Pagalvojau, kad vertėtų sukurti tokia temą, tiesiog buvo įdomu ar yra grupių, kurios jūsų visiškai nekabina arba jų nekenčiate, nepagaunate kampo, nors jos yra visų giriamos ir dievinamos?
Express your hate
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Jo. Mano sarašiukas visai ilgas ir jis labai nepatiktų astai ir šiaip daugumai rhcp.lt vartotojų Radiohead, Muse, The Killers, Placebo, U2 ir dar daug kitų.
Muse esu klausęs tikrai nemažai, bet niekad jie manęs ypatingai nevežė. O dabar išgirdus net sunervina labai Nepatinga man progresyvi muzika in general išskyrus gal The Mars Volta.
Radiohead na viena daina man tikrai patinka, o šiaip nesiklauso visai. Suprantu, kad čia nėra kasdieninė tokia muzika kaip Frusciante, bet John'ą suprantu, o Radioheadų niekaip nejaučiu.
Placebo - na esu permažai klausęs, todėl gal jie visai ir veža.
The Killers esu nedaug klausęs, bet irgi niekaip aš jų nepagaunu, man jie skamba per daug taip nuvalkiotai. Nežinau...
U2 - negaliu pakęst Bono, niekaip man jie nelimpa.
Jei dar ką prisiminsiu parašysiu.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
Aha,tų irgi nemėgstu.Jau toks mandras tas broliukas...Vien dėl jo pasisakymų nesiklauso Oasis.Tai pat ir NIN'ų neklausau,nes jų vokalistas yra negražiai apie radiohead atsiliepęs,o aš juos tai esu Sudievinęs
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Coldplay. Po to naujo albumo visiškai pradėjo man jie nepatikt, nežinau labai nusivyliau. Nors niekad jų ypatingai neklausiau, bet ta Viva La Vida daina tiesiog kelia šleikštulį.
Radiohead, depeshe mode. Mamontovai, Šeduikytės visokie. Ne, Šeduikytė tai iš principo nepatinka. Maždaug jos mėgstamiausi atlikėjas Stingas, o pirmą albumą pavadino Aukso pieva. Fields of gold- Aukso pieva. Aukso pieva- Fields of Gold. Nepastebit nieko, ne? Toliau, jos mėgiamiausia dainininkė Bjork: http://www.yout ... h?v=kSqS27hwwCc http://www.yout ... h?v=oiSohz7B0Zo Jurga atrado receptą kaip Lietuvoj kurti kokybišką muzikąąą!! JĖĖ
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Express your hate
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
no desire do i hide
Manęs tai U2 nekabina.
Metalicos tik 3 dainos patinka
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
Bandžiau klausyt live, klausiau best of - nepersilaužia..
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
----------------
Ghost Horses...
Jo.
Mano sarašiukas visai ilgas ir jis labai nepatiktų astai ir šiaip daugumai rhcp.lt vartotojų
Radiohead, Muse, The Killers, Placebo, U2 ir dar daug kitų.
Muse esu klausęs tikrai nemažai, bet niekad jie manęs ypatingai nevežė. O dabar išgirdus net sunervina
Radiohead na viena daina man tikrai patinka, o šiaip nesiklauso visai. Suprantu, kad čia nėra kasdieninė tokia muzika kaip Frusciante, bet John'ą suprantu, o Radioheadų niekaip nejaučiu.
Placebo - na esu permažai klausęs, todėl gal jie visai ir veža.
The Killers esu nedaug klausęs, bet irgi niekaip aš jų nepagaunu, man jie skamba per daug taip nuvalkiotai. Nežinau...
U2 - negaliu pakęst Bono, niekaip man jie nelimpa.
Jei dar ką prisiminsiu parašysiu.
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
let's make evil
----------------
----------------
And I drank the beer
----------------
Ghost Horses...
U2 ir radiohead irgi ne tie
----------------
let's make evil
----------------
Ghost Horses...
----------------
----------------
Ghost Horses...
Aš taip pat nemėgstu Oasis, vėlgi čia daugiau antipatija nariams, broliams Gallagheriams.
----------------
And I drank the beer
----------------
Ghost Horses...
----------------
And I drank the beer
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
http://www.yout ... h?v=kSqS27hwwCc
http://www.yout ... h?v=oiSohz7B0Zo
Jurga atrado receptą kaip Lietuvoj kurti kokybišką muzikąąą!! JĖĖ
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės