1) Led Zeppelin (net ir Stairway to Heaven man buvo didelis WTF) 2) 50 Cent (oh come on, išmok kalbėti aiškiai) 3) AC/DC (kiek laiko galima groti tuos pačius tris akordus?)
Man susidaro įspūdis,kad Led Zeppelin yra vienas iš tų " love it or hate it" variantų.manęs ankščiau visai nekabindavo, bet dabar pasitaiko tokių laikiotarpių kai jų klauso labai daug ir tikrai labai veža
3) AC/DC (kiek laiko galima groti tuos pačius tris akordus?)
Gerai. AC/DC - turbūt patį primityviausią ir vienodžiausią roką grojanti grupė, bet… bet yra toks žodis “draivas”. Va šito iš šios grupės nieks neatims. Manau, muzika gali būt visiškai paprasta ir vienoda, bet jei ji “kabina”, “veža” ar ”nuneša stogą” – valio tokiai muzikai. Iš AC/DC šito neatimsi... Aišku, tu manai, kad tokią muziką klauso tik apskritai per daug nelinkę į muziką gilintis žmonės
---------------- vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O per amžių amžius AMEN -------------------------------------------- Būsiu pas Moe.
No offence,bet man atrodo,kad šita tema yra no good visai forumo atmosferai.Čia prasideda diskusijos,dėl muzikinio skonio,kurios gana lengvai gali privesti prie pykčių.Mėgstam visi tai,ką mėgstam,kas MUS veža.Thats enough,o diskutuoti,kad vienam patinka tai,kas kitam nepatinka atrodo pointless
---------------- We ride tonight..we ride tonight.. Ghost Horses...
Tai cia tema "[..]taciau nekabina JUSU". Zmonem, kurie atsauna "nevaryk, cia gi jega grupe" reiktu susimastyt pries spaudziant knopke "OK!" posto gale, nes sitoj temoj varyt galima ant muzikos, nepaisant to, kad kazkam ji gali patikt Ir teoriskai turetu but visiems gerai. Tema idomi, mano nuomone.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
aha, as irgi manau,kad gera tema, netgi moko mus pakantumo
manes visiskai nekabina depeche mode, man jie nuobodus....Alina Orlova - kurejas turi kurti kazka nauja pas ja sukurta viena daina, o kitos klonuotos....aj nu daug kas man nepatinka
Manęs visiškai nekabina Linkin Park. Nežinau, bet dauguma jų dainų lyg ir visiškas š.sukuria viena hita,susuka gerą klipą, o išleisdami naują albumą imeta dar 19 dainų kurių nė pats velnias nėra girdėjęs.
---------------- "i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
Linkin Park mane linksmina tuo, kad kiekvienam naujam albumui sukuria po porą šimtų (!) naujų dainų, iš kurių po to atrenka dvidešimt Tai jei per metus ar pan. jei padaro triženklį skaičių dainų, kokio lygio galima tikėtis?
Eglė prieš keletą metų buvo išprotėjus dėl Guns n' Roses. O ypač dėl Axelio. Bet blem kažkada žiūrėjom jų sugrįžimo koncertą... Tai taaaip prastai. Ateina toks visas neatpažįstamai sudarkytas metų ir reabilitacijos ir ant pirmų natų žiauriai pro šoną. Nu jau taip prastai, kad net komiškai. Juokiaus, tiesą sakant. Labai.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Nesakyk Eglei kad man nepatinka Axl Bet man jis tikrai juokingas tipas, toks "Fuck you, aš kietas, aš rocko žvaigždė, esu toks stereotipas, kad man nuo savo pačio nuostabumo koktu daros", toks narcizas jis man. Negaliu
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
nu tai, jei jau esi roko žvaigždė, tai būk malonus taip ir galvoti apie save. Chrisas Martinas- JAUTRUS ROKERIS, VEGETARAS. Guns n Roses žydėjimo laikais, tai taip nesuprastas būtų. Nesuprastas būtum su trumpais, cheminio nepatvarkytais plaukais ir ne odinėm kelnėm vien jau. Dėl to kad Axelis buvo toks, buvo ir Guns n Roses. Axelis dar prieš sukurdamas grupę norėjo būti roko žvaigždė. bleem. Gana šnekėt apie muziką. Reik jos klausyt. AŠ PAVIRTAU MONSTRU. MONSTRU šnekančiu apie muziką.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
RHCP rašė: nu tai, jei jau esi roko žvaigždė, tai būk malonus taip ir galvoti apie save. Chrisas Martinas- JAUTRUS ROKERIS, VEGETARAS. Guns n Roses žydėjimo laikais, tai taip nesuprastas būtų. Nesuprastas būtum su trumpais, cheminio nepatvarkytais plaukais ir ne odinėm kelnėm vien jau. Dėl to kad Axelis buvo toks, buvo ir Guns n Roses. Axelis dar prieš sukurdamas grupę norėjo būti roko žvaigždė. bleem. Gana šnekėt apie muziką. Reik jos klausyt. AŠ PAVIRTAU MONSTRU. MONSTRU šnekančiu apie muziką.
Čia kaip dauguma gitaristų gitaros forumuose pavirtę elektrotechnikos GEEK'ais.
Mano Top 5:
1) Led Zeppelin (net ir Stairway to Heaven man buvo didelis WTF)
2) 50 Cent (oh come on, išmok kalbėti aiškiai)
3) AC/DC (kiek laiko galima groti tuos pačius tris akordus?)
ir pora vietinių WTF
4) Alina Orlova (OMG stop screaming)
5) Alanas Chošnau (Just... WTF)
Čia atfiltravus viską, ko, pasak Roko, ne visi [Lietuvoje] klauso
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
Don't worry
Be hippie!
----------------
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
Gerai. AC/DC - turbūt patį primityviausią ir vienodžiausią roką grojanti grupė, bet… bet yra toks žodis “draivas”. Va šito iš šios grupės nieks neatims. Manau, muzika gali būt visiškai paprasta ir vienoda, bet jei ji “kabina”, “veža” ar ”nuneša stogą” – valio tokiai muzikai. Iš AC/DC šito neatimsi... Aišku, tu manai, kad tokią muziką klauso tik apskritai per daug nelinkę į muziką gilintis žmonės
----------------
vardan FLEA, ANTHONY ir CHAD'O ir švenčiausiojo JOHN'O
per amžių amžius AMEN
--------------------------------------------
Būsiu pas Moe.
----------------
We ride tonight..we ride tonight..
Ghost Horses...
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
manes visiskai nekabina depeche mode, man jie nuobodus....Alina Orlova - kurejas turi kurti kazka nauja pas ja sukurta viena daina, o kitos klonuotos....aj nu daug kas man nepatinka
----------------
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
----------------
And I drank the beer
----------------
Čia kaip dauguma gitaristų gitaros forumuose pavirtę elektrotechnikos GEEK'ais.
----------------
Atsikelti anksti tai dar nereiskia, kad su gaidziais
+1
----------------
let's make evil