hmz...knisa, kaij kaimynas [ar tai kaimyne] mokosi grot pianinu. o groja beethoven'o 'elizai'. ir ne tai ziauriausia. o ziauriausia tai, kad visalaika groja gal tik pirmus du taktus toliau: knisa pvz tokios situacijos, kai nakty prabundi ir girdi pas kashkuriuos kaimynus kaukiant shuni. [paskambinkit, jej suzinosit kuris ish tu kvanku alkoholiku ji ish kashkur ishsitrauke?]. paskuij po keliu valandu buni priverstas atsikelt, bo po langais loja keli tikrai galingu balsu shuniai. dar. aha, knisa, kad ir virshutinis, ir apatinis kaimynas yra remontu maniakai - amzinai stumdo baldus, grezia sienas, kala ka nors etc po vienuoliktos valandos. dar knisa kai kaimyne [shia jau kita] labai mexta daijnuot, bet nusidaijnuoja konkreciai.
KNISA.. knisa zmones, kurie mano, kad jie kazkokie kitokie.... JUk mes wisi is to pacio sh.. lipdyti, mes wisi wienodi, mes wisi lygus... NA ir kas, kad tu turi daugiau nei as? Na ir kas, kad tu grazesnis, nei as? zmones wisi grazus ir zmones wisi turi tiek pat daug tik newisi randa...
mane tiesiog beprotiskai knisa matematika.. nu bet tikrai nerealiai, tiesiog zudo.. o labiausia knisa todel, kad gyvenime viskas turi turet bent mazyte prasme.. o kokia pvz integralu ar isvestiniu prasme? gal bus lengviau pasigamint valgyt, ka nors nupiest, zaist krepsini, jei juos mokesi?? gal..
nu gal kam nors ir bus... mane knisa mokykla. knisa, kai neiseina grot koki kurini. bet tada stengiuosi ismokti, tai ir iseina. knisa, kai zmones dauzo gyvunus, vienas mano kaimynas (gal zinot, cia tas, kuris varnas saudo ir valgo, ilindo durnius su tom varnom i televizija) sako, kad labai gerai yra ant gyvunu issilieti ir dauzo savo suni i duris. nu man taip sake kita kaimyne, nes ji salia gyvena ir siaip yra didziausia plepe, tad viska zino. as dar jo nebuvau sutikus kai man pasake, bet kai sutixiu, tai ISSILIESIU ant jo.
Idomu, ar tas gyvunas pats pas zmogu ateina ir graziomis, nekaltomis akytemis praso: 'padauzyk mane i duris. Ne, geriau siandien i siena..' ievaBach, tavo kaimynas ligonis! Ir klaidingai mano tie zmones, kurie nesuvokia, kokia galinga gamta yra...
toliau: knisa pvz tokios situacijos, kai nakty prabundi ir girdi pas kashkuriuos kaimynus kaukiant shuni. [paskambinkit, jej suzinosit kuris ish tu kvanku alkoholiku ji ish kashkur ishsitrauke?]. paskuij po keliu valandu buni priverstas atsikelt, bo po langais loja keli tikrai galingu balsu shuniai. dar. aha, knisa, kad ir virshutinis, ir apatinis kaimynas yra remontu maniakai - amzinai stumdo baldus, grezia sienas, kala ka nors etc po vienuoliktos valandos. dar knisa kai kaimyne [shia jau kita] labai mexta daijnuot, bet nusidaijnuoja konkreciai.
myliu savo kaimynus.
mane knisa mokykla. knisa, kai neiseina grot koki kurini. bet tada stengiuosi ismokti, tai ir iseina.
knisa, kai zmones dauzo gyvunus, vienas mano kaimynas (gal zinot, cia tas, kuris varnas saudo ir valgo, ilindo durnius su tom varnom i televizija) sako, kad labai gerai yra ant gyvunu issilieti ir dauzo savo suni i duris. nu man taip sake kita kaimyne, nes ji salia gyvena ir siaip yra didziausia plepe, tad viska zino. as dar jo nebuvau sutikus kai man pasake, bet kai sutixiu, tai ISSILIESIU ant jo.
yra iseitis - nuskust
Citata:
ai zinau ir dar viena buda, nukirpt trumpai ir depiliuot, manyciau turetu padet
Citata: