nzn, as maniau isaugusi is to amziaus, kai svaidaisi megstamiausiais atlikejais, bet turiu pripazint, kad Waitsas toks yra. Matyt, pernelyg anksti uzkibau ir nebeatlipsiu :)
tarp paciu megstamiausiu albumu visada liks Closing Time - nes pirmas ne tik jam, bet ir man - bei Rain Dogs. Cia gal akivaizdu kodel [pridursiu tik, kad Singapore isvis, geriausias visu laiku bilekokio girdeto albumo openingas ir. as. negaliu. kaip sitas diedas moka pasakot istorija. Nezinau, magija, imu pezet.]
filmas tai be abejoniu Jarmuscho Down By Law, savo laiku kai ziurejau, krykstavau, kad susimale trys begal megstami diedai - JJ, Waitsas & Lurie.
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
I scream, you scream, we all scream for ice cream?
Mano pirmas Waitso albumas buvo Bone Machine, tiksliai nepamenukodėl pirmą įsigijau šitą, bet tikriausiai dėl I Don't Want to Grow Up klipo. O šiuo metu tikriausiai The Black Rider mano favoritas, nerealus.
Kaip tas fantazariumas? Nemačiau dar, bet be Waits atrodo toks so so.
---------------- It's not who you've known But who you're knowing
Neeee! Viskas prasidėjo nuo Coffee & Cigs, sužavėjo mane tas veikėjas, tada pasižiūrėjau, kad jis muzikantas, tada tube pamačiau I Don't Want to Grow Up klipą, bet rimtai sužavėjo Goin' Out West klipas ir daina.
---------------- It's not who you've known But who you're knowing
neziurejau, nelabai ir planuoju. Ypac kai vienu metu visa aplinka eme krykstaut stilium OMG BET TAI KAAAAI TINKA JAM SETONO VAIDMUO. Okay guys chillax, ir be jusu strykciojimo aisku. Cia reiskiasi ir mano douchebagiskumas, ko gero
---------------- under the bridges of fame it's always nighttime
Tema apie Tom Waits ir viską prie ko jis prisilietė.
Koks ponų mėgstamiausias albumas? Filmas, kuriame Waitsas vaidino? Gal kas matė gyvai bent vieną spektaklį su Waits muzika?
----------------
It's not who you've known
But who you're knowing
nzn, as maniau isaugusi is to amziaus, kai svaidaisi megstamiausiais atlikejais, bet turiu pripazint, kad Waitsas toks yra. Matyt, pernelyg anksti uzkibau ir nebeatlipsiu :)
tarp paciu megstamiausiu albumu visada liks Closing Time - nes pirmas ne tik jam, bet ir man - bei Rain Dogs. Cia gal akivaizdu kodel [pridursiu tik, kad Singapore isvis, geriausias visu laiku bilekokio girdeto albumo openingas ir. as. negaliu. kaip sitas diedas moka pasakot istorija. Nezinau, magija, imu pezet.]
filmas tai be abejoniu Jarmuscho Down By Law, savo laiku kai ziurejau, krykstavau, kad susimale trys begal megstami diedai - JJ, Waitsas & Lurie.
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
Mano pirmas Waitso albumas buvo Bone Machine, tiksliai nepamenukodėl pirmą įsigijau šitą, bet tikriausiai dėl I Don't Want to Grow Up klipo.
Kaip tas fantazariumas? Nemačiau dar, bet be Waits atrodo toks so so.
----------------
But who you're knowing
----------------
But who you're knowing
----------------
under the bridges of fame it's always nighttime
----------------
But who you're knowing