vazaaaaaaaaa. Grįžau. Kada Kamilė veš dokumentus į Vilnių??! Tą savaitgalį renkamės pas mane ?! Taip, aš po geriausio savo mėnesio per šiuos metus. JŪS VISI FAAAAAINI!! VISI FAINI!!! Net tas gezas su kuriuo sedėjau 35 valandas autike ir jis per šiandien išgėrė 7 alaus!!
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
35 valandas autike??? ;O Auč. ĖĖĖĖĖ,aš nuo liepos 27d. kokią savaitę vilniujniujniujniuj būsiu.Darom darom kokį mytą ar dar kokį panašų biesą.Net du butus turėsiu tada
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Nu arba 32 arba 30 arba 33. Tai ok nusiaubsim net du butus. Išgersiu 1,5 litro sidro ir sienom laipiosiu. šiaip ir kauniuky galėsit apsilankyt, mano gūžtelėj.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Goda 1,5l? OMAIGĄD sidra ane...nu tai reikia kamerą pasiimt,Padarysim video Goda gone wild.Tematika video manau nuo išgerto alkoholio kiekio priklausys :/
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Už tai dvi paskutines savaites atsikeliu su skambančia šita daina savo galvoje ir visą dieną skamba ir su draugais pradedam niuniuot arba dainuot ją belekur, parduotuvėj, traukiny. O dabar youtube pasileidus kartu jausmingai dainuoju priedainį. http://www.yout ... h?v=wxp3zqIqO68
tai jau,matyt, kad bus.. Goda užvedė, laukim žinių iš Godos aš atvažiuoju arba ryt, arba poryt greičiausiai ir būnu neaišku kiek.. galiu iki kokio gal trečiadienio
brokenhead rašė: tai jau,matyt, kad bus.. Goda užvedė, laukim žinių iš Godos aš atvažiuoju arba ryt, arba poryt greičiausiai ir būnu neaišku kiek.. galiu iki kokio gal trečiadienio
Aš ryt būsiu Vilniuj.
---------------- 'Music is the face of God' - John Frusciante
ant 2:33 pasirodo Anthony Kiedis
----------------
alot of sugar and zero taste
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Auč.
ĖĖĖĖĖ,aš nuo liepos 27d. kokią savaitę vilniujniujniujniuj būsiu.Darom darom kokį mytą ar dar kokį panašų biesą.Net du butus turėsiu tada
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Tai ok nusiaubsim net du butus. Išgersiu 1,5 litro sidro ir sienom laipiosiu.
----------------
----------------
Don't worry
Be hippie!
Goda 1,5l? OMAIGĄD sidra ane...nu tai reikia kamerą pasiimt,Padarysim video Goda gone wild.Tematika video manau nuo išgerto alkoholio kiekio priklausys :/
----------------
Ghost Horses...
Už tai dvi paskutines savaites atsikeliu su skambančia šita daina savo galvoje ir visą dieną skamba ir su draugais pradedam niuniuot arba dainuot ją belekur, parduotuvėj, traukiny. O dabar youtube pasileidus kartu jausmingai dainuoju priedainį.
http://www.yout ... h?v=wxp3zqIqO68
----------------
aš nežinau, gal šeštadienį, gal sekmadienį, gal pirmadienį, gal antradienį. dievaži, kaip man sunku. kada atvažiuot?
----------------
the beat goes round and round
Nevažiuok savaitgalį, nes visi suvažiuos ir bus daug žmonių.Va vėliau tai nuvažiuosi viską ramiai ir greitai susitvarkysi.
----------------
----------------
Ghost Horses...
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
aš atvažiuoju arba ryt, arba poryt greičiausiai ir būnu neaišku kiek.. galiu iki kokio gal trečiadienio
----------------
Per daug pripratai prie mano personal skype chat invitations :l
----------------
Ghost Horses...
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
Žinau tris panas, kurios varo.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
Aš ryt būsiu Vilniuj.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante