Žiūrau, reikia man parašą keist, ale kažkaip nesinori... Panašus jausmas būna kai reikia kalėdų eglutę nupuošt, nu nenoriu ir viiiskas.
---------------- vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O per amžių amžius AMEN -------------------------------------------- Būsiu pas Moe.
Siandien visa diena sedejau namie ir siuvausi tase. Liko padaryt tik rankena Ir dar siandien nervavausi, kad VEL apsiniauke, bet va dabar saule islindo, tai neber ko nervuotis Aaa! Neber problemu dideliu, kaip dabar gyventi?
Na, kai tenka rinktis, ar Brazauskas su savo kvestionuotinais Valdovų rūmais, ar Kubilius su savo krizės stabdymu per antrą galą, vis tiek tenka pripažinti, kad Brazauskas buvo taletingesnis politikas ir geriau valdė respubliką. Ką jau bekalbėti apie jo nuopelnus atskiriant Lietuvą nuo TSRS.
Ir šiaip joks žmogus nepretenduoja į tobulybę. Tiesiog reikia įvertinti, kad sumoje padarė daugiau gero, nei blogo.
Šiaip jo ryški asmenybė buvo , bet man jis turbūt labiau prisimins iš blogosios pusės, nei iš gerosios.Aišku buvo jo gerų spendimų ar darbų, tačiau buvo ir kita pusė. Dėl Lietuvos atskirimo nuo TSRS tai abejočiau, nes tik pamatę,kad kelio atgal nėra ir kitu atveju Sąjūdis tiesiog nušluos visus aukštus komunistus ir jiems iki valdžios bus kaip ik mėnulio, Lietuvos komunistai atsiskyrė nuo TSRS ir paskui neva darė didelius darbus vardan Lietuvos su Brazausku priešakį.O ir tokie pareiškimai : Kol kalbės šitas skuduras, aš nekalbėsiu (apie Lietuvos trispalvę) arba O kas gins Lietuvą? ( reikalaujant išvesti Raudonąją armiją) tikrai nedaro garbės ir šitą parodo apie jį patį. Na išties labai kontraversiška ir ryški asmenybė.
Kad padarė gero,tai beabejonės.Tačiau pusė Nidos jo giminei priklauso,už 15000lt. "draugystės" viešbutis privatizuotas,valdovų rūmai...Na turi turi jis juodų dėmių..O Kubiliui gal ir nebūtų reikėję tiek daug Š srėbt,jei ta pati Brazausko partija būtų bent kažkiek pasiruošę krizei Kažkaip nesu iš tų,kurie Kubilių pakartą nori matyt.Nu pridarė jis nesąmonių biški,tačiau neklysta tik tie,kurie nieko nedaro.Galų gale,prieš seimo rinkimus tik Konservatoriai ir turėjo aiškesnį planą kovai su krize.Kitos partijos išvis "tuščius šovinius" šaudė.Ką jau kalbėti apie tautos prisikėlimo partiją,kurios programa buvo dekalogas. O,kad ir prezidentė juo pasitiki man yra gan stiprus argumentas (:
Anyway,čia biški sidetrack'as gavosi
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Jo, aš irgi nenorėčiau Kubiliaus pakarto matyt. Šaknys kur kas giliau nei Kubiliaus kadencija. Bet kartu ir nemanau, kad Kubilius daro optimalius sprendimus - krizės metu reikėtų mažinti vyriausybės išlaidas ir įvairiomis priemonėmis skatinti verslą, o ne melžti neegzistuojančius pinigus mokesčiais ir varyti ekonomikos variklį į stagnaciją.
Wait, what was I saying? I think I got side-tracked.
Pirmą rytą po Heineken Open'er atsibudau savo lovoj. Ir jau žiauriai noriu atgal į tą visą atmosferą. Poilsis tai toks... Kaip čia stipriau išsireiškus. Orgazminis toks poilsis buvo. Va.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
----------------
Don't worry
Be hippie!
nusipirkau naujus batus... PAGALIAU..
----------------
let's make evil
----------------
alot of sugar and zero taste
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Ir šiaip joks žmogus nepretenduoja į tobulybę. Tiesiog reikia įvertinti, kad sumoje padarė daugiau gero, nei blogo.
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
Kažkaip nesu iš tų,kurie Kubilių pakartą nori matyt.Nu pridarė jis nesąmonių biški,tačiau neklysta tik tie,kurie nieko nedaro.Galų gale,prieš seimo rinkimus tik Konservatoriai ir turėjo aiškesnį planą kovai su krize.Kitos partijos išvis "tuščius šovinius" šaudė.Ką jau kalbėti apie tautos prisikėlimo partiją,kurios programa buvo dekalogas.
O,kad ir prezidentė juo pasitiki man yra gan stiprus argumentas (:
Anyway,čia biški sidetrack'as gavosi
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Wait, what was I saying?
I think I got side-tracked.
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
perfect. bent man, vienas geriausių festivalio pasirodymų. labai kokybiška, smagu. visi aplinkui šypsojosi. aš irgi visą laiką prašokau su šypsena.
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
Baltai pavydžiu
Labai noriu juos pamatyt..
----------------