Va čia kaip pirštu į užpakalį. Mamontovas yra labai šaunus, rašo teisingus žodžius ir visa kita, bet LABAI JAU įsikirtęs į savo mamontovišką muzikos stilių. Norėtųsi kažko įvairiau, linksmiau, pramogiau Tad, manau, Mikutavičius yra per rainio nagelį šaunesnis šiuo metu
Ai dar prisiminiau.Pagal vieno mano pažįstamo teorija nuo Mamontovo Lietuva pradėjo vis labiau popsėti.Tada juk labai populiarios buvo ir Bix ir Antis ir Katedra ir t.t Bet iš lindo Mamontovas su Foje ir šiek tiek nuleido kartele (muzikine prasme:paprastesnės struktūros muzika ir t.t).Taip lietuviška muzika vis ėmė leistis žemyn, o Mamontovas išlaikė ta pati lygi.Galu gale tas lygis lietuviskam kontekste pasidarė labai geras.Taigi Mamontovas užsitarnavo pagarba tarp rimtesnės muzikos gerbėju ir iki šiol išlieka populiarus.Nu bet čia tik vieno mano pažįstamo nuomonė.Net nežinau sutikti ar ne.Turbūt galim ilgai ir nuobodžiai ginčytis.
bet kokiu atveju, gerbiu A.Mamontovą už jo mintis išreikštas tiek muzikoje tiek gyvenime ir apskritai, vienas iš žmonių, kuriais Lietuva gali didžiuotis
Kuom tu pasididziuosi? kad turi lietuvoj atlkeja kuris yra populiarus beweik wisu tarp, pasireishkia politinese akcijose, pasireiskia mene... Jis ne tik kad pasireiskia del zmoniu gerowes bet pasireiskia del sawes daugiau puiki proga jam buwo pristatyti albuma per "maximos akcija" Jis menininkas ir is to gywena wien. Kaip atlikejas neturiu prie ko prikibti wiskas fainai jega, bet jo standartai nusibodo prieshpaskutinis jo albumas buwo tikrai prastas.O sis wos wos geresnis O mikutwaicius ka? meno gyslele turi taciau jis ish muzikos negywena jis gi zurnalistas. Jo albume muzika daug iwairesne, maloniau ja klausytis tiesa pasakius pabodo mamontowo elektrines gitaros keli akordai. Taciau jis atlikejas yra geras lietuwai tikrai netrukdo ir sori kad cia lyginau bet kazkas uzkabino su tuo lyginimu.
zweee rašė: Kuom tu pasididziuosi? kad turi lietuvoj atlkeja kuris yra populiarus beweik wisu tarp, pasireishkia politinese akcijose, pasireiskia mene... Jis ne tik kad pasireiskia del zmoniu gerowes bet pasireiskia del sawes daugiau puiki proga jam buwo pristatyti albuma per "maximos akcija" Jis menininkas ir is to gywena wien. Kaip atlikejas neturiu prie ko prikibti wiskas fainai jega, bet jo standartai nusibodo prieshpaskutinis jo albumas buwo tikrai prastas.O sis wos wos geresnis O mikutwaicius ka? meno gyslele turi taciau jis ish muzikos negywena jis gi zurnalistas. Jo albume muzika daug iwairesne, maloniau ja klausytis tiesa pasakius pabodo mamontowo elektrines gitaros keli akordai. Taciau jis atlikejas yra geras lietuwai tikrai netrukdo ir sori kad cia lyginau bet kazkas uzkabino su tuo lyginimu.
Del tu keliu akordu, tai as asmeniskai manau, kad yra LABAI sunku kazka savo kuryboje keisti, kai ji turejo pasisekima 10-20 metu jau Jei jam taip gerai, zmonem gerai - kam eksperimentuot.
---------------- And i continue to burn my midnight lamp...
pries isyrant grupei jie buvo tiesiog "ievai". nelikus FOJE "ievu" tapo Andrius.ir manau netik jaunimo tarpe bet ir pagyvenusiu bei senu zmoniu akyse.pavyzdziui mano mociute negali ne dienos nepasiklausiusi FOJE arba A.M.
---------------- "i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
joa maciau dbr ziuresiu kiekviena treciadieni 10 h nes bus idomiu grupiu. seip fainas koncertas tie pokalbiai man patiko. bet siek tiek ant galo nusibodo klausyt jo dainu kazkodel :/
zweee rašė: joa maciau dbr ziuresiu kiekviena treciadieni 10 h nes bus idomiu grupiu. seip fainas koncertas tie pokalbiai man patiko. bet siek tiek ant galo nusibodo klausyt jo dainu kazkodel :/
taip! butent! jie yra vienodoki, todel greitai atsibosta... MANO NUOMONE (cia Rokui)
heh gi per televizoriu maciau kam man lankytis? seip esu buves ne karta jo koncerte. Labiausiai isimine juros sventes koncertas kuris buwo pries metus ar pries du kai paskutine daina dainavo lauzo swiesa. O seip naujo albumo koncertai neblogi buvau wasara pristatyme tai nebloga ispudi paliko.
hmmm bet vistiek manau kad tas pats nes nedaug ju tebera deja =/ gaila kad nera paskutinio konco kaune iraso, primintu viska, o tai mazai ka pamenu, mazas buvau
----------------
Tylintis kojotas viską mato, viską girdi!
-----
Pavargau bereikalingai loti forume.
----------------
Jis ne tik kad pasireiskia del zmoniu gerowes bet pasireiskia del sawes daugiau puiki proga jam buwo pristatyti albuma per "maximos akcija" Jis menininkas ir is to gywena wien. Kaip atlikejas neturiu prie ko prikibti wiskas fainai jega, bet jo standartai nusibodo prieshpaskutinis jo albumas buwo tikrai prastas.O sis wos wos geresnis O mikutwaicius ka? meno gyslele turi taciau jis ish muzikos negywena jis gi zurnalistas. Jo albume muzika daug iwairesne, maloniau ja klausytis tiesa pasakius pabodo mamontowo elektrines gitaros keli akordai. Taciau jis atlikejas yra geras lietuwai tikrai netrukdo
http://www.vide ... bnugbpllznwqcmz Hey Hey Hey Hey
http://www.vide ... finugbsgnklxhpy Neužgesk
http://www.vide ... cknugbphzxffefq Deganti Saulė
http://www.vide ... amnugblimjambuh Žvakių Šviesoje
http://www.vide ... apnugbfofobtsyg Kibernetiniai Žaislai
----------------
'Music is the face of God' - John Frusciante
Del tu keliu akordu, tai as asmeniskai manau, kad yra LABAI sunku kazka savo kuryboje keisti, kai ji turejo pasisekima 10-20 metu jau
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
----------------
pries isyrant grupei jie buvo tiesiog "
nelikus FOJE "
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
"i could be a vegetarian.there is no meat in beer right?" Joey Tribbiani
----------------
And i continue to burn my midnight lamp...
taip! butent! jie yra vienodoki, todel greitai atsibosta...
MANO NUOMONE (cia Rokui)
----------------
Apsilankykit, tada pakalbėsim
----------------
http://kaipnors ... nalai_01-10.m3u
----------------
----------------
gaila kad nera paskutinio konco kaune iraso, primintu viska, o tai mazai ka pamenu, mazas buvau
----------------