Siandien buvo pirma mano darbo diena. Ganetinai keistas jausmas, bet smagu, kad vos per keleta valandu susipazysti su gausybe ivairiu zmoniu. Gyvenimas igauna nauju potepiu. Man patinka.
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Nu kas mano pusserė, taip pinigų užsidirbo prieš studijas. Tik, kad didelis minusas. Ji dirbo 'Vero Modoj', o ten viskas brangu. O reikia nusipirkti rūbus iš savo parduotuvės [tipo, kaip reklama].
Is esmes taip. Pagrindines pareigos: kiekviena diena nauju rubu isdestymas, vakar ispirktu papildymas, darbas prie kasos ir zinoma pirkeju aptarnavimas. Taip sakant, daryti klientu apsipirkima maloniu
As visai noreciau kad Shalne pasakytu man beduodant i kasa rubeli: are ya stupid vanilla face to buy this gayish shirt? kaip noreciau pamatyt tave dirbancia ten
Siandien Lukas po ilgo laiko tarpo buvo issigrudes pasilinksmint ir pravedint smegenis, nes jau buvo pradejusi vystytis jo antroji as, taippat zinomas medicininiu terminu "Sizofrenija".
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
Viva. O.o
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
Viva. O.o
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
----------------
peace
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
----------------
Viva. O.o
----------------
----------------
Viva. O.o
----------------
----------------
peace
Dirbsiu H&M, jie neturi specialios aprangos, gali devet ka nori, tik visada reik nesiot zenkliuka su savo vardu.
----------------
peace
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...