Jei Kurtas nebūtų nusižudęs, manau, kad Nirvana būtų smarkiai nublukusi per šiuos metus... Čia tokia mano žiauri nuomonė. Bet šiaip tikrai nebloga grupė, padėjusi daugybę pamatų kitiems
really good tuo isitikinti uzhtenka pazhiuret ju live konca ''unpluged in New York''.bet prie to,kad jie tapo legenda, kzkiek prisidejo Kurto mirtis.jis nusizhude budamas pacioj virshunej (gal po kzkiek metu Nirvana butu nusivazhiavus ir zhmones neprisimintu jos kaip really good band)
Unplugged in NY galeciau klausytis ir klausytis - neatsibostu. Ir apskritai pagyrimu tema, nes apie Nirvana mazai ka blogo ishpeshit Ir nepradekit "kas butu, jei butu", nes "yra, kaip yra"
tai koks skirtumas tai buvo pavadinta "karve", "gegute" ar "grunge". ne nuo pavadinimo priklauso pirmumo teise. paprasciausei kai pradininkai pradejo grot tai jie buvo mazai kam zinomi ir jiems buvo visiskai nusiskt ar jie grojo ta ar ana. o be to niekur negirdejau tokio fakto kad nuo tik nuo nirvanos ispopuliarrejimo tas stilius vadintas grunge
Gera grupe, didelis talentas, didele itaka muzikos istorijoje. Bet as vieno dalyko negaliu suprastri. Kaip Kurtas galejo vesti Cortni Lave? Manau del jos ir nusizude...
Superine grupe..rimtai gerbiu Nors tiesa sakant nemanau, kad dabar ju muzika butu taip vertinama, jeigu ne tragiska grupes istorija..Is tikruju idomu , kas butu dabar, jeigu Curtas nebutu nusizudes .. ieva_pieva>>man igi idomu, kaip jis galejo vesti ta moteri.. ji man atrodo labai jau nepatikima
joa,Courtney Love tikrai pasitikejimo nesukelia (zhinant tai,kad ji buvus narkomane ir kad buvo itariama nuzhudzius Cobaina).ir Nirvana tikrai pranoksta Courtney's grupe 'Hole',kas turbut jai irgi nlb patiko
To Carnis: Nera aishku ar nusizhude ar ne..cia galejo ir Courtney Love prikisht nagus..nors kita vertus Cobainas pastaruosius savo gyvenimo menesius buvo gilioj depresijoj,kas galejo ji paskatint isikisht revolveri i burna ir boom!-suzhalotas neatpazhystamai veidas-gali net boot ,kad Cobainas gyvas..aishku...gal ir naivu tuo tiket,bet tai viena ish versiju Beje..paskutiniam laishke "?priesh nusizhudydamas?"jis rashe,kad: 1)atsibodo apsimetinet,jog jam patinka tai ka jis daro,2)nejaucia noro gyvent ir pan..greitai man rodos dar rodys (lygtais per Tango tv,gal ketvirtadieni,nors tiksliai nzn tik karta anonsa girdejau) apie Kurta "Last days" Tai va
Nirvanos gabalas "Aero zeppelin" man iki shiol yra vienas labiausiai velkanciu kooriniu ish VISKO,ka girdejes Albumas tai "nevermind" ir aishku Unplugedas patinka...nzn,kaip jums,bet man Unplugedo versijos labiau velka nei originalios ir tai liecia ne tik Nirvana
Wow!!! What a f... happened? Aš su tavim sutinku Bent jau dėl gabalo, albumo ir unpluggedo. Nors ne, kaip gabalas man labiau patinka "Come as you are". O dėl savižudybės... Who cares. Nebėra jo. Courtney man atrodo nepakankamai protinga savo džiovintom smegenim, kad žinotų, katru galu revolverį reikia imti. Ją išvis reikėtų šen bei ten užrakinti ir niekada neišleisti.
Dėl SpanGuolės - bent jau man ji paaiškino, kad tai reiškia viską, ką tu išvardinai
FLEAPEAjus ---> ĮDOMU, ką norėjai pasakyti šiuo sakinu??? --> "suzhalotas neatpazhystamai veidas-gali net boot ,kad Cobainas gyvas..aishku...gal ir naivu tuo tiket,bet tai viena ish versiju" Kadangi pas mane Tangvo TV nerodo, tavo minėtos laidos nepažiūrėsiu.
vieni geriausiu, bet ryskiai pervertinti
Ir nepradekit "kas butu, jei butu", nes "yra, kaip yra"
mudhoney ir soundgarden pradejo grot zymiai anksciau
Bet tada taj dar nebuvo vadinama grunge
Bet as vieno dalyko negaliu suprastri. Kaip Kurtas galejo vesti Cortni Lave? Manau del jos ir nusizude...
Nors tiesa sakant nemanau, kad dabar ju muzika butu taip vertinama, jeigu ne tragiska grupes istorija..Is tikruju idomu , kas butu dabar, jeigu Curtas nebutu nusizudes
ieva_pieva>>man igi idomu, kaip jis galejo vesti ta moteri.. ji man atrodo labai jau nepatikima
Nera aishku ar nusizhude ar ne..cia galejo ir Courtney Love prikisht nagus..nors kita vertus Cobainas pastaruosius savo gyvenimo menesius buvo gilioj depresijoj,kas galejo ji paskatint isikisht revolveri i burna ir boom!-suzhalotas neatpazhystamai veidas-gali net boot ,kad Cobainas gyvas..aishku...gal ir naivu tuo tiket,bet tai viena ish versiju
Beje..paskutiniam laishke "?priesh nusizhudydamas?"jis rashe,kad:
1)atsibodo apsimetinet,jog jam patinka tai ka jis daro,2)nejaucia noro gyvent ir pan..greitai man rodos dar rodys (lygtais per Tango tv,gal ketvirtadieni,nors tiksliai nzn tik karta anonsa girdejau) apie Kurta "Last days"
Tai va
Nirvanos gabalas "Aero zeppelin" man iki shiol yra vienas labiausiai velkanciu kooriniu ish VISKO,ka girdejes
Albumas tai "nevermind"
Kodel toks nickas-SpanGuole?
1) Tiesiog uoga
2) Megsti "paspangt (Spanguole)" (Charakteris
3) Megsti uogas-spanguoles
4) Megsti raudona spalva
5) Kitka
Dėl SpanGuolės - bent jau man ji paaiškino, kad tai reiškia viską, ką tu išvardinai
Kadangi pas mane Tangvo TV nerodo, tavo minėtos laidos nepažiūrėsiu.