš tavęs nesuprantu, dar nereiškia, kad tu menininkas.
----------------
no desire do i hide
----------------
no desire do i hide
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
O! gerai, ir davaj dar uz tris paskutinias po 3taskus!
----------------
----------------
no desire do i hide
iskart visa sesioliktuka rasom! uz pirmas tris ir paskutinias tris atspetas komandas po 3tsk, uz visa kitas po 1tsk! pradedam!
----------------
----------------
no desire do i hide
negi sunku pagal komandu pajeguma nusprest kokia vieta jos uzims?
----------------
As noriu dalyvauti losime, o mes balsosime tada kai zais Lietuva, gerai ? Nebent jus darykit kaip norit, bet as vien tik kada zais Lietuva
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
top3 anti-top3
1-Ispanija 1(paskutinė)-Portgalija
2-Letuva
3-Prancūzija 3-Izraelis
Gan opimistiškai pavariau
----------------
no desire do i hide
Lietuva - 81
Turkija - 93
----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\
@Jassas: mačiau, kaip kituose forumuose spėlioja visas rungtynes, bet ten košė gaunas
----------------
no desire do i hide
1-ispanija
2-graikija
3-kroatija
14-izraelis
15-portugalija
16-lenkija
----------------