Lukas: Jau rytoj stojimai rytojrytojrytoj. Surmulys namie, visi vietos neranda, nors faktiskai as cia labiausiai jaudintis tureciau. Atsibudau 9h vietoj savo iprastiniu 12-13h ir nebegalejau uzmigt Reiks vakare i koki kaboka lekt, gal lengviau bus uzmigt. Kazkoks absurdas, nors gal ir perdedu. Ar jums taip pat, mieli ex-abiturientai ?
Matas: same shit
Linas: Nu man ne taip žiauriai,bet visgi kažkas pilve vis kribžda... Ech,geriau apie tai negalvoti...
Goda: Man tai kažkaip visai ne. Aš tik dabar prisiminiau, kad rytoj čia viskas. Smalsu.
Nu mes irgi parinomės,kaip matot Blemba,smagu taip po archyvus pavaikščiot
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Kamilė liepė perduot,kad jinai laisva pirmadienį/antradienį.Man irgi tos dienos tinka.Tai suvarom visi į Vilnių suūliavot tada?Pirmadienio vakaras?Antradienio vakaras?
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
vakar parejau namo [zinau, kad parejau, nes prabudau lovoj] be batu, viskas, nuo sian nutariau uzraukt baliavojimus, tai guliu ir snuduriuoju visa diena. Snuduriuot tokiam karsty saks, nes va guliu antra valanda jau ir noriu sumustinio su pomidoru, bet tingiu pajudet. Per Lina perskaiciau sita tema nuo pernai liepos; ka as darau su savo gyvenimu - nezinau. Sveikinimai abiturientams, kad ir kiek cia jusu yra. Einu nusiplaut pomidoro.
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
Jėėėj, antradienis. Sounds good to me. Bet galiu ir pirmadienį. Žinau, kad vieną iš tų dienų reikės užsukti į darbą, bet ten trumpam, greičiausiai porą popierių pasirašyti ar kažką, tai kaip ir nelabai trukdo.
O tuo tarpu čia tie video, kur apkalbėjau http://www.yout ... -Jj8&playnext=3 " This song is so sexist. I hate how it portrays men as nothing but sex objects. We are people to you know. "
o tu tik ryt būsi? bet į mytą, jei toks įvyks, atvarytum?
Kažkiek būsim, bet nežinau kiek. O į mytą tai būtinai.
Matai, į Muse kas norėjo, visi į Latviją varė.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
peace
Ta proga einu pažiūrėt į forumo archyvus,kaip aš jaučiuos prieš metus
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Jau rytoj stojimai rytojrytojrytoj. Surmulys namie, visi vietos neranda, nors faktiskai as cia labiausiai jaudintis tureciau. Atsibudau 9h vietoj savo iprastiniu 12-13h ir nebegalejau uzmigt Reiks vakare i koki kaboka lekt, gal lengviau bus uzmigt. Kazkoks absurdas, nors gal ir perdedu. Ar jums taip pat, mieli ex-abiturientai ?
Matas:
same shit
Linas:
Nu man ne taip žiauriai,bet visgi kažkas pilve vis kribžda...
Ech,geriau apie tai negalvoti...
Goda:
Man tai kažkaip visai ne. Aš tik dabar prisiminiau, kad rytoj čia viskas. Smalsu.
Nu mes irgi parinomės,kaip matot
Blemba,smagu taip po archyvus pavaikščiot
----------------
Ghost Horses...
ramiai į viską reagavau, tiek į egzus, tiek į rezultatus, tiek į dar viensu rezultatus :l ledinė krč
----------------
Ghost Horses...
----------------
Ghost Horses...
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
Yra Lenkija...Nu blemba..kažkaip..net nežinou...
----------------
Ghost Horses...
----------------
Ghost Horses...
http://www.yout ... -Jj8&playnext=3
" This song is so sexist. I hate how it portrays men as nothing but sex objects. We are people to you know. "
http://www.yout ... eos=t2a7cueGMgg
Čia kai Kamilė irgi buvo freaky su stikline ant galvos.
----------------
Pamąstykim drauge.
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
----------------
Ghost Horses...
----------------