Mane tai knisa, kad niekur negaunu pirkti pirstuotu kojiniu. Pirstiniu kiek nori, o kojiniu nie. Kažkur girdėjau, kad kažkas kažkur mate, bet tixliai nieks negali pasakyti. Vot kokioj mahimoj, ar putėj, tai niera. Ir dar knisa palaidi šunys, nes per juos galima padangas sugadinti, ypač jei jie prieš juos pervažiuojant buvo prisėdę vinių...
wow neblogaj tave knisa, mano problemos daug zemiskesnes: knisa destytojaj, knisa dalykaj ne pagal specelybe, knisa stambus naglas ketvirtakursis kambariokas, knisa kaunas (noriu namo), knisa taj kad nera kur nueit, knisa kad draugaj kazkokie naminei ir niekur eit nenori, knisa uspaskichas, knisa taj kad gyvenimas ziaurus, knisa kad niekas to nesupranta, knisa taj kad jauciuos kajp niekam nereikalingas taskelis ant zemes pavirseus, kazkokiam galaktikos uzkampy, knisu as pac save...
ir seip kaj pagalvoji viskas daugiau ar maziau knisa
Knisa siuolaikinis pasaulis, popsas, siauraprociai zmones, tevas, mokykla, kompas, kaimynai... Knisa kai neturiu ko veikti, kai vercia daryti tai, ko nenoriu...daug kas knisa siaip...
knisa savimylos - ne tie, katrie save myli tyliai, o tie, katrie primygtinai vaizduojasi pachiais geriausiais, patys nieko negerbdami ir nieko nedarydami vardan kitu tyliai. vat kas knisa.
ko jūs čia skundžiatės? aš tai apturėjau gardaus juoko skaitydamas viską šitą.. aš optimistiškai pakalbėjaum, tiesa? manęs net neknisa, kad kambariokas TAJA ir LIMP BIZKIT groja jau valandą o kas belieka daryti? rollercoaster... of loooove
ko jūs čia skundžiatės? aš tai apturėjau gardaus juoko skaitydamas viską šitą.. aš optimistiškai pakalbėjaum, tiesa? manęs net neknisa, kad kambariokas TAJA ir LIMP BIZKIT groja jau valandą o kas belieka daryti? rollercoaster... of loooove
tai tau dar gerai kad tavo kambariokas tiek bent groja. maniskis taj kokis 5 gabalus turi ir juos leidzia ant viso garso jau visa menesi
o gal geriau darom tema : "Kas musu neknisa?" bus labai originalu vietoj bambejimo per visas rudenines depresijas pasidziaugt gyvenimu joa, filmas "Gyvenimas yra gražus" puikiai tinka siai temai
pulis va teisingai, ko cia verkti kad kazkas blogai. juk visada belenkokiam dalyke galima izvelgti ir geraja puse, taip kad pesimistai - eikit shikt!! gyvenimas yra grazus (super filmas ir siaip faktas), o zodzio "aplamai" lietuviu kalboj nera
Lynch rašė: pulis va teisingai, ko cia verkti kad kazkas blogai. juk visada belenkokiam dalyke galima izvelgti ir geraja puse, taip kad pesimistai - eikit shikt!! gyvenimas yra grazus (super filmas ir siaip faktas), o zodzio "aplamai" lietuviu kalboj nera
po velniu acibodo sikt, pasiulyk pesimistam ka nors kita nuveikt
Mane knisa suknisti kaimynai knisa Kaledos dar muilo operos knisa dulkes po lova ir dar knisa.... vairavimas... ai, mane viskas knisa bet siaip gyvenimas yra grazus
Ir dar knisa palaidi šunys, nes per juos galima padangas sugadinti, ypač jei jie prieš juos pervažiuojant buvo prisėdę vinių...
hrrr.....o beto techno sux.
wow neblogaj tave knisa, mano problemos daug zemiskesnes: knisa destytojaj, knisa dalykaj ne pagal specelybe, knisa stambus naglas ketvirtakursis kambariokas, knisa kaunas (noriu namo), knisa taj kad nera kur nueit, knisa kad draugaj kazkokie naminei ir niekur eit nenori, knisa uspaskichas, knisa taj kad gyvenimas ziaurus, knisa kad niekas to nesupranta, knisa taj kad jauciuos kajp niekam nereikalingas taskelis ant zemes pavirseus, kazkokiam galaktikos uzkampy, knisu as pac save...
ir seip kaj pagalvoji viskas daugiau ar maziau knisa
nea tiesiog tox jau ziaurus tas gyvenimas
Zhodzhio "aplamai" Lietuviuu kalboje nera - APSKRITAI!!!
Ash manau, kad nuolatos kazhkas kazhkaa knisa, uzhknisa, perknisa, ishknisa ir t.t., tachiau rudeniop visos neigiamos emocijos paashtreja...
Juk vasaraa niekam nekilo mintis tokiaa temaa sugalvot...
Ish tiesuu, tai nereiketuu apie tai net kalbeti, nes ish to nera jokios naudos...
Reikia ishmokti dzhiaugtis...
ko jūs čia skundžiatės?
tai tau dar gerai kad tavo kambariokas tiek bent groja. maniskis taj kokis 5 gabalus turi ir juos leidzia ant viso garso jau visa menesi
po velniu acibodo sikt, pasiulyk pesimistam ka nors kita nuveikt