Keista, jog rhcp.lt forume nėra temos apie Beck'ą, vieną iš orginaliausių ir kūrybingiausių muzikantų. Nejaugi niekas neklauso šio poeto ir muzkanto, kuris naudoja visus stilius, pirmiausiai juos perkūręs ir lyg atradęs iš naujo?
Aš pradėjau klausyti jo muzikos prieš kelias dienas, bet prilipo kaip reikiant... woow.
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
aha aha. Mano viena draugė TAAAAAAIP išprotėjus dėl jo. Kad aš viską apie jį žinau dėl jos aistros. Tai ir priklausius jo esu. Kad jis žiauriais kūribingas ir originalus tai aš pripažįstu, bet apskritai tai nėra mane labai paliečianti jo muzika. Aišku 90tųjų klasika LOSER, visokie sexx laws, gamma ray, girl- nenuneigsi tokių gabalų.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Aš neseniai peržiūrinėjau Futuramos visus epizodus ir vienam epizode yra Beck'as. Kai uždainavo Sexx laws, nusprendžiau duot jam šansą... jau trečia diena beveik nieko be jo ir neklausau...
---------------- ..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened. And I drank the beer
paauglystėj labai mėgau jį. dabar ištrinta diskografija iš pc reikės parsisiųst kada. labiausiai nuklausyti albumai Odelay ir Sea Change. o "Where It's At", "Lost Cause", na ir, žinoma "Looser" tai kadaise vieni mėgstamesnių gabalų buvo, apskritai. patinka man jo skambesys, klipai originalūs, ypač senieji tie. vertas dėmesio atlikėjas.
---------------- "I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
Sea Change man draugė įsakė įsirašyti kaip prieš mieginį albumą, tai taip ir žinau kokias pirmas 3 dainas jo. Apskritai Beckas mane kaip asmenybė ir muzikantas žavi, o ne jo muzika. Jis tookią savo istoriją turi. o tie klipai tai legendiniai tikrai. Man jis su savo klipais labiausiai ir asocijuojasi. Nu išdykęs rimtai yra. Aš tai stebiuosi, kad tau, Povilai, jis patinka.
---------------- Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
Ne neįtikėtina, o keista. Pataisiau. am, nežinau šiaip prie mano susikurto tavo internetinio įvaizdžio kažkaip nesiderina. Bet Becką turbūt per daug vienpusiškai pažįstu. Maždaug : "satan gave me taco"
Nu tai visi yra susikūrę kažkokius įvaizdžius vieni kitų daugiau mažiau. Tik nebūtinai supranta sąmoningai ar apibrėžia taip. O dieve, jau žiauriai atsibodo šnekėt. tai, gerai, greitai užbaigiu. Tai, jo, Eglė. Truputį nesveikai čia su tuo mažu internetiniu pasauliu.
Žiauriai nusibodo, eh. Na matai, tik pradėjom apie ją vakar snekėt ir žiūriu, kad parašė man kažkokia Beck'o aistruolė, lol. Beck makes wonders happen!
Aha, sėdi ji ištisas dienas prie last.fm ir laukia, LAUKIA kol koks naujas žmogus pradės Becko klausyt, o tada kaip vanagas puola rašyt jam, rekomenduot dainas ir albumus. MALDAUJU NESAKYK JAI KAD TAIP SAKIAU. Ne, juokauju gali sakyt. NE MALDAUJU NESAKYK. Ne ne gali sakyt. NE TIKRAI PRAŠAU NESAKYK. ne, juokauju šiaip tas nesakyk tai darželio laikus primena, tai juokinga. Aš čia paaiškinau, kas turėtų būti juokinga, tai manau viską išsiaiškinom jau. O tas nusibodo, tai čia ne tai, kad su tavim šnekėt, tu nesuprask neteisingai.
Aš pradėjau klausyti jo muzikos prieš kelias dienas, bet prilipo kaip reikiant... woow.
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
Taip Ne Gal Turbūt Nežinau Nesupratau/Neišgirdau klausimo Negavau žinutės
----------------
..And there was a dead wild cat and a bottle of beer that had been, that had never been opened.
And I drank the beer
----------------
"I've never been an extrovert, but i'm still breathing."
----------------
----------------
And I drank the beer
----------------
----------------
And I drank the beer
----------------
----------------
And I drank the beer
O tas nusibodo, tai čia ne tai, kad su tavim šnekėt, tu nesuprask neteisingai.
----------------
----------------
And I drank the beer