Zefyyrs rašė: Noooooriu, kad kuo greičiau dingtų tie visi šalčiai
:/ Siti salciai valdo! Va tokia ziema yra pasakiskai grazu
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Zefyyrs rašė: Noooooriu, kad kuo greičiau dingtų tie visi šalčiai
:/ Siti salciai valdo! Va tokia ziema yra pasakiskai grazu
Man vakar labai patiko, medžiai tokie apšerkšniję, saulė švietė, sniego daug. Dar kai per darbų pamoką pažiūrėjom pro langą, apšerkšnijusio medžio viršūnėje paukštelis tupėjo
Noriu roguciu Hm, o siaip labiausiai siuo metu noreciau moketi planuoti laika...
---------------- How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
oskaras741 rašė: kirpykla yra kaip velnio skyle praryjanti tave apkerpanti ir ismetanti[/quokas per nusitatymas pries kirpyklas. speju tu,oskarai,namie kerpies?
---------------- "i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
:/ Siti salciai valdo! Va tokia ziema yra
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Man vakar labai patiko, medžiai tokie apšerkšniję, saulė švietė, sniego daug. Dar kai per darbų pamoką pažiūrėjom pro langą, apšerkšnijusio medžio viršūnėje paukštelis tupėjo
Hm, o siaip labiausiai siuo metu noreciau moketi planuoti laika...
----------------
How I wish, how I wish you were here. We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year, running over the same old ground. What have we found? The same old fears. Wish you were here.
Norėčiau ir aš išmokt ; }
Dar labai noriu pagaliau prisirašyt į kirpyklą, bet vis pamirštu.
----------------
alot of sugar and zero taste
----------------
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
Oskarai,o tu atvyktum į meet'ą?Tikrai įdomu visiems būtų su tavimi susipažinti
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
manau gal man kazkaip pavyktu atvaryt i vilniu bet cia tik gal
----------------
tas pozymis visai ne silpnu zmoniu, o lb lb protingu
----------------
music is my aeroplane :>
Sakai protingų? Ir dar labai labai ; D Nu nežinau, bet man vistiek silpnai atrodo tokie norėjimai ; )
jugi idomu laika butu atsukti atgal tada galetum grysti i tau patiktas vietas ir jas pakartoti
----------------