1. 2. Daft Punk 3. Metallica 4. A-Ha 5. Nirvana 6. (nes 1 ir taip aišku) DABAR - mano grupė
O toliau Placebo, Franz Ferdinand, Nelly Furtado, Dave Mathews Band ir dar daug daug visko... Net Avril Lavigne paskutiniu metu pradėjau klausyti, nes visai smagios dainos
Mano penketukas retkarčiais kečiasi (tik pirma vieta jau pora metų nesikečia). Taigi, šiuo momentu jis yra maždaug toks: 1. Red Hot Chili Peppers /John Frusciante 2. The Cranberries 3. System Of A Down 4. SoundArcade 5. Guns'n'Roses, Queen, AC/DC...
1. System Of A Down 2. Red Hot Chili Peppers 3. Nirvana 4. Metallica 5. The Doors/ The Rolling Stones/ Pink Floyd/ Jimi Hendrix/ Guns'n'Roses/ Bob Marley/ Iron Maiden.. vnz pastaruoju metu lb traukia oldies
Turciau pasiaisqint SOAD parashiau prieky vien del to, kad jie sviezesni, o shiaip pepperiu net ir dazniau klausaus. Zinant tai, kad ateinantis albumas pristatomas kaip trankiausias ish RHCP kurybos, tai po jo pasirodymo pipirai ilgam uzsitvirtins 1ma vieta
1)Megadeath (Daug prarandat pipiriniai ...oi daug 2)RHCP (Be komentaroo) 3)Rage Against the Mashine(ypac pirmas albas '92-Zarazoj yr ) 4)Pearl Jam 5)Nirvana 6)SpinDoctors(FunkRock ) 7)Led zeppelin 8)Doors 9)Chimaira(Naujausias mano atradimas Pass out of existence!! ) 10)Alice in chains 11)Radiohead 12)Blur 13)Incubus 14)Muse 15)Queens of the stoneage 16)System of a down 17)Pantera 18)Police/Sting 19)LinkinPark 20)Oasis
1. Red Hot Chili Peppers; 2. U2; 3. Reamonn; 4. KISS, Led Zeppelin, The Rolling Stones, AC/DC, Sex Pistols, Def Leppard, Aerosmith, REM; 5. The Cranberries; 6. John Frusciante; 7. Pink Floyd; 8. No Doubt (bet ne Gwen solo); 9. Nirvana; 10. Queen, The Beatles...
Nesigavo 5 - ukas... Tai mano dazniausiai klausomos ir megstamos grupes/atlikejai..
1.Rhcp 2.Incubus 3.toliau vietos vis keiciasi, nes tiek geru grupiu yr siame pasauly, vis atrandu kzko naujo..siuo metu tai turboreanimacija 4.John Frusciante 5.Mindless self indulgence
Ir mane gali ispirt... 1.METALLICA 2.Red Hot Chili Peppers, S.O.A.D, Him, Rammstein, Korn, Nirvana, Green Day, Fuel, AC/DC, Travis, Apocalyptica, Guano Apes, Queen, Nightwish, Therion, Black Sabbath, Iron Maiden, Scorpions, Guns 'n' Roses, Aeorosmith...............
1. Red Hot Chili Peppers 2. System of a Down 3. d.a.b.a.r. 4. Daft Punk 5. Andrew Lloyd Webber (ne grupė, bet tiks) 6. Metallica 7. A-Ha 8. Nirvana 9. Dave Mathews Band 10. Nelly Furtado
1. RHCP
2. U2
3. kaiser chiefs
4. blur
5. white stripes
2.S.O.A.D.
3.lou reed
4.lenny krawitz
5.moby
6.fat boy slim(sitas tik tarp kitko)
2.Pearl jam
3.Radiohead
4.Nirvana
5.Smashing pumpkins
2. Pearl Jam
3. The Doors
4. Foje
5. Audioslave/Placebo/Led Zeppelin/dar kas nors pgl. nuotaiką
sakykim taip. du paskutiniai - kintamieji siaip jau
2. Daft Punk
3. Metallica
4. A-Ha
5. Nirvana
6. (nes 1 ir taip aišku) DABAR - mano grupė
O toliau Placebo, Franz Ferdinand, Nelly Furtado, Dave Mathews Band ir dar daug daug visko... Net Avril Lavigne paskutiniu metu pradėjau klausyti, nes visai smagios dainos
2. System Of A Down
3. Nirvana
4. Metallica
5. Depeche Mode
1. Red Hot Chili Peppers /John Frusciante
2. The Cranberries
3. System Of A Down
4. SoundArcade
5. Guns'n'Roses, Queen, AC/DC...
1. System Of A Down
2. Red Hot Chili Peppers
3. Nirvana
4. Metallica
5. The Doors/ The Rolling Stones/ Pink Floyd/ Jimi Hendrix/ Guns'n'Roses/ Bob Marley/ Iron Maiden.. vnz pastaruoju metu lb traukia oldies
Turciau pasiaisqint
2.U2
3.The Verve
4.Nirvana
5.Radiohead + Circle Jerks, Alanis Morissette, R.E.M., ,Rolling Stones,The Cardigans,Foje..
2)RHCP (Be komentaroo)
3)Rage Against the Mashine(ypac pirmas albas '92-Zarazoj yr
4)Pearl Jam
5)Nirvana
6)SpinDoctors(FunkRock
7)Led zeppelin
8)Doors
9)Chimaira(Naujausias mano atradimas
10)Alice in chains
11)Radiohead
12)Blur
13)Incubus
14)Muse
15)Queens of the stoneage
16)System of a down
17)Pantera
18)Police/Sting
19)LinkinPark
20)Oasis
2. U2;
3. Reamonn;
4. KISS, Led Zeppelin, The Rolling Stones, AC/DC, Sex Pistols, Def Leppard, Aerosmith, REM;
5. The Cranberries;
6. John Frusciante;
7. Pink Floyd;
8. No Doubt (bet ne Gwen solo);
9. Nirvana;
10. Queen, The Beatles...
Nesigavo 5 - ukas... Tai mano dazniausiai klausomos ir megstamos grupes/atlikejai..
2.Incubus
3.toliau vietos vis keiciasi, nes tiek geru grupiu yr siame pasauly, vis atrandu kzko naujo..siuo metu tai turboreanimacija
4.John Frusciante
5.Mindless self indulgence
ex, ir taip toliau..
1.rhcp
2.Staind
3.Atika
4.Ziggy Marley
5.Foje
........ ir dar daug pavieniu dainu
1.METALLICA
2.Red Hot Chili Peppers, S.O.A.D, Him, Rammstein, Korn, Nirvana, Green Day, Fuel, AC/DC, Travis, Apocalyptica, Guano Apes, Queen, Nightwish, Therion, Black Sabbath, Iron Maiden, Scorpions, Guns 'n' Roses, Aeorosmith...............
2.Nofx
3.Foje
4.Pink Floyd
5.Zebrahead
1. Red Hot Chili Peppers
2. System of a Down
3. d.a.b.a.r.
4. Daft Punk
5. Andrew Lloyd Webber (ne grupė, bet tiks)
6. Metallica
7. A-Ha
8. Nirvana
9. Dave Mathews Band
10. Nelly Furtado
1)RHCP
2)Zdob si Zdub
3)gal Sly & the Family Stone siuo metu
4)White Stripes
5)Funkadelic
manau,kad po kokios savaites nuo trecios vietos gali viskas pasikeist ,bet siuo metu bus taip