Red Hot Chili Peppers

Grupės, kurias visi dievina, tačiau nekabina Jūsų

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupė, kurią taip pat mėgstu...

« 1 2 3 4 5 6 »

powas 2009-06-21 11:53
Žinučių: 1697
Goda, puikiai pavaizduoja pasakymą, kad savo priešą reikia pažinti.

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

zweee 2009-06-21 11:56
Žinučių: 643
Radiohead, na turi geru tikrai dainu kurios man patinka bet ju visa aplamai muzika manes nekabina.
Taip pat John Frusciantes albumai manes nekabina, tik kelios dainos.
Metallica taip pat manes nekabina, isskyrus nothing else matters.
Lietuviskieji Bix manes nebekabina, nors seniau labai patikdavo.

O pvz man U2 ziauriai patinka ir kabina, placebo labai kietos visos dainos.
Aš Goda. 2009-06-21 11:57
Žinučių: 2081
tai jo, matot, aš turiu savo hobį. Kažkada sunervino Hesės kažkoks pasakymas, tai perskaičiau jo biografiją, kad galėčiau suvartyt. Bet ne, papirko mažiukas

----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės

Aš Goda. 2009-06-21 12:02
Ta biografija tai virš 400psl knyga, ta prasme. O tą. Dar kažkaip keistai Arctic monkeys niekad nejaučiau, net ir indie rock periodais.

----------------

powas 2009-06-21 12:03
O, Goda, Nietzsche irgi skaitei, kad galėtum jį vartyt?

Aš niekaip nepagaunu The Kooks. Negaliu aš jų klausyt.

----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer

Aš Goda. 2009-06-21 12:25
Citata:

powas rašė:
O, Goda, Nietzsche irgi skaitei, kad galėtum jį vartyt?

Nu jei atvirai, tai, taip. Bet mečiau, nes supratau, kad dar nepakankamai subrendus esu, kad priimčiau kas naudinga, tiek kad atmesčiau kas yra tik demagogija. Čia pagrindinė bėda, kad per jauni žmonės prisiskaito Nyčės, kurie dar nežino ką reikia atmesti, ir juos jis formuoja, vietoj to kad tik papilditų kažką, POVILAI.
" Filosofai kuriuos kiti dievina, bet jūsų nekabina" Būtų tada mano postas į temą.

----------------

powas 2009-06-21 12:28
Ei, Goda, nesu pats Nyčės baisus gerbėjas, labai jau nihilistas jis man. Gerai, išsiaiškinom.

----------------
And I drank the beer

powas 2009-06-21 12:35
Na plačiau rašant, ir aš skaičiau Nyčės porą veikalų, bet taip pat supratau, kad jis man didelis pavojus, nes kaip ir sakei jis formuoja, o ne papildo. Pavojus nesusiformavusioms asmenybėms kaip sakant. I prefer Schopenhauer

Mamontovas irgi manęs nekabina, išskyrus senus jo darbus ir ypač Šiaurės naktis. Pusė penkių. Po to jis man kažkoks lame pasidarė.

Gal kas turit visą Šiaurės naktis. Pusė penkių albumą kompe?

----------------
And I drank the beer

motörhead 2009-06-21 12:48
Žinučių: 1793
as nesuprantu ka zmones randa U2 muzikoj... ...man visiskai ji nelimpa

----------------

Psic 2009-06-21 16:09
Žinučių: 2963
Taigi daug tokiu dalyku muzikoj :> Arcticai lyricsuose naudoja daug eiluciu is kitu dainu, kai kurias perstato vietom, kai kurias palieka originale. Cia gal kaip tribute :p
O apie klipus.. Ju koncepcijas juk rezisieriai arba siaip panasaus kanto zmones daro
As cia neginu, JEI KA. As cia siaip i tema.

----------------
And i continue to burn my midnight lamp...

Psic 2009-06-21 16:11
Oj ble... Cia Godos oridzinal zinute pacituota turejo but.

----------------

Vilte 2009-06-21 17:27
Žinučių: 1870
U2 visai nekabina manes. Ir dar labai nervina kai tas Bono su akiniais savo buna, mane kazkodel labai nervina Kooks'u galiu klausyt, bet neveza jie manes, kazkaip truksta prieskonio, taip sakant. O vat kai pirma kart Pink Floyd'u paklausiau, tai as tikejausi kazko geresnio, tai kazkaip paklausau, bet nekabina. Dar labai nekabina tos visos dainuojamosios poezijos ir pan. aj kazkokios skystos dainuskos.

----------------
Don't worry
Be hippie!

Vilte 2009-06-21 17:28
Žinučių: 1870
Aj jo, dar Queen'ai manes ir nezavi .

----------------
Don't worry
Be hippie!

Aš Goda. 2009-06-21 17:52
Citata:

Psic rašė:
Taigi daug tokiu dalyku muzikoj :> Arcticai lyricsuose naudoja daug eiluciu is kitu dainu, kai kurias perstato vietom, kai kurias palieka originale. Cia gal kaip tribute :p
O apie klipus.. Ju koncepcijas juk rezisieriai arba siaip panasaus kanto zmones daro
As cia neginu, JEI KA. As cia siaip i tema.

Gerai. kad pasakei kad negini, nes blemba blemba būčiau sudavus atžagaria ranka. Tik pagina kas nors, tik pagina tegu. Ne šiaip, tas klipas tai garantuotai jos idėja, nes dar šnekėjo Jurga apie Bjork kitą klipą ir sako " man labai patinka tie žmonės katinais persirengę ( ) užsinorėjau ir aš tokį padaryti". Ar kažkas tokio. Bet jei jau prakalbom apie indie rock ir besikartojančias eilutes, tai Franz Ferdinant "Katherine kiss me" ir " no you girls" ... kaip čia? Tingėjo antrą dainą kurti, ar čia gili mintis, kad Katherine irgi girl?

----------------

asta_ 2009-06-21 19:40
Žinučių: 2147
Kokia gera tema! o galima tik išsilieti, nepasakant priežasčių? nemėgstu Queen. nekenčiu Scorpions, ac/dc, Def Leppard etc. visai nekabina Nirvana, The Cure, bet čia nekabinatys, tai nesakau, kad negaliu klausyt ar smth. niekada nepatiko Mamontovas.

----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."

motörhead 2009-06-21 19:44
Žinučių: 1793
va va...Mamontovas irgi man nepatinka

----------------

powas 2009-06-21 20:00
A, taip, Queenai. Tiesą pasakius niekad nekabino manęs ir Foo Fighters, nemėgstu. Ir aš kažkodėl tiesiog neapkenčiu Bob Dylano. Depeche Mode nepagaunu, nors paklausyt galiu, tiksliau dažnai bandau, bet niekaip man nelimpa. Geriau New Order

----------------
And I drank the beer

Psic 2009-06-21 20:05
Kaip galima Queenu nesuprast :/ Gi ten tobulybe! Vokalas, gitara, polifonija, dainu zodziai, struktura, mmm Taip, taip, skonio reikalas...

----------------

asta_ 2009-06-21 20:09
Žinučių: 2147
Citata:

Psic rašė:
Kaip galima Queenu nesuprast :/

nesuprasti ir nemėgti - du labai skirtingi dalykai.

----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."

powas 2009-06-21 20:11
Aš jų nemėgstu, todėl ir nebandau suprasti.

----------------
And I drank the beer

« 1 2 3 4 5 6 »