VeniceQueen>>ačiū ,o va dėl tokių žmonių tai tikrai nepatinka ir man jie, kaip tik pažįstu tokį vieną "juokdarį", tai net sunku būti šalia ir klausytis
tai ka tas zmogus kaltas kad jo humoro jausmo suvokimas kitoks nei jusu juk jis tikrai nesakytu bairio jie ishanksto zinotu kad jm bus nejuokinga .... daugiau tolerancijos ,zmones
jo yra visokiu.....bet juokingiausia buna kai vienas pats zmogus juokiasi ish savo bajrio,kai kiti jo nesupranta ..tada tai norisi juoktis is to zmogaus
ash tai ir juokiuos ish to zmogaus kai sako bairi ir vienas zvengia..... ir tada jis zvengia nebevienas ir tada kiti pradeda ish jo zvengti ir visi juokiames draugishkai...tik ne su juo o ish jo
Ziauriai knisa, kad penktadieni matematikos kontras is viso geometrijos kurso, kurio mes siais metais nesimokem, nes nevaiksciojom i modulius. Ir dar knisa, kad jau savaite kalbu baisiausiai uzkimus, bet ta prasme ziauriai uzkimus, taj net geda del savo balso
bestija, ziema kokias 2 savaites mano balsas ir buvo ziauriai uzkimes ir man buvo geda del jo...nes skambejo kaip kokios chronces... kaip kad butu pragertas ir prarukytas... bet dabar VISKS NORMALEI man e knisa intrigos ir kai zmones varo ant tavo draugo ......
Oi kaip mane šiąnakt nervino mano kaimynėliai ...maždaug vidury nakties buvau priversta klausytis Žvagulio dainuškų(kokios 3 dainos ir pastoviai kartojasi), dar primaišė truputi "rusiškų melodijų" ir viskas buvo labai "super" , tai va taip...
Cicinas!!! vat dabar tai tikrai jo pradejau nekest..prie mano namu vyko kazkokia velnio svente, tai jis buvo atvaziaves koncertuot...OMG! negalejau miegot istisa valanda, jau taip bliove jis ten
Paskutinės komentuotos temos forume