Red Hot Chili Peppers

linkin park

Red Hot Chili Peppers forumų pradžia
Forumas: Grupė, kurią taip pat mėgstu...

« 1 2 3 4 5 ... 8 »

SpanGuole 2006-05-10 18:52
Žinučių: 1139
Citata:

gabriuxe rašė:

as ne tai turejau galvoje , turejau galvoje 'that yva stink' .jai izeidziau tai sorry tikrai to nenorejau...

nu ok tada. neizheidei
gabriuxe 2006-05-10 19:01
Žinučių: 331
Citata:

SpanGuole rašė:
Citata:

gabriuxe rašė:

as ne tai turejau galvoje , turejau galvoje 'that yva stink' .jai izeidziau tai sorry tikrai to nenorejau...

nu ok tada. neizheidei

tada gerai
gabriuxe 2006-05-10 19:05
na toliau sakykit sawo nuomones apie linkin park ir limp biskit.

laukiu
aistutja 2006-05-10 19:44
Žinučių: 163
Limp Bizkit, o ne Biskit.
gabriuxe 2006-05-10 20:00
Citata:

aistutja rašė:
Limp Bizkit, o ne Biskit.

maza klaidele , visas pasaulis numirs , nieko cia tokio kartais raides susipina ir tiek...
Chili 2006-05-11 18:29
Žinučių: 604
zinoti tai zinau tik kad va neklausau as ju...
gabriuxe 2006-05-11 22:32
sia tema jau pamirsot(liudna)

bet vistiek laukiu ir lauksiu jusu atsakimu...
Dozzaz 2006-05-11 22:34
Moderatorius
Žinučių: 1143
Tau siandien dar negana piktu zodziu? Matai kad snd reta kuri grupe turi pasisekima cia...
triushelka 2006-05-29 01:46
Žinučių: 735
man patinka chesterio balsas.. ...unikalus, labaj stiprus ir seip derinas su kito vokalisto maiko..
gabriuxe 2006-05-29 13:50
as pradejau kurti sawo pirmaja swetaine apie linkin park , buciau kurus apie rhcp , bet sitos swetaines nepralenksiu ...

pritariu chesterio balsas tikrai unikalus , ir pats jisai visai nieko ...
inaa 2006-05-29 21:39
Žinučių: 2124
dont like them
gabriuxe 2006-05-29 21:55
linkin park
FLEAPEAjus 2006-06-01 02:24
Žinučių: 142
Citata:

Ieva_Pieva rashe:
Šiaip neklausau. Žinau tik vieną dainą "Numb" ai ir dar "In the end" (jei čia jų). Bet šiaip jie man nepatinka. Aš juos priskiriu tokiai savo sukurtai grupei grupių, kaip Blink 182, Goog Charlotte, Incubus, Limp Bizkit, Crazy Town, Green Day, Placebo etc. Nežinau, kaip jas apibūdinti, bet tokie kažkokie keistai pasidavę kažkokiai įtakai ir darantys darantys darantys vis kažką, ir jų muzika tokia panaši. Nu tai ir LP kažkas panašaus... Gal. Jooo....

Jei jau Incubus priskyrei prie shitos (daugiausia "Punk-POP" neskaitant Placebo ir Limp bizkit) kategorijos,tai RHCP reiketu tuo labiau priskirt ...Incubusai sakyciau dabar vieni menishkiausiu ish to,kas galetu but rodoma per visokias Vivas,MTV ir t.t. ,o RHCP,kad ir kaip juos gerbciau,bet popseja kaip tik netingi...aishku yra geru kabinanciu gabalu paskutiniam albume,bet dar neatsirinkes ten normaliai...
O jeigu jau tema apie Linkin'park,tai ka ash gal pasakyt-nebloga grupe...kadangi pas mane music JukeBoxe 4000 gabalu,tai nesu ju persiklauses...
Atsirinkes shitus: A place for my head ; Forgoten ; Pushing me away ; Runaway ; Faint ; Lying from you ; Numb ; Somewhere i belong ; She shines
svirdulis 2006-06-01 08:18
Žinučių: 754
na kažkaip dabar negaliu aš jų klausytis... limp bizkit man dar šiek tiek aukštesnio lygio už LP, bet irgi ne fontanai... bet nenuneigsi, kad teko "praeiti" pro juos kely link muzikos nuo visokių Groove Coverage

gražiai išsilazdavojęs Maynard'as (TOOL) yra iš LP ir Limp Bizkit - "kidrock".
ieva_pieva 2006-06-01 12:13
Žinučių: 1512
Citata:

FLEAPEAjus rašė:
Jei jau Incubus priskyrei prie shitos (daugiausia "Punk-POP" neskaitant Placebo ir Limp bizkit) kategorijos,tai RHCP reiketu tuo labiau priskirt ...Incubusai sakyciau dabar vieni menishkiausiu ish to,kas galetu but rodoma per visokias Vivas,MTV ir t.t. ,o RHCP,kad ir kaip juos gerbciau,bet popseja kaip tik netingi...aishku yra geru kabinanciu gabalu paskutiniam albume,bet dar neatsirinkes ten normaliai...
O jeigu jau tema apie Linkin'park,tai ka ash gal pasakyt-nebloga grupe...kadangi pas mane music JukeBoxe 4000 gabalu,tai nesu ju persiklauses...
Atsirinkes shitus: A place for my head ; Forgoten ; Pushing me away ; Runaway ; Faint ; Lying from you ; Numb ; Somewhere i belong ; She shines

Nenoriu su tavim ginčytis, nes beveik įsitikinusi, kad tu pasakei visišką teisybę (bent dėl RHCP tai tikrai). Bet, deja, aš neskiriu tų, mano išvardintų grupių dainų, vieną nuo kitos. Jos man visiškai vienodos, visiškai neįdomios ir visiškai (o kaip gaila) tose dainuose aš nematau jokio meniškumo, tuo labiau jų video. Taigi, ne išimtis ir Incubus. Bet tai, tik mano vienos reikalas ir, ar jie geri, ar jie blogi, ginčytis tkrai neverta. Mano galva jie tokie, kaip ir dauguma. Ir tiesiog groja. Jų darbuose jokios išliekamos vertės roko istorijoje aš nematau. Man jie nepatinka.
mod3stas 2006-06-01 14:22
Žinučių: 265
taj dar neish-augote is tu zviegimu ir rekimu, kurie buvo madoje pries kelis metus
gabriuxe 2006-06-01 16:11
ne neishaugau is tu zviegimo , kaip tu vadini ... beto man jie visada isliks madoje , kaip ir rhcp , beto faina pagasdint klasiokus tokiomis dainomis , pvz :
linkin park - faint , jie iskart manes klausosi... nes jau jiems imusiau tokia taisykle ko klausau atspindi mano nuotaika , kaip apsirengiu tai atspindi mano nuotaika , o kai klausau linkin park jie prie manes , net nesiartina ...(nors zinoma kai apsirengiu dzemperi ir dzinsus reperiskus ant kuriu parasyta "fusk of , or I kill you "jie taip pat nesiartina... )
FLEAPEAjus 2006-06-01 23:59
Žinučių: 142
Citata:
Modestas rashe:
taj dar neish-augote is tu zviegimu ir rekimu, kurie buvo madoje pries kelis metus

Praejo keli metai ir ka?-jau tipo ne stilius ane Reix perspet draugus,kad LP jau nebemadingi Shiaip ar taip LP turi pakankamai stipriai kabinanciu gabalu padariusi

Citata:
Ieva_pieva rashe:
Nenoriu su tavim ginčytis, nes beveik įsitikinusi, kad tu pasakei visišką teisybę

Jauciuosi pamalonintas,kad neabejoji mano... tiesiog nenugincijamom mintim
Ech Ir kas gi galetu jomis suabejot
aistutja 2006-06-02 02:03
Žinučių: 163
lying from you - mano viena mėgstamiausių dainų apskritai.. pradžia graži..

kas dar.. ai va. kas mane labai nustebino ir užvežė. prieš kelis metus lankiau dailioškę ir ten buvo tokia mergaitė. maža ir visada besišypsanti, labai juokinga. kartą ji atėjo su walkmanu ir kažkas paklausė "ko klausai?". o ji sako: "linkin park!" niu jiega žodž
ieva_pieva 2006-06-02 09:21
Žinučių: 1512
Citata:

FLEAPEAjus rašė:
Jauciuosi pamalonintas,kad neabejoji mano... tiesiog nenugincijamom mintim
Ech Ir kas gi galetu jomis suabejot

Žinoma žinoma. Kas šuniui pakels koją, jei ne jis pats

« 1 2 3 4 5 ... 8 »