Red Hot Chili Peppers

Šiandien

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Blevyzgos

« 1 2 3 4 5 ... 403 »

Rokas 2007-09-07 19:28
Administratorius
Žinučių: 7492
Citata:

anaiptol rašė:
Dar nuo šian iki poryt klasiokės tėvų nebus, nieko daugiau nebus, o jis nedaro net tūso what's up with that?

Durnas mastymas..

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

Kiaunė 2007-09-07 19:30
Žinučių: 2817
rokai, čia kieno, anaiptol ar jos klasiokės mąstymas negeras?
anaiptol 2007-09-07 19:30
Žinučių: 2280
Citata:

RokasLTU rašė:
Durnas mastymas..

...nes <čia vieta jūsų argumentams>

----------------
no desire do i hide

Chili 2007-09-07 19:31
Žinučių: 599
man atrodo kad jis turejo omeny klasioko ir jai taip tai as pritariu Rokui

----------------
I know I know for sure
That life is beautiful around the world
I know I know it’s you
You say hello and then I say I do

inaa 2007-09-07 19:34
Žinučių: 2103
pf....nesamone, ko cia uzsipuolet klasioka,kad tuso nedaro? tai gal zmogus nori ramiai pabuti namuose, tiesiog po sunkios savaites parelaxuoti, gal pasikviete panele (ten berniukas? nu jei mergaite tai pasikviete berniuka),o gal tiesiog uzkniso tradicija "tevu nera-tusas" visiskai suprantu klasioka/e.ir siaip tusai yra levai (tuoj mane uzsipuls)

----------------
well, thats me

Chili 2007-09-07 19:37
Citata:

inaa rašė:
pf....nesamone, ko cia uzsipuolet klasioka,kad tuso nedaro? tai gal zmogus nori ramiai pabuti namuose, tiesiog po sunkios savaites parelaxuoti, gal pasikviete panele (ten berniukas? nu jei mergaite tai pasikviete berniuka),o gal tiesiog uzkniso tradicija "tevu nera-tusas" visiskai suprantu klasioka/e.ir siaip tusai yra levai (tuoj mane uzsipuls)

na as ir esu uz tai kad jai nenori daryti tuso tai ir nedaro ir teisingai daro ji nes kiek supratau ten yra ji o jis nori tuso savo klasiokes namuose jop ar ne taip?

----------------
I know I know for sure
I know I know it’s you

anaiptol 2007-09-07 19:38
Citata:

inaa rašė:
(tuoj mane uzsipuls)

tūsai fainai, bet man... ir te mergina, jei ka nu bet taip nedažnai gi pasitaiko ir aš visuomet tokiais atvejais darau kanors ir man keista, kad ji nedaro...so.

----------------
no desire do i hide

anaiptol 2007-09-07 19:40
Citata:

Chili rašė:
na as ir esu uz tai kad jai nenori daryti tuso tai ir nedaro ir teisingai daro ji nes kiek supratau ten yra ji o jis nori tuso savo klasiokes namuose jop ar ne taip?

Jap, bet aš jai ir neliepiu...

----------------
no desire do i hide

Chili 2007-09-07 19:41
Citata:

anaiptol rašė:
Citata:Citata:

inaa rašė:
(tuoj mane uzsipuls)

tūsai fainai, bet man... ir te mergina, jei ka nu bet taip nedažnai gi pasitaiko ir aš visuomet tokiais atvejais darau kanors ir man keista, kad ji nedaro...so.

o kas cia keisto? as ir nedariau kai mano tevu nebuwo wisa savaite na ir kas cia tokio? pvz as nenoriu turet nemalonumu uz visus tai neatsakysi o jai ka sudauzys ar dar ka juk tau reix tevam aiskintis ir pan , o draugai namu niekad nesutvarkys tvarkingai kaip buvo as manau ...

----------------
I know I know for sure
I know I know it’s you

Chili 2007-09-07 19:42
ir tex vienam paciam viska tvarkyt

----------------
I know I know for sure
I know I know it’s you

Vilte 2007-09-07 19:44
Žinučių: 1798
Siandien iskart po pamoku kas norejo(norinciu buvo)ejom ten prie tokiu supyniu...zodziu pasedejom, paplepejom, padurniavom, prisizvengem ir pan.siandien dar valgiau saltibarscius kurie nelabai patiko ir mesyte su makaronais kurie labai labai patikotada vel susitikau su draugem ir daug ka veikem, visur buvom, atradom vieta kur dar pardavineja saldainius "Bon pari" ar kaip ten jie, nes nuo situ saldainiu geri prisiminimai kyla...tada dar uzsukom i toki kiema kur obelis auga, obuoliu paskanavom...aj dar traukem meskutei(agnei)is akies muse

----------------
Don't worry
Be hippie!

Linas 2007-09-07 20:03
Žinučių: 3740
Siandien zaidem kasi 2x2,tai va laimejom,nes mano komandos draugas belekokius pataiko ir siaip linkma buvo,o dabar snekuosi su draugu,kuris JAV mokosi.
Ai dar mama is Siauliu dienu muges parnese kailines tapkes,tai nerealiai siltos
Krc nusipezejau

----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...

anaiptol 2007-09-07 20:12
Citata:

Chili rašė:
o draugai namu niekad nesutvarkys tvarkingai kaip buvo as manau ...

Po tokio after-tūs tvarkymo kaip tik pasimato originali sienų spalva dingusi prieš 10 metų ir dulkės dingsta nuo viršutinių lentynų...tik reik visiem draugiškai

----------------
no desire do i hide

<< JasaS >> 2007-09-07 20:21
Žinučių: 2838
Siandien mane priskyre klases seniuna (blin kiek dabar reikes darbu atlykti), toliau bandziau parsisiusti zaidyma kuri taip ir neradau visa diena, laukiu kada prasides Graikija - Ispanija varzyos

----------------
\\The Punk-Rock Rulez\\

laisva_žolė 2007-09-07 20:50
Žinučių: 2609
Nu dėl tų tūsų... Tai ką aš žinau, man bent jau niekada jie nebūną smagūs Nes galvoji : vai kaip čia bus fainai, gerai pasilinksminsim ir pan o išeina šnipštas.... Smagiausia būna kai išvažiuoja tėvai, pasikvieti kokius du draugus arbatos išgert, o jie ateina ne dviese o dar su kokiais 5 nepažįstamais linksmais žmonėm...Taip netikėtai užklumpa tiesiog... Ir pasidaro sau fainas durnybių, arbatos, rokenrolo, nusišnekėjimų ir gitarų vakaras Va tada tai būna super O poto dar kasnors valgyt užsimano, iš visokių atliekų bandau kažką pagamint.... Nu žodžiu, va tokie neplanuoti ala 'tūsai' yra nerealiausi
O šiaip anaiptol, netikiu ten ką tu apie tvarkymą šneki Aš esu įsitikinusi kad bernai nemoka po vakarėlio 'nepalikt pėdsakų' Jūs nepastebit tokių paprastų dalykų, kaip pavyzdžiui, išvažiuojant tėvams būna sudėta patalynė į lovą Už tai su mano broliu visada viskas būdavo aišku: būta vakarėlių ar ne Nu bet poto išmoko vaikinas tvarkytis, juk vis dėlto sesę turi

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Rokas 2007-09-07 20:57
Administratorius
Žinučių: 7492
Citata:

kiaunė rašė:
rokai, čia kieno, anaiptol ar jos klasiokės mąstymas negeras?

anaiptol..

A daba žmogus kaltas, kad tūso nerengia? Nenori tai ir nedaro. Aš irgi nedaryčiau..

----------------

'Music is the face of God' - John Frusciante

ieva_pieva 2007-09-07 21:04
Žinučių: 1510
Šiandiena buvo nebloga diena, palyginus.
Ryte man Šalnė iškepė rusišką (o gal ir lietuvišką) kiaušinienę, kuri buvo neįtikėtinai skani. Tada aš išsiurbiau kambarį, nes pas mus apsigyveno kažkas, kas iš vazono pradėjo barstyti žemes. Tada važiavom į kitą miesto galą, o ten, neradusios, ko ieškojom, važiavom dar į kitą miesto galą. Ten radom, ko ieškojom, tačiau gerasis metro dėdė garsiai pranešė: "Circle line is suspended". Tada pasigirdo minioje "aaa" ir keiksmažodžių. Pradėjau mąstyti, kad streikas atsinaujino. Tada radom kitą stotį. Ir nuvažiavom namo.
Dar šiandiena buvo universiteto tvarkaraščiai pateikti.
Šiandiena turiu gauti siuntinį iš Lietuvos, bet kažkaip praklausėm, ką kažkoks žemaitukas pasakė. Nežinom, ką daryti. Aš tai išvirtusi lovoj guliu ir vos pajudu nuo tingumo.
Mama sakė, kad įdėjo Liliputą. Laukiu.

----------------

anaiptol 2007-09-07 21:07
Oooo, turim vakarėlių akspertę atrodo Bet tai aš nesuprantu, kodėl tada planuotas tūsas negali būt toks pat kaip neplanuotas? ...jo fainai kai bandai silkę išvirt

p.s. tu gal feministė?
p.p.s. gali ir visi galit vadint mane Paolo arba tiesiog Paulium

Ne nu, kodėl tau taip sunku patikėt tuo, ką doras žmogus tau sako?? Pas mus jei tūsas 30h, tai tvarkymasis 10h, tada prasiskirsto žmonės ir su laaaabai ilgom pertraukėlėm likę tvarkosi tada irgi lb smagu būna. Na tiesa yra buvę, kai na...rukėm daiktą paminėtą tavo nick'e, visi išsiskirstę, nesutvarkę, o aš nulūžau kažkaip tėvai grįžo, 4 nuorūkos peleninėj, visokios folijos, visur visko pribarstyta...bet išsisukau, dėl cisu išvis nesupyko

----------------
no desire do i hide

laisva_žolė 2007-09-07 21:07
Žinučių: 2609
Šalnė labai gražus vardas

----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.

Psic 2007-09-07 21:09
Žinučių: 2873
Kaip tai vaikinai is ryto nepamato kazko akivaizdaus ? Is esmes is ryto po gero vakarelio vienodai nieko nematyti turetu tiek merginos, tiek vaikinai. Kompromisas

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

« 1 2 3 4 5 ... 403 »