eglynka rašė: ar vaikystėjė skaitėt Eleanor H. Porter „Polianą“? knygutė, mokanti džiaugtis gyvenimu... visiems nepakenktų paskaityt...
Nea, neteko skaityti...bet mane labai optimistiskai nuteike J.Kruss "Timas Taleris arba Parduotas juokas"...ten rasoma apie berniuka, kuris pardave savo juoka.Suprates, koks neikainojamas yra zmogaus juokas, leidziasi i kelione, kad ji susigrazintu...Sita knyga pamoko, kad mes turime labai daug ranka pasiekiamu dalyku, kuriais galime dziaugtis...
Ei! Zhinau puikuu budaa pabegti nuo visko, kas Jus nervina, knisa, liudina ir pan. - paskaitykit Aleno Aleksanderio Milno "Pukuotuko Pasaulis"! Patikekite - tai ishties fantastishka knyga - ne tik mazhiems vaikuchiams...
manau, kad pigumas/brangumas yra tiesiogiai proporcingas išgerto skysičio kvadratui (ar bokalui) padalingam iš to kvadrato šaknies ir padauginus iš skystyje esančio alkoholio kiekį su sąyga, kad esant skysčio laipsniam <0, priimama reikšmė 0,000001 ir ... (čia biški pamečiau mintį)... kuris apibudina pasitenkinimo procesų kintamajį
Citata:
teibaz rašė: ne iš gero gyveno pakeičiau tą avatarą, ne iš gero juk sultys pigesnės nei carslbergas
nea, pigumas brangumas yra tiesiogiai proporcingas isgerto skyscio kvadratui, padalintam is to isgerto skyscio saknies ir padauginus is skystyje esancio alkoholio bei kilodzauliu paverstu i megadzaulius del patogesnio skaiciavimo (kas nori tikslesniu rezultatu turetu prideti baltymu, angliavandeniu ir riebalu kiekio gramais kvadratu suma istraukta is kubines saknies kvadrato suapvalinto iki tukstantuju) kieki taciau, esant skyscio laipsniui lygiam nului, naudojama kita formule kuria as pamirsau parasyt per matiekos koli atsakyme i antra klausima, del to destytojas paemes paprasciausia sumos formule ir sudejes gavo kad man reiketu parasyt 3.5 ir kad as ji galeciau eilini karta keikt iki raudonumo
Mane dabr tumpina ir knisa žiema, tixlew jos nebuvimas, kur sniegaaaas??? Ka? Kaip raudonasis pedofilas su savo rogems pas vaikučius atkelews??? Nors kita vertus gerai vaikučiams, kad neatkelews...
jau geriau indukus praskalaut, nei kambarį plauti bent jau aš taip manau... Kas tę su tais indais - įmeti į kriauklę, paleidi karštą vandenį ant indų ir eini į kambarį jo plauti. Išplauni kambarį, nueini tada indus plauti - išplauni ir va - du darbai viename, aka two in one
o juk galėtum tik indus plauti be kambario plovimo...
Nea, neteko skaityti...bet mane labai optimistiskai nuteike J.Kruss "Timas Taleris arba Parduotas juokas"...ten rasoma apie berniuka, kuris pardave savo juoka.Suprates, koks neikainojamas yra zmogaus juokas, leidziasi i kelione, kad ji susigrazintu...Sita knyga pamoko, kad mes turime labai daug ranka pasiekiamu dalyku, kuriais galime dziaugtis...
Zhinau puikuu budaa pabegti nuo visko, kas Jus nervina, knisa, liudina ir pan. - paskaitykit Aleno Aleksanderio Milno
"Pukuotuko Pasaulis"!
Patikekite - tai ishties fantastishka knyga - ne tik mazhiems vaikuchiams...
padarėm
šiuo metu knisa viskas išskyrus tai, kas neknisa... knisa ir tai, kas prieš mėnesį neknisdavo ir neknisa tai, kas knis už mėnesio...
tai čia taip jis prikolina
Citata:
o juk galėtum tik indus plauti be kambario plovimo...